Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1808
10.12.07 23:19

Téda to snad ani nejni možný! Já už jsem docela v klidu, trochu jsem si pofňukala manžovi do telefonu, ale ten to zase tak převrátil, že jsem se v zápětí začala smát. A hlavně jakmile mi mamka přivedla Juráška, tak to bylo hned lepší. Jen to jméno - to je tragédie, jsem zvědavá, co vymyslíme!

No tak dobrou noc celé klukánkovské diskusi! :lol: (prej že duben 2008) Jdu uložit hošany do hajan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.12.07 08:48

Dobré ránko kluci do hajan :-)

Wenee, super, že nemusíš držet dietu a „jen“ chodit do poradny :dance: Před Vánocemi by to bylo krutý nejíst sladký ( i když já bych to potřebovala :arrow: alespoň částečně 8) )

Neli, tý jo 8O Deset druhů cukroví… tak to smekám, já mám pět a myslím, že už jich o moc víc nebude… max. vosí hnízda jo a ty laskonky či co :D

Lucy a Evelín!! Gratulace ke chlapečkům!!! :srdce: Jsme tady hotový princový králoství, ale hlavně, že jsou mimísci zdravoučký!

Lucy, já jsem měla podobný stav jako ty… taky jsem si přála holčičku a jelikož mi ji předtím doktorka na 60 procet odhadla, tak jsem byla taky hooodně překvapená, když mi to dr. na velkém UTZ zdělila :wink: Naštěstí se nekoukala :lol: Ale to hned přešlo, hlavně když jsem viděla muže, jak se raduje z kluka :D :D :D Ale jak říkáš, na porodním sále by to bylo ještě zajímavější…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.12.07 09:17

Dobré ráno :D

LucyH a Evelíno gratuluji ke zdravým chlapečkům :dance:

Já myslím, že mít doma plno chlapů je naopak dobrý - za pár let o nás nemohoucí matky budou pečovat :lol: :wink: :potlesk:
Já jsem byla ráda, že je to kluk, protože jsem to tak nějak cítila a vím, že manžel si kluka moc přál. A super by bylo, kdyby to příště byla holčička :lol: , třeba to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.12.07 10:12

Ahojky,

já byla z toho, že budeme mít chlapečka taky vyplesklá … Byla jsem v šoku. Já jsem prostě počítala s holčičkou :lol:
Když jsem pak viděla přítele poprvé co ho znám brečet, tak mi došlo jak on si strašně kluka přál a byla jsem taaaak šťastná…
Je to teď úplně jiné. Jako kdyby tady Matýsek už byl. Dneska ráno mi třeba přítel říka … „Jedeme koupit něco Matějovi?“ nebo přijde a ptá se „Co děla Matýsek“. Je to krásný, nový a už se toho raráška nemůžu dočkat. Ať už je duben.

Jinak já mám cukroví od tchýně … asi 25druhů :oops:

Je na to strašně šikovná. Ona nechodí do práce, protože se stará o postiženou dceru, takže pořád peče…

Já ráda upeču bábovku, štrůdl ale to cukroví mě nebere. Udělala jsem jen perníčky a mám těsto na vanilkové rohlíčky aby se neřeklo :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.12.07 10:39

Dobre rano ci dopoledne!

Dnes jsem to ale vubec nevychytala, myslela jsem, ze mam mastaveny budik na osmou a on ale vubec nezvonil, takze jsem se vzbudila az v 9:15 8O

Ja kluka taky jeste rozdychavam a jsem rada, ze to vim uz ted a ne az na porodnim sale. Manzel uz se taky tesil na holku, ale jemu to od zacatku bylo docela jedno, co to bude, takze je v pohode a tesi se asi uplne stejne :D Pro me uz to zacina byt taky nas Stepanek a priste zapracujem na holcicce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1039
11.12.07 11:30

Evelínko vybrali jste krásný jméno. Štěpánek se mi moc líbí. Taky jsem o něm uvažovala ale pro přítele je to od začátku Matěj, tak už to nebudeme měnit. Ale krásný jméno … :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.12.07 11:41

Diky Hanule, byl to ale docela boj :D Manzel chtel jmeno po sobe, ale s tim jsem nesouhlasila uz od dob chozeni, to by neproslo ani pres mou mrtvolu :twisted: Pak byli favoriti Samuel a Stepan, tak to vyhral Stepan, ale manzel se uplne zamiloval do jmena Jindrich, tak to bude mozna pristi kluk, ale jak jsem psala, tak zapracujem na holce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
11.12.07 12:05

Ahojky

Gratulujem k chlapčekom Evelínka a Lucy :srdce:

Moja pevná vôla začína veľmi slabnúť :oops: . Aj ja už chcem vedieť či to bude chlapček,či dievčatko!!!
Ale musím to vydržať!!!Chceme sa nechať prekvapiť.

Inak dnes mám hrozné depky,som nejaká maxi smutná a chce sa mi plakať.Mám fakt blbý deň.

Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
11.12.07 12:08

Ahojky, tak Vás zase po nějaké době zdravím.
Lucy, netruchli, kluci jsou určitě super a zvlášť když je budeš mít od sebe celkem blízko, tak si spolu určitě super pohrajou. Já i manžel se těšíme na holčičku a náš malý je zklamaný, že to nebude bráška…
Letos jsem si řekla, že cukroví budu péct jen tak pro zábavu, protože obě babičky mají snahu se starat a zásobit nás a zvlášť teď, když mám „lékařský lejstro“, že to nesmím s domácími pracemi přehánět. Takže jsem řekla, že tak max. 5 druhů, u kterých se zabaví dítě a to ještě tak z poloviční dávky. V Lidlu jsem koupila tubičky s barevnýma pastama na cukroví a Mareček o víkendu strávil dvě hodiny v kuse zdobením!!! A pak došlo cukroví, takže budeme muset zase něco upéct, aby mohl opět zdobit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
11.12.07 12:28

Ahojky ve spolek:) Ja dneka zase uklizim, tak nějak se i tu zdá být pořád bordel,a lehlavně jsem zjistila, že mi u toho dobře utíká čas. Takže odpoledne se ještě pustím do haldy prádla a zítra už jen uvařím miláčkovi nějakou dobrou papku a chci vyzkoušet ukuchtit Tiramisu.
Včera večer jsem si nějak nešikovně skřípla záda, ani nevím jak se mi to povedlo.Ale dneska už je to lepší.
Holky, já už se strašně těším na ten náš ultrazvuk a na to odhalení obr tajemství jestli je to beruška nebo brouček:) a taky až přítel konečně ucítí kopanečky!
Vůbec nesmutněte, třeba se vám ty vysněné holčičky vydaří příště, holt poručit se tomu nedá. Pro mě je nejdůležitější to zdravíčko,ale to si pro všechny.

Wenee nesmutni, taky mívám takové nálady. Hormony no :roll: :lol: Jestli je u vás taky tak hnusně, tak se nedivím, počasí tomu nepřidá. Pust si třeba nějakou komedii a odpočívej ju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
11.12.07 12:43

Haňul a Evelín, máte vybraný pěkný jména! Manžel by chtěl taky dát po sobě (to mají asi všichni mužský či co…), jenže on se jmenuje Radoslav…hm, naštěstí si trvá na Radkovi, aleeeeeeee jen přes moji mrtvolu :? , takže to bude asi Adámek :D :D nebo ještě Dominik :D :D (Adámek se moc líbí mě a Domča je kompromis u nás obou :wink: )

Wenee, nesmutni, hormony jsou mrška fakt že jo! Zkus pustit nějakou komedii jak psala Amazonka :wink: A pokud jseš tak daleko, tak vydrž s pevnou vůli… :D Já bych to nedokázala 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.12.07 13:08

Máte pěkná jména. Mě se moc líbí Dominik :) . My budeme mít Bena (Benjamina) - aby to bylo jednoduché pro obě rodiny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
11.12.07 13:21

Jeee Benjamin je krasny jmeno. Taky jsme o nem trochu uvazovali, ale radsi jsme se rozhodli pro nejake beznejsi… :D Ale moc krasny!

Tak co, dovolala jsi se?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
11.12.07 13:57

Ahoj

Dík za povzbudenie Amazonka A Ryntyntynka.Strašne sa snažím byť veselá,ale nejako mi to nejde :cry: .Už som si aj pozrela niečo veselé v telke,ale nezabralo to.Asi je to aj tým hnusným počasím.A ešte k tomu včetkému maly Drobček dnes vôbec nekope.Stáva sa to aj Vám?Dosť ma to znepokojuje,ale raz to už tak bolo,že celý deň nič a potom v noci si to vynahradil a kopal a kopal.Tak už nnetrpezlivo čakám,kedy sa ozve.

Ahojky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
11.12.07 14:00

Evelíno: Jo jo, volala, ale moc jsem ho nepochopila. Mluvil nějak moc :lol: . Prý že nový pacienty moc nebere, pak že by mě mohl vzít až v dubnu, pak zase že klidně příští úterý 8O . Tak mu ještě budu volat v pondělí a domluvím se s ním. A ptal se na vše - odkud mám číslo, proč nemám zubaře, kde bydlím, co dělám za práci,… 8O :? . Je to běžný postup? Trochu mě to vyděsilo 8O .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí