Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
200
8.1.08 12:51

ahojky holky :-)

chtela bych se vas zeptat jaky praci prasek pouzivate, nebo budete pouzivat pro vecicky na mimiska? a pak jeste na ten polstarek na kojeni? co to je a v cem to pomaha ? dokazu si to zhruba predstavit podle nazvu ale slysim o tom prvne :-)

adelko , tak to by me asi trefil slak kdybych neco takoveho uvidela (s tim nozem) ..... to jsou zazitky pri kterych deti rodicum ubiraji leta zivota :lol: no je videt ze deti jsou pekne vynalezave. blby je ze se tomu clovek zrejme nikdy nevyhne … nejde mit vsechno nebezpecne zamceno nekde na sedum zapadu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
8.1.08 13:34

zebrus a na tebe mam jeste dotaz na ten emitex fusacek (joj, dneska jsem ale zvedava :-) ). zatim se mi libi ze vsech nejvic, maji hezke barvy. koukala jsem na nej na netu, taky na tu variantu combi 3v1 - jak se tam da napojit ten dil na prodlouzeni na nozicky. z obrazku si to neumim dost dobre predstavit, zajimalo by me jak je tam udelane to zakonceni zkracene varianty, bez toho prodlouzeni na nozky? je tam zip? a jak je ten zkraceny konec zatepleny? jo a jeste jsem se chtela zeptat, obcas u fusaku pisou ze tam maji dirky na bezpecnostni pasy. asi to neni dulezity, jen me napadlo jestli to tam tendle ma? nikde jsem totiz nenasla info jestli jo nebo ne. dik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.1.08 15:03

Ahoj holky,

tak mám za sebou KO a byla to pěkná honička.Dr se nezdálo hrdlo,tak mě hnala na utz k Apolináři,naštěstí vše ok.Napsala mi magnézko na tvrdnutí břicha.Když jsem jí pak volala výsledky z utz,tak mi vzkazovala,že mám polehávat a šetřit se nebo co.No s Jiřulkou asi těžko..Navíc zítra ráno ještě jedu na tu cukrovku,to abych vstávala tak v půl šestý :cry:
Jiřulka tím pádem po o nespal,hlídala máma a samozřejmě nechtěl ani ležet..

Jeno prášek používám Obzor baby nebo Lovela,už v tom perem přes dva roky a v pohodě.Ze začátku jsme nepoužívali aviváž,později nějakou sensitive.
Ten kojící polštář se hodí,že si s ním podložíš záda a zároveň mimi při kojení,nebolí tě záda a ruce a je to pohodlné.Nebo při koukání na telku a tak,zatím jsem to nezkoušela,dneska pro něj jdem na poštu. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.1.08 15:13

Jeno - koupila jsem si prací gel Batole, i aviváž (tu ale raději používat nebudu, aviváž prý na malý mimi není vhodná), ale asi vyzkouším víc druhů gelů na praní a uvidím. Ségra měla myslím Lovelu a malej byl v pohodě a to je ekzematik. Prý je dobrý Ariel pro mimi, ale asi bude drahý :( . Gel mi přijde lepší, nemám moc prásky ráda. Přijde mi, že někdy zůstanou v prádle.
Polštáře na kojení se většinou prodávají ve tvaru podkovy. A dá se do nich mimi položit nebo jím podepřeš mimi při kojení.
http://i36.photobucket.com/…polstar1.jpg /> Mě se ale víc líbí tento - jmeneje se to pelíšek pro kojence. Je to ovál, vycpaný polystyrenovýma kuličkama a má stejnou funkci. Rozdíl je asi jen ve tvaru.
 http://i36.photobucket.com/…pelisek1.jpg

Ale asi je jedno který. Kamoška má pelíšek a její malá v něm ráda ležela, pěkně se přizpůsobí tvaru těla :)

Fusak - ta zkrácená verze má ukončení na zip. Když to rozepneš, tak na to jde připojit ten spodní díl (ten má taky zipy) - neumím to moc dobře popsat :oops: . Snad to dává smysl.
A ta zkrácená verze je vevnitř celá z fleece a ten díl na prodloužení je celý šusťákový (asi aby šel umýt, když bude malej mít boty).
Dírky na bezpečnostní pásy tam jsou naznačený. Je jich tam několik, je to obšitý a musíš si to pak prostřihnout, podle toho, jaký máš pásy (aslpoň jsme to tak pochopili 8O )
Tady je to docela dobře popsaný - http://www.emitex.cz/zimni-pytle.htm#1

To jsem se rozkecala :oops: :roll: . No, nudím se v práci...... :? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.1.08 15:21

Adel - já jdu taky zítra ráno na tu cukrovku :roll: . Snad mě nic nenajdou. Dnes se docela cpu sladkým, tak mám nahnáno 8O :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.1.08 15:32

Zebro taky se bojím,to jestli předtím jíš nebo nejíš sladké to neovlivní,ale v kuchyni na mě kouká kobliha,tak bojuju :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.08 15:45

Ahoj holky :wink:

Adél, hlavně že jste v pořádku a KO nakonec dopadla dobře :D

Dneska se taky chystám na objednání toho fusaku od Emitexu, jen ještě pořád nejsem rozhodnutá pro jakou barevnou variantu…chjo… Ale asi to nakonec vyhraje celý černý, to bude asi nejlepší, jenže aby to pak nebylo moc tmavý v kočárku (to jsou myšlenky, co? :oops: )

Holky, tak se zítra držte na tom testíku :wink: Nezávidím vám to, ale taky bych tam nejraději šla, musím hodit toho 22. na KO s doktorkou řeč…

Chtěla jsem se zeptat…už vás bolí záda v kříží??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.1.08 15:47

Adel - To jsem ráda :roll: . Ráno jsem si nestihla koupit jídlo do práce a tady v práci prodávají všechno buď sladké nebo mastné :? .
Já se poslední dobou pořád láduju loupáčkama s kakaem - mňam :lol: . Tak snad mě to zítra nezatrhnou 8O
Vůbec nevím, jak vydržím nejíst až do 8h. 8O , abych pak po cestě do práce někde nezkolabovala :roll: . A ještě k tomu 2× odběr krve, no netěším se :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.1.08 15:51

Ryntyntyn - mě bolí v kříži šíleně, ne sice pořád, ale když to začne, tak šílím. Manža mě musí masírovat - to jediný mě pomáhá (ale jen na chvilku :roll: ). A taky mě bolí kyčle :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.08 15:54

Zebruš, a lepší to do dubna nebude :? Ju, ještě jsem se chtěla zeptat, kolik jste dávali za ten fusak??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
8.1.08 15:59

Fusak stál 1299Kč. Kupovala jsem ho v BabyExpert v Brně. Mají i internetovou prodejnu (tam budu kupovat zbytek výbavy), a tam je levnější, ale na netu mají jen černé a černo-červené fusaky a já tyto 2 barvy zrovna nemám ráda. Chtěla jsem béžový :lol:

Já si normálně musím povolovat tu gumu v pase na těhu kalhotech skoro každý den - rostu nějak moc rychle 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
8.1.08 16:17

Zebruš, u nás ho mají právě v akci (na netu-na dětským světě…), no jo, jenže mají barevnou škálu až moc…a to je pro mě nejhorší, jsem totiž strašně nerozhodná…mno, asi to vyhraje černo-lososový nebo černo-šedivý…bojím se jít do světlých barev jako je béžová a tak…
Já jsem si tedy ještě gumu nepovolovala…my spíš rostli dole v bocích, i když těďka už naštěstí rosteme do předu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
8.1.08 17:56

Tak jsem si dala tu koblihu,šli jsme na poštu pro ten polštář a k večeři si dáme jahodové tvarohové knedlíky mňam.A zítra hurá na cukrovku :D
Nejen že budu vstávat brzo,ale navíc je cestou na metro všude ledovka,tak snad dojdu.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
521
8.1.08 17:57

Ahojky holky,
tak konečně jsem právoplatně přihlásila. Chodila jsem doteďta ještě do práce, tak moc nezbývalo času…je tu někdo z Brna s podobným termínem porodu? A chodíte někde v Brně cvičit?
Nechci hned zahltit dotazama, i když bych se ráda zeptala na řadu věcí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
967
8.1.08 18:13

Zebruš, jednou jsem četla komentář nějaké rehabilitační sestry ohledně šátků. Nechválila to kvůli páteři, ale přiznám se, že si myslím, že v kolíbce chvíli dítko být může. Kámoška nosila hned od narození děti v tom úvazu na stojáka, nohy kolem matky, hodiny a hodiny dennně… Tak to určitě ne, ale myslím si, že kolíbka a na chvíli by snad neměla vadit, u staršího dítka samozřejmě i delší doba a jiný úvaz…

Adel, tak to je tedy podnikavec.

Já jsem dnes po glukózovém testu, no, myslela jsem, že se pije litr děsně sladné vody, ale dobrý… bylo toho jen půl litr a připadalo mi to jako přeslazený čaj. (tak to asi člověk může udělat i běžně, takže by to snad nebyla pro miminko taková palba) Jela jsem žíznivá, takže to do mně zapadlo raz dva a v pohodě, ani vrchem ani spodem to nešlo.
Zítra jdu na kontrolu, snad to bude všechno dobré, je jasné, že váha po Vánocích opět stoupla, ale hlavně..... to zdravé miminko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí