Poradna duly
Jana Čurdová
@verulicek no a to bude asi ten problém
Já teda jím teď taky víc, protože mám furt co chvíli hlad a je mi s toho špatně.. Ty to nemáš?
@Kytičkaaa zatím ne..ale co vím, začne mi to tak za 14 dní..živila jsem se pak pár týdnů jen sucharama, rýžovýma chlebama a po ránu si musela dát pár lžíc kofoly na žaludek..
@verulicek musím si nakoupit taky takovéhle věci, abych do sebe nervala jiné a nezdravé… A ono taky člověk pořád neví co do sebe cpát.. Já si dneska už od rána dala banán, potom musli tyčinku a potom pár meruněk v jogurtu
A teď je mi chvíli dobře.
@Kytičkaaa Ahojky, tak jak dneska? Já se dnes nějak převalovala, jak horko, tak taková zvláštní bolest v prsou, že jsem nemohla spát na břiše. Ale když se jich dotknu, tak v pohodě.
Ale každý ráno je jako kdybych stejně nespala jak mě bolí hlava a záda.
A to jsme si před měsícem kupovali novou postel, matrace a já si pochvalovala jak se mi krásně spí.
A teď jsem po noci jak po šichtě v dole. ![]()
@Leni112
bohužel ono to už lepší nebude…nechci strašit, ale teď je to ještě pohoda..já pak s břichem nespala už vůbec…malá si vybírala, jak budu ležet (když se to líbilo mě, nelíbilo se to jí a šťouchala mě) do toho jsem chodila každou hodinu na záchod, což už jsem pak časem nevnímala a dělala to tak nějak ve spaní…a pak ta bolest stydké spony, dy jsem pokaždé vstávala z postele jak důchodce s houserem
![]()
@verulicek To se fakt nemůžu dočkat.
Už tak je pro mě noc co noc hrozná, když si najdu polohu, ve které bych spala, tak mě stejně za chvíli začne něco bolet, píchat, do toho hic, ten si taky nedávám, takže…
A to jsem na začátku.
Ale jsem ráda, že jsem těhotná teď, za chvíli bude podzim a než se zase oteplí. prcek snad bude venku.
![]()
@Kytičkaaa ja vždycky snila o holčičce, ale jsem už smirena s dalším klukem
hlavně aby vse klaplo a miminko bylo ok ![]()
Jinak ja kupříkladu s matyskem přibrala 25kg, hrůza
a v noci jsem nespala, litata jsem neustále na wc, i 11krat za noc ![]()
@štěpánka11 25 to je mazec..ale slyšela jsm, že hodně nabírají hubené holky..když má např. někdo startovní váhu 50-55 tak nabere kolem dvaceti (a dostane se na nějakých 70-75) já jsem měla startovní 68,5 a nabrala 8 takže ve výsledku jsem vážila tolik, co holky, které přibraly 20 kilo
naopak holky, co váží metrák, často v těhotenství zhubnou (začnou se lépe stravovat)
@verulicek no ja měla 48kg, takže máš asi pravdu
ted mam startovní 62
jsem hodně malá, merim jenom 154 cm, takže vypadám jak buřt, ale to bude tim clostilem, přibrala jsem po nem 6kg
tak snad to ted nebude takova pecka, to už bych se fakt kulila ![]()
@Leni112 Ahojky, no nic moc.. Je mi pořád špatně od žaludku a moc ty vedra nedávám.. Taky jsem furt děsně unavená.. A to ještě má být takhle prý 14 dní
A co manžel, ještě si ničeho nevšimnul?? Tak hlavně odpočívej v tomhle nemá cenu nic dělat… Tak si začala mít příznaky viď? ty prsa atd ![]()
@štěpánka11 ty jo taky dost, tak snad se to nebude opakovat viď..
@štěpánka11 @verulicek Jinak když se bavíte o váze tak já mám z váhy depky už teď.. Hodně, ale hodně jsem sportovala a žila zdravě, ale před více než rokem jsem přestala kouřit a z krásných 55-56kg na 164 cm sem nabrala na 63kg
před těhu jsem držela dietu a shodila jsem na 61kg, ale jak mi je furt špatně od žaludku a zalévám se colou a jídlu taky nepohrdnu tak už mám 62kg zase
Ale jsem děsně nafouknutá
Tak snad to ze mě zase spadne.. No holky co vám budu povídat, přítel si už ze mě dělá srandu, že jsem macek a teď se jen děsím toho jak budu přibírat dál
Doufám, že moc neee.. Snažím se třeba dneska se hlídat, ale jím hodně protože mi je furt zle a dala sem si jednu plechovku coly, protože mi je fakt zle, takže nic moc ta cola ![]()
@Kytičkaaa no..já třeba žádné sladké šťávy nepiju..hodně jsem hřešila dřív na čokoládě (v těhotenství a při kojení mi nechutnala, tak jsem rázem měla 62kg při 170cm což byla bomba) Takže já občas ujedu na sladkém, ale zase ne denně…u šťáv když kupuju balené, tak kontroluju obsah cukru..kupuju si jen Toma natura s nádechem (tam je cukru minimum) nebo v tescu Janu s příchutí..ostatní jako Rajec, Aguila, Bonaqua apod. sice sladce nechutnají, ale je tam cukru požehnaně..kola a kofola mě naštstí vůbec nelákají..to spíš pivo
ale je fakt, že když mi bylo třeba někdy šoufl v těhotenství, tak jsem si 3 lžíce koly dala poránu a pomohlo to. Jinak je to dobré akorát na čištění dlaždiček v kuchyni a koupelně…fakt to krásně sežere ten vodní kámen..hodně lidí to používá i na auta. Je to fakt svinstvo do těla. Toho když se @Kytičkaaa zbavíš, budeš mít vyhráno.
@verulicek Já vím, hlavně bych to teď neměla když jsem těhu, tak se musím snažit.. Je to to nejhorší… Musím, musím si ji dát aspoň vyjímečně… Závidím, že ti to vůbec nechutná
A jak se cítíš?
@Kytičkaaa právě že až moc normálně…tak to asi bude kluk…kozí sýr mi voní jako vždy, vepřové mi nevadí…na sladké mám chuť. Prostě zatím obráceně než u malé. Ale je ještě brzo na tyhle chutě (respektive nechutě. Myslím, že mi tyhle věci začaly až druhým trimestrem…moment, mrknu se do záznamů ![]()
@Kytičkaaa tak jako důležité je si nedopřávat a nejíst za dva no..