Poradna duly
Jana Čurdová
tak jsem koukala na galerku, tedy, holky, vy uz mate hezky briska
hlavne zulok, to uz je pane brisko
vsem vam to tam mooooooc slusi, adika vypada jak nejaka modelka v tom nasviceni
mooooc hezke
ja uz taky mam solidni brisko. sice ne tolik moc ale na sve pomery celkem jo ![]()
jinak jsem pridala do galerky 3D naseho Huberticka. neni to moc povedeny obrazek, je tam hodne nejakych stinu nebo co ale aspon tvaricka je celkem dobre videt. holky jak ja uz se tesiiiiiiim!!!!!!!! ![]()
Jo jo, seznam by měl být pro informaci a inspiraci, ale je fajn ho mít pro info.
Zebrus, mě taky moc nesedí tričko a gumička kalhot na bříšku malýho mimi. Potřebujou mít hlavně to pandírko volný, pak se jim lépe dýchá,páč mimi dýchaj břichem a ne hrudníkem. (dýchaj plícema, ale zvedá se jim břicho.)
Zdravim Janusu ![]()
Adel, gratuluju k pokracovani v pojidani sladkeho ![]()
Holky, ja myslim, ze to bez tchyn a mamin zvladnete, navic kdyz si muzove vezmou dovolenou… Lepsi nez se stresovat jeste dalsima lidma ![]()
Ja to budu mit vesele zase trochu jinak. Zacatkem kvetna mi ma prijet kamaradka z USA, jeste se svoji spolubydlici,. Normalne by mohly obe bydlet u nas, ale s narozenym mimcem se bojim, jak to budu sama zvladat psychicky a jeste fyzicky, natoz tady mit 14 denni navstevu…
Musime to nejak vymyslet…
Taky se připojuju,je lepší mít doma klid s manželem a miminkem,než nějaké další nežádoucí osoby jako maminky a tchýně ![]()
Já jsem si ten seznámek vytiskla a před odchodem manžela do práce jsem mu to jen ukázala (pěkně u jídla, to už byl po probuzení celkem dobře naladěn) a zmohl se jen na slovo: „Tolik?!“
Tak jsem ho musela chudáčka uklidnit, že nééé doopravdy všechno, že postupně
![]()
Adél, tak to je dobrý, že se můžeš dál „ládovat“ sladkým…já jsem si ho zatrhla ![]()
U nás to bude taky trošku jinak, daný bydlením, tudíž budu mít mamku a spol. skoro pořád při ruce, tak doufám, že se z toho vlivem poporodních hormonů nezcoknu
![]()
Holky, ty 3D fotky maličkých jsou zajímavý
Vidět takhle jejich tvářičky, dobrý ![]()
Jenko, gratulujeeeeeeeem ku kontrole, superr, ze drobcek sa moze este vyvalovat v brusku. a super, ze tak pekne rastie do krasy.
S tym spanim je to dakedy tazke, clovek nevie ako si lsahnut, lahnem si na bok a mrvidielku sa to asi nepozdava, tak na dalsi bok a tak srandovne sa tam mrviii ![]()
Holcinky, tej vybavicky fakt treba dost, to aby sme uz kukali . ![]()
vsetkym peknyy veceer ![]()
Teda ten seznaaaaaaaaaaaaaaam
to koukam, mela bych maknout
nastesti toho dost dostanu, ale spousty jsem vyhlidla a ted uz jen zacnu objednavat… vsechny zdravim a posilam Vam vsem hubicku na brisko!!
Jinak 8kg, paleni zahy na dennim poradku a take uz zacinam citit kg, zada a panev, kycle… docela sranda… usinam take uz hur a bude jeste hure ![]()
Ahojky mě žáha zatím nepálí. Prý když pálí bude mimi vlasatý. Já byla vlasatá hodně moc a přítel taky, jestli budem mít plešounka tak to teda nevím po kom bude ![]()
Těším se tak mooooc. Ať je jaký chce, hlavně ať je zdravoučký.
Hezký večer ![]()
Haňul , fakt, jo?? Tak v tom případě bude to naše vlasatý po taťkovi ![]()
Nejhorší vždycky je, když se sehnu a stlačím si bříškem žaludek
, ale naštěstí na nejhorší nikdy nedojde ![]()
Holky co jsem koukala na galerku,tak mám proti vám óbr břicho ![]()
Nějak tvrdne mrcha,jsem z toho nervózní… ![]()
SEZNÁMEK
02.4 / Mahule / 80 / – / Brno
03.4 / Katarinkap / 81 / – / JM / sv /
03.4 / Zulok / 82 / – / Bratislava / vd /
05.4 / Wenee / 81 / – / Topoľčany / vd /
07.4 / Janno / / Elliot Jasper / Tábor-GB /
08.4 / Adel32 / 75 / Jirka 10/05 / Pha / vd /
09.4 / Zebra / 82 / – / Mor.Krumlov / vd
11.4 / TP / / Kamilka 10/06 / /
13.4 / Adika / 82 / – / Česká Lípa / vd /
14.4 / Ryntyntyna / 84 / – / SČ / vd /
19.4 / Evelína / 86 / – / JM / vd
19.4 / Jena / 80 / – / Vysočina / vd
21.4 / Haňule / 80 / – / ZČ / sv
25.4 / Nela9 / 91 / – / Kladno / sv /
26.4 / Monika27 / / Tomáš /
28.4 / Janusa / 78 / – / Pha / vd
29.4 / Born / 79 / Zbyněk 06/05 / Pha /vd
29.4 / Ernata / 73 / Marek 12/02 / Pce / vd
02.5 / Katy / / Radim 03/05 / Pha /
04.5 / LucyH / 82 / Jirka 01/05 / SČ / vd
05.5 / Amazonka / 87 / – / Vyškov / sv
08.5 / EvaM / 78 / Ema 05/05 / Třebotov
/ Lenča / 75 / Martina 04/97 / JM / vd
/ Ivis / / – / Pha / vd
termín porodu/přezdívka/rok narození/další děťátka/bydliště/stav holčička, chlapeček, překvapení
Ahojky,
hoďte kontrolní očko, už v tom mám kolikrát pěkný zmatek - tak snad jsem vás moc nezamotala dohromady!
Jináč jsme dnes po kontrole - mám i extra fotku pindíka, takže není pochyb! Vše je ok, drobek roste a roste a s ním i břicho, začínám se pěkně koulet.
No a v sobotu jdeme všichni na ten 3D (i s Juráškem - na něj jsem tedy zvědavá!) Dneska mi sestřička oznámila, že podražili z 800,– na 1000,–, ale jak jsem tak pročítala vaše příspěvky, tak je to asi normal. To už nás nevytrhne a za tu srandu to stojí, už se hrozně těšim - hlavně na to jak to pak budem pouštět babičkám, které jsou vyvalené i z obyčejného ultrazvuku!
![]()
Ještě pozdrav pro Katy, Janusu a Mahuli - holčiny pokud se vám bude chtít písněte mi o vás nějaké info - ať můžete být oficiálně zařazeny do seznamu.
Mějte se fajně, papa
Ahoj ![]()
Tak jsem ráno volala na gyndu pro výsledky glukózy a prý je vše ok
. Tak se můžu dál vesele cpát ![]()
Adel - to je divný, že si pro výsledky musíš jet. Mě tam řekli, že hned druhý den je pošlou mé doktorce ![]()
Jeno - Hubertík je fešák
. Moc pěkná fotka ![]()
Evelín - my asi taky budeme mít doma veselo - manžova rodina se k nám chystá v létě přijet (tak 10 lidí
), jeho taťka koupil nějaký obří karavan a hodlají prý tábořit na naší zahradě
. Tak snad mě do léta poporodní hormony opustí, abych tu návštěvu přežila. Snad bude tvá navštěva taky v pohodě, 2 kamošky ještě nezaberou tolik místa ![]()
Haňule - mě pálívá žáha i normálně (bez těhu), tak to bude malej asi pěknej chlupáč ![]()
Dnes ráno jsem si musela koupit kafe
, nějak se nemůžu probudit.
A holky, otíkáte? Mě posledních pár dní natíkají ruce a po ránu i obličej - ne moc. Před těhu mě natíkali ruce jen když jsem přešla ze zimy do tepla. Tak snad to není vážný ![]()
Nevíte, proč je natíkání v těhu nebezpečný? Je to něco s ledvinama, ne?
Tak jsem si pročítala ten seznam věcí a většinu už jich mám - jupí ![]()
Jen dokoupím pár věcí v lékárně a na netu a hotovo
. Dívali jste se na babyonline? Je tam plno super věcí okolo mimi ![]()