Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
907
5.12.07 12:24

Ahoj holky :D
Dneska je u nás krásne slniečko,hneď mi je lepšie,aj keď ma stále drží tá hnusná chrípka.
Jena -blahoželám k chlapčekovi :potlesk: a držím palce,aby všetko dobre dopadlo a nech krpec vydrží do termínu.
Amazonka- ja nemám problém zaspať,ani keď idem za noc 3 krát na wc,no horšie je to,že sa budím celá polámaná a zničená.Snáď sa to čo najskôr upraví a my si doprajeme krásny spánok.
Zebra -chudiatko moje,Ty máš stále nevolnosti?To je hrozné!!! :cry: , už by mohli zmiznúť.Mňa to držalo do konca piateho mesiaca,no teraz mám pokoj.Tak nech sú už fuč aj u Teba.

A inak vidím,že tu viaceré máte nočné mory.Tak sa k Vám pripájam,tiež ma strašia rôzne sny.Ale to bude asi tým,že teraz sme oveľa citlivejšie,ako inokedy :nevim: .Už som si aj hovorila,že nebudem pozerať,ani večerné správy,keďže sú tam len samé nešťastia,havárky a vraždy :cry: .No vždy som zvedavá,čo je nové vo svete.

Zatiaľ papa :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.12.07 12:27

Dneska je u nás krásne slniečko,hneď mi je lepšie,aj keď ma stále drží tá hnusná chrípka.
Jena -blahoželám k chlapčekovi :potlesk: a držím palce,aby všetko dobre dopadlo a nech krpec vydrží do termínu.
Amazonka- ja nemám problém zaspať,ani keď idem za noc 3 krát na wc,no horšie je to,že sa budím celá polámaná a zničená.Snáď sa to čo najskôr upraví a my si doprajeme krásny spánok.
Zebra -chudiatko moje,Ty máš stále nevolnosti?To je hrozné!!! :cry: , už by mohli zmiznúť.Mňa to držalo do konca piateho mesiaca,no teraz mám pokoj.Tak nech sú už fuč aj u Teba.

A inak vidím,že tu viaceré máte nočné mory.Tak sa k Vám pripájam,tiež ma strašia rôzne sny.Ale to bude asi tým,že teraz sme oveľa citlivejšie,ako inokedy :nevim: .Už som si aj hovorila,že nebudem pozerať,ani večerné správy,keďže sú tam len samé nešťastia,havárky a vraždy :cry: .No vždy som zvedavá,čo je nové vo svete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
5.12.07 12:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.12.07 12:56

dekuju holky, jste moc hodny, taky strasne doufam ze bude vse ok :wink:
jinak taky mivam hrozne sny. sice ne moc casto, tak jednou az dvakrat za mesic, ale ty teda stoji za to … taky jsem se nejdriv vyhybala skaredym filmum a divala se jen na komedie a pohadky, ale posledni dobou jsem si celkem oblibila na prime kazde poledne Hercula Poirota. spatnych snu nastesti nepribylo i kdyz jsou to obcas docela desive pribehy 8)
zebro i ja strasne trpivala na nevolnosti, hodne dlouho a behem celeho dne. ale uz je to lepsi. tedka uz jen sem tam se mi nedela dobre. taky u tebe to urcite brzy prejde, uvidis :D byvala kolegyne mi rikala ze ona je mela az do sedmeho mesice, ale to je spis rarita. hlavne ze se ma drobecek u tebe dobre, to je nejdulezitejsi!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
5.12.07 13:01

Ahojky maminy,
tak se musím taky pochlubit. Dneska jsem si volala pro výsledky amnio a máme zdravé mimi a dokonce i námi vytoužené pohlaví :lol: Juchúúúúú
Ale pssst, je to tajemství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
5.12.07 13:18

Ahoj holky!

Jeni, gratuluji k chlapečkovi!!! :-) Neboj, oni ti doktoři si ten pupečník ohlídají a všechno bude O.K. :wink: :wink: A už ti po tom magnézku netvrdne bříško??

Jo, holky, u mě probíhá těhotenství v pohodě a proto se obávám porodu… jsem totiž zrzka a lékaři je nemají rádi, prý jsme komplikovaní 8O Alespoň mi to potrvrdili dva doktoři…první to řekl mamče, když mi bylo deset a byla jsem v nemocnici na trhání nosních mandlí…hm, pěkně se mi to zkomplikovalo a druhý byl doktor-kamarád od nás z práce, tak jsem fakt zvědavá co mne čeká a nemine :roll:

V noci bych spala ukázkově, kdyby se Arísek nebudil na čůrání a tak :D A na WC chodím až nad ránem a pak zase chrním 8) A zlé sny či můry se nám taky naštěstí vyhýbají, tak ať vám taky!!! :wink: :wink:

Ernata, gratuluji k dobrým výseldkům z amnia a i k vytouženému pohlaví!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
5.12.07 15:30

Ryntyntyno To je divný, že bys jako zrzka měla být komplikovaná 8O 8O 8O . Snad budeš mít všechno v pohodě :)

Ernato Gratuluju k vytouženému pohlaví - ať je jakékoli :lol: a k dobrým výsledkům.

Jeno, Wenee Už mě není zle pořád (jako na začátku), ale protože ráno jezdíme 40km do práce po hrbolaté cestě, tak mě to vždycky rozhoupe žaludek :roll: . Ale když ráno nejím a nepiju (až pak v práci), tak to jde :) . Po jídle už mě zle není, jen někdy z jogurtů (tak je raději nejím :wink: ). Sousedka mě potěšila tím, že prý její dcera měla nevolnosti až do porodu - to jsem fakt chtěla slyšet 8O :roll:

Haňule To je dobře, že máš ty ledviny lepší. Snad výsledky dopadnou dobře :) . A já mám taky plno věcí nakoupených ze sekáčů (internetových). I když jsou použité, tak si myslím, že malé mimčo, které v nich jen leží, je nemohlo zničit :D
Ty máš Žaka? Já teda nemám velkýho papoucha, ale zato mám „hooodně“ malých :lol: , papouši jsou super :lol: . Ale slyšela jsem, že Žakini jsou žárliví a můžou žárlit na mimi, tak bacha 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
5.12.07 16:25

dekuju ryntyntyn :-) magnezium uz neberu a brisko uz mi taky nastesti netvrdne tak moc jako driv. uz je to jen parkrat za den a na chvilku. staci mi zmenit polohu nebo vylozit nohy nahoru a za chvilku je to pryc. asi to bude to cviceni delohy nebo co :-) s tim porodem koukam, to jsem tedy netusila. ale doufam ze to tak neni. tedka mi sice ztmavly vlasy do hneda ale jinak jsem cely zivot byla taky zrzava … :roll: musime se spolehat ze je to jenom pomluva :lol:

tak jsem si tedka vsimla ze jsem si to popletla. prala jsem hanci rychle vyzdraveni z chripky a ona ma ledvinky :-( a chripkuje wenee. tak se holky omlouvam za zamenu a moc vsem preju at neduhy rychle pominou!!! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
5.12.07 16:36

Ahojky tehulky, tak vam musim rict co se mi stalo..měla jsem hodinu zbožíznalství a profesorka mě říká jestli to umim, že by mě ráda vyzkoušela, ABY TO JEŠTĚ VŮBEC ZTIHLA :? ..a já nechápavě koukala proč by to jako nemela ztihnout..a ona najednou v kolikátym sem..já že v pátym..na to mi vykuleně řekla A KOLIK JICH MÁŠ?? 8O uplně mě rozhodila..řikam že jedno..a ona jako že to neni možný, že takový břicho měla před porodem..že to sou určitě dvojčata v zákrytu :D ..tyjo sem docela koukala..mi ty dvojčata uplně nutila :lol:

k tomu spánku..noční můry naštěstí nemám, ale kdyz se vzbudim tak mi dělá problém znovu usnout.. :?

Amazonko: chodim na obchodní akademii-cestovní ruch..to vstávání mě teda dost nebaví, ale je fakt, že to utiká rychle.. :)

Ernatko : taky moc gratuluju k těm dobrým výsledkům.. jo a jakýže bylo to vytoužený pohlaví?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.12.07 17:52

Zebuš: Žako je přítelovo. Teda nás obou … ale jeho miláček je přítel. Když ho vidí, tak by se ten opeřenec zbláznil radostí. Kdykoliv může tak mu sedí na rameni … Mě náš Žako, řekla bych „akceptuje“ ale jakmile sedí přítelovi na rameni a já přítele třeba pohladím, tak na mě pěkně startuje … Je mu teprve 8 měsíců ale už je strašně žárlivá…
Ale jinak je s ním sranda, začíná mluvit atd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.12.07 19:28

Teda Neli, aspoň máš zážitky :lol: Mě by nic takovýho nikdo zatím říct nemoh. No ale zítra jdu ke kadeřnici k nám na vesnici a je to strašná drbna, tak jsem zvědavá jestli už něco od někoho ví nebo jestli si všimne.To zas bude výslech :roll:
Hani s papouchem musí být sranda,ale asi bych nevěděla jak na něj když žárlí.
Všem holkám gratuluju k výsledkům a ty které ještě čekají, tak nebojte, bude to ok :wink:
Jena, snad se to vše ještě spraví a chlapeček vydrží dokdy má.Co to přesně je za vadu pupečníku?Moc tomu nerozumím.Teda jestli nechceš odpovídat tak nemusíš. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
5.12.07 19:46

Amazonko, když mi náš opeřenec začne dělat žárlivé scény, tak si ho nevšímám. Naštěstí neni vůbec zákeřný nebo zlý. Prostě si jen brání území (přítelovo rameno) :lol: Je to radost ale i starost. Když někam jedem třeba na víkend tak ho bereme s sebou. Lidi okolo nás už si zvykli, že jezdíme už teď 4 … já, přítel, pes a papuch … :lol: a to se pořád rozrůstáme :lol: Za chvíli nám nebude to naše auto stačit :lol:

Jsem dnes utahaná jak kůň, tak se pomalu půjdu zavrtat …

Byli jsme se podívat na čertech. Bylo tam strašně moc dětí ale žádné se snad nebálo. Nejvíc se bál náš chlupáček pejsek … Tak jsme radši hned odešli.

Přeju všem klidnou noc a žádné ošklivé sny. pa Hanka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
5.12.07 21:11

Jenko, gratulujem k chklapčekovi a pokial ide o uzv, obaja všetko pekne zvládnete a chlapčeik bude ako buk :wink:

Amazonka, aj ja sa často budím aj 3, 4 krát za noc.

Ernatka, supeeeeeeeeer gratulujeeeeeeeeeeeeeem :P

Neli, aspoň si mala v škole zábavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
5.12.07 21:51

Ahojda holčiny,

všem co je trápí nějaké neduhy, přeji, aby zas bylo vše v pořádku! My jsme si dnes užívali čertíků. Dopoledne jsme se byli podívat u mamči ve školce, vyfasovali jsme čoko kalendář, který hned padl za vlast. No a odpo ještě osobní návštěva u nás doma - to už bylo horší, protože se Jířa nemohl ztratit v davu. Bohužel učinek brzy pominul a jak zaklaply dveře, už zas řádil jak čertisko. Ale čokoládou jsme se naprali celá rodina a během mikulášské návštěvy jsem byla zevnitř tak načutnuta, že jsem vykřikla bolestí - všichni na mě koukali jak na blázna. :lol:
A jinak už zas nemyslím na nic jiného než na pondělní velký UTZ, už jsem vysvětlila manžílkovi, že bych moc chtěla znát pohlaví. Moc se na to netvářil, ale prý jak chci já a že to chce teda kdyžtak vědět se mnou. Tak budem asi tajnůstkařit spolu. Tak už aby to bylo!
Mějte se fajnově, papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
6.12.07 08:22

LucyH Ať ti dopadne dobře ten pondělní UTZ :)

My jdeme v sobotu na narozeninovou oslavu mého synovce. Bude tam dort :lol: :lol: :lol: mňam.
Tak musím do soboty vymyslet, co mu koupíme - jsou mu 3 roky. Je to čím dál těžší :?
Ségra taky čeká kluka (druhýho) - je myslím v 32tt, tak budeme mít v rodině přechlapováno 8O :lol:

Holky, jak bych poznala, že mě tvrdne břicho. Četla jsem, že může tvrdnout bolestivě nebo nebolestivě. Ale vůbec si to nedovedu představit. Poznala bych, kdyby mě moc tvrdlo? 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí