Duben 2008

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
4444
25.6.09 20:09

ahojky, teda z těch záplav mě pěkně mrazí, holky moravandy, myslím na vás, snad vše ok…Dneska se Pája několikrát pustil a stál, ale vždy s nějakou hračkou, nějak se zapomněl držet, pak mi to předvedl i ve vaně…tak uvidíme…

Katy: jé, ani nevim, jestli jsem včera škytala…je to možný :D hihi, dneska jsem ale nic moc nekuchtila, jen pangase s rajčatama, těstovinama a sýrovou omajdou, jinak žehlení taky můžu, jako všechny domácí práce :lol:

Mik: krásný fotečky, chvíli jsem taky přemýšlela, jestli je ten lachtan živej :D páni a takový pařáky, tak super, že už vám sprchlo

Mahul: tak jak dopad test???mně testy na cukrovku vůbec nedělali…

Evelín: to je teda pěkná výchova…taky myslim, že neni dobrý, aby jeden rodič byl ten"zlej" a druhej ten „hodnej“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.6.09 20:10

Ahoj holky,
tak nám nešel dva dny internet :evil: :evil: , takže to nějak nestíhám dočítat :? .
Musím to napravit, ale teď mě čeká žehlení :roll: . V sobotu ráno odjíždíme na tři týdny na Moravu - k tchánovcům. Tam nevím, nevím s internetem, sice ho mají, ale buď nejde vůbec, nebo strašně pomalu :roll: . A navíc ho mají tchánovci v ložnici, tak tam nechci po večerech strašit :? . Ale nějak to udělám, tak dlouho bych to bez vás nevydržela :wink: .
Zítra mě čeká balení, vůbec se mi nechce.
Tak zatím ahoj, snad ještě večer se tu ukážu.

A fotky, co jsem tu zahlídla, jsou super Zebruš -Beník v kaluži je výborný :lol: :lol: a Mikul - nádherné fotečky. Lucy - koukám, že má králík nového nájemníka :lol: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.6.09 21:30

Ahoj holky,

tak dneska uz snad konecne poslu info do Pegasu :D

Vypada to tedy nasledovne:

Urcite jede:

Verca, Lucy, Adel, Simi, Tynka, Terka, Zebra, Evelina

Prijedou, ale ubytovani si zajisti samy:

Mahul, Amazonka

Jeste uvidi, jestli prijedou a ubytovani si zajistuji kdyztak samy:

Adika, Zuzka

Lucy, mam se ti ptat na bungalov??? Simi ho chce taky, tak bys nebyla odriznuta :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
25.6.09 21:32

Tak Benda usnul až v 9, tak mám oddech, ale za chvilku ho budu následovat :)

My teda nejsme v záplavové oblasti, zjišťovali jsme to, než jsme ten dům koupili :roll: . Jen jak pršelo moc, tak to nestíhalo odtíkat ze zahrady a zvedlo se to ke zdi. Ale jen trošku a už neprší a voda odtekla, tak jsme rádi :roll:

Jsem si koupila v Tescu hotový guláš a jsem teda silně zklamaná. Nečekala jsem nic dokonalýho, ale tohle už bylo i na mě moc :-( . Budu se ho muset konečně naučit :oops:

Mik , krásný fotky. Ten tuleň je super :)

Evelín , to je blbý, když tatínek nespolupracuje :?

Mahul , snad dopadne cukr dobře :wink:

Zuločku , to by nebylo špatný, kdyby děti dostávali od doktorů sušenky hned ve dveřích :lol:

Manža už to zabalil, tak jdu asi taky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7374
25.6.09 21:46

jinak dneska se tatinek docela snazil a veskere konflikty a vychovne problemy resil on (behem hodiny, co stihl byt se Stepanem jich bylo docela dost :roll: ). Snad jsme si to vcera vyrikali… hlavne pak to usmirovani teda stalo za to :oops: 8)

jinak ja jsou ted ty zaplavy, tak manzelova rodina pochazi z novojicinska a kus vesnice (Hodslavice -jedna z nejvice zasazenych) to dost odnesl :cry: Jeho rodina je nastesti v poradku.

Mahul, hod sem nejake fotky briska :D A cukr snad bude v pohode :wink:

Zebrus, tak jak bylo na pisku??? Ja jsem to nakonec vzdala, nechtela jsme, at se Stepan vali po mokrym pisku a prska na deti…

u kadernice dobry, jsem spokojena, akorat jsem tam malem usla 8O

Tynko, takovy choutky ma tchynka i tchan. Oni Stepana zboznuji a podle nich za nic nemuze a na placnuti je malej. Myslim, ze kdyz je u nich, tak je pekne cvici :twisted: To si pristi tyden zase uzije a oni taky :P

Mikul, tak at je Mik brzo dobre :(

Zulocku, apson vite, cim se da Matusko ukecat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15883
25.6.09 21:53

Ahoj,

přišla jsem se juknout na cestě do postýlky, Radek to zabalil už před hodinou… asi jsem byla dole očekávána, ale když jsem tam přišla za půl hoďky v době reklamy, tak už byl tuhoš :) :) :) Navíc má dneska smůlu, bo měl hlídat malého a já jít cvičit, jenže z toho sešlo… :roll: :roll: :?

Terko: To buď ráda, jelikož já jsem přemýšlela na tom testu, jestli :-( a nebo až za chvíli :oops: :wink: :wink: A samo že to bylo negativní…uf :wink: :wink: :wink:

A pádím, dobrou noc :wink: :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
25.6.09 21:57

Tak dožehleno, ufff. A zítra mě čekají ještě oblečky pro Aďase :roll: :roll: .
Evelín - u tchánovců je to úplně stejné, Adama naprosto zbožňují a nejenom že by ho nikdy neplácli, ale ani by na něj nezvýšili hlas a dovolí mu úplně všechno :roll: :roll: .
Tom se právě vrátil z tenisu, tak se mu jdu věnovat :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
25.6.09 22:07

Jdu uvařit vodu na UM do termosky a taky spát. :wink:

Teri my to máme s tím stáním podobně,ale dneska bylo vidět,že už to Vítek dělá vědomě,pustil se a koukal,jestli ho vidím,no sranda :D
Co si pamatuju,tak Jiříček tohle vůbec nedělal :wink:

Dobrou s kobrou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
25.6.09 23:51

Dobrou dobrou, taky jdu na to spani :wink: Jen jsem si Vas tak procitala, abych nebyla ve skluzu :wink:

Jinak ja se pridavam do zehliciho klubu, taky zehlim vse, Domcovi i po rubu, krome ponozek a kalhotek vsechno, ja to mam rada 8) I kdyz ted jak tak premyslim, obcas si nejake bavlnene kalhotky taky prejedu :oops: :wink:
Ovsem domaci prace - jak psala Terka - ja fakt nesnasim, jediny, co me bavi, je vareni :lol: :lol:

U nas to se stanim samostatnym vypada tak, ze kdyz na to zapomene, ze stoji (ma hracku nebo na neco cuci), tak chvili sam stoji, ale jinak se potrebuje o me oprit :lol: Je to lenoch 8)

Krasne fotky, jen dal vkladejte!! :wink:

Jinak ja jsem zase mimo, jsou zaplavy, neco o nich tady ctu na netu, musi to byt des :twisted: Tehdy v roce 2002 jsem byla v USA, takze jsem to taky nezazila, jen mi kamosi nosili noviny, kde byla CR na prvni strance :roll:

Tak dobrooou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1119
26.6.09 06:51

Ahoj holky,

tak se hlásím je n v rychlosti dobaluju. Včera jsem potřebovala dožehlit a umřela mi žehličkaa. Manžel ji rozebral a spravil aspoŇ že šla jedn teplota (ta největší) a tak jsem vyžehlila.
Teď tu začínám poletovat po bytě a shromažďovat věci do kupy. Ještě musím na kontrolu s RAdimkem k dr, hned jí ukážu i Péťu a pak nákup pečiva na chajdu a potom asi pojedem pro manžela a jedéééém.

Moc se těším, ale bude mi chybět net, to nevím jak přežiju :-(

Mějte se hezky, pokusím se nahlídnout, když to trochu půjde.

pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2766
26.6.09 09:22

Dobré ránko,

venku zas zataženo a hnusně,že se mi ani nechce ven :roll: Vyhlídka na víkend-Jirka oba dny v práci :? a dneska večer má rozlučku s fotbalem,tak tu budu sama.

Katy tak odjeďte v pohodě a užívejte si :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9217
26.6.09 09:25

jeejda tie zaplavy.strasne..chudacikovia ludia..tiez dufam, ze ste vsetky vporiadku

ZEBRUSKO..mnes a velmi apci, ze si ho nechala vvalats a v make..vela deti to ma radoo..a ja b som nechala tiez, keby som sa tak enbala, ze prechladne..u nas boli mlaky hlavne an ceste .toho som sa bala..a potomby som sa ale asi ziadnej mlake nevyhla..mame tu jedneho chlapca, co rpaim mlaky miluje a vzds a tam cel vyvala..mamina mu to dovoli, ked uz idu domov..tie stastne ocka fakt stoja za to :D

MIk..jeejda..chudaitko, v tom teple a horucka… :( aspon ,z e vam teda zaprsalo… :( no , aspon, kym je Mik chorucka..b sa zislo nejake to mierne ochladenie
u nas davaju MMR od 15 mesiacov.a MAtusko uz ma vyse…dostali sme Priorix..trivivac uz tusim zevraj nie je..daco take mi spominala kamoska v inom fore.. :nevim:
no a erakci sa aj ja dost bojim..lekarka tvrdila, ze amm cakat teplotu ak tak do 48 hodina po 8 dnoch byva vyrazka zridkava a teplot enbyvaju..cudne..lebo tuto na fore v ockovani malo skoro kazde dietko teplotu..a aj u nas jedno dietatko na sidlisku..tak aj fakt neviem

TYNKO..vchovys a teda dost obavam :oops:

ADELKO..no aspon ze ste si dali kaficko, ked uz tak prsalo

TERKO.mas novy obrazok u nicku?? ci to uz dlho?? :D pekny macko

JANUSKO..jeejda..idete na Moravu?? pozor an seba

KATYNKO ..uprimnu sustrast :cry:

vcera nas chrustik zaspal o polnoci..zobudils a totiz o 22.00 ako maznel vosiel do izby rpe pyzamo :twisted: a potom jasneze chichichi cheche ..tak teraz este chrnii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9351
26.6.09 09:26

Ahoj

Dnes se chystám na koka řezy, tak jsem zvědavá, co z toho bude :lol:

Ráno jsme byli koupit ingredience, manža má od 10-11 nějakej telefonát, tak musíme pryč z obyváku, aby měl klid, tak budem klohnit 8)

Evelín , na písku to bylo dobrý, byla tam ivusha a krisulka, škoda žes nepřišla, bylo teplo a písek mokrej nebyl. Snad ne proto, jak jsem psala, ať na nás nekašlete :oops: , to byl spíš vtip, zakašlat tam na nás mohl kdokoli :roll:

A to je asi všude stejné s babičkama, že děti nechají dělat víc. Moje mamka kluky nechá dělat všechno a pak se diví, že jí všechno zničí - vázu, skleněnej stůl, tahají ji za řetízky na krku, atd. :roll:

Katy , já už mám žehličku přes 10 let 8O , tak mě to taky asi brzo čeká, ale už moc nežehlím, tak asi ještě vydrží. Ale brzo mi to asi zase začne :lol:

Holky, slyšeli jste, že včera umřel Michael Jackson? Je to divnej pocit, byl to super zpěvák :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
26.6.09 10:11

Ahoj holky,
tak zrelaxovala jsem se dobře :D akorát večer jsem pak musela dohánět práci a k tomu jsem prala tři pračky věcí na dovču, aby to ještě stihlo uschnout… takže jsem šla spát někdy v jednu :roll:

Jinak na dovču máme net zajištěn :D asi na něm nebudu denně, ale občas nakouknu a napíšu, jak se máme :wink:

U nás je to s výchovou tak, že já jim na jedné straně dovolím nejvíc, bordelení a tak, ale jak houknu „ne“, tak to berou fakt vážně a většinou je pláč :? Jára i babičky víc zakazují a krámování nedovolí (taky se asi bojí, aby se v domácnosti, kt. není jejich, něco nerozbilo), ale musí od toho děti odvést, protože od nich zákazy neberou vážně :wink: Taky tchyni marně učím, že má říkat „ne“, ona používá třeba „jedeš!“ a tomu děti nerozumějí…

Mahul, a jeje, cukrovkový test :roll: jsi dobrá! Já to taky musela rozcházet, byla jsem na něm navíc dvakrát kvůli rodinné anamnéze, a podruhé to byla fakt soda, málem jsem tam zkolabovala :? Tak hlavně ať je to OK!!!

Janus , moc si užij tak dlouhé „prázdniny“ :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1197
26.6.09 11:12

Ahoj holky,
tak Adýs spí a já začínám balit, děs :roll: . Už se na Moravu moc těším, v něděli odjíždějí Tomovi rodiče na dva týdny na dovolenou, tak budeme mít celý doměček pro sebe :wink: . Tak uvidíme, aspoň si vyzkoušíme, jaké by bylo bydlení v domku :wink: .
Tom má na dva týdny dovolenou a ten třetí týden tam už zůstanu sama s Adýsem - ještě nevím, jestli u mých nebo Tomových rodičů, protože tady doma nám celý týden nepoteče teplá voda :roll: :roll:.Tak si to tam ještě protáhnu.
Všechny moc zdravím, snad se sem dostanu ještě večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí