Duben 2016 - přidejte se :-)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2559
9.8.15 19:03

@Leni112 taky mám po IVF, ale když jsem si přečetla tu její diskusi, tak jsem si něco pomyslela o tom, že se rouhá, já jsem taky byla kariéristka a dítě jsem si chtěla udělat někde vedle rychle a za dva roky do práce a ejhle, no taky jsem si říkala, že jsem se strašně rouhala a došlo na mě :roll:
JInak vás holky budu z dálky sledovat, ale bojím se ještě plně zapojit, ro opravdu pochopí až ty dlouhosnažící se :lol: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 19:08

@ALEAS Tak já ještě taky nemám od dr nic potvrzené, to asi vlastně žádná z nás tady, ale prostě věřím tomu, že se ze mě v dubnu stane máma. :srdce:
Tak tomu taky věř, nebo jak jsi na tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
9.8.15 19:21

@Leni112 no já mám z středy potvrzené HCG 765, ale dneska jsem si dělala test (jiný typ) a dle mého byl nějaký slabý, tak mám strach, aby mě nedrželi jenom hormony co si píchám, a HCG aby neklesalo, zítra volám do CAR a uvidím :mavam: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
9.8.15 19:24

@ALEAS Tak to budu zítra držet palce, ať je vše v pořádku!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
9.8.15 20:20

@ALEAS Ahoj taky jsem po IVF a ještě se bojím zapojovat, protože se bojím, aby zase nebylo nějaké zklamání. Po 4 letech mám poprvé //. V CARu mi řekli, že jak mám // tak jsem prostě těhotná a mám dojít na kontrolu až za 14 dní. Tak jsem byla šťastná, že těch 14 dní po Et je za mnou a že jsou // a teď další čekání, mě z toho klepne :zed: KOlik jsi zaváděla embryjek. Já 2 čtyřbuňky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
9.8.15 20:44

@verulicek Jojo jak píše i na náš dojde :)) Ale teď si to upřímně užívám.. Kdybych to měla jako ty tak to asi nedám.. Já jsem ráda, že jsem ráda a fakt trpím, dneska sem měla extrémní krizi a ukápla mi i slzička :D Fakt sem myslela chvílema, že to nedám :poblion: Myslím si, že je to otázka pár dní a budu :poblion: Už mám takové náznaky, že sedím nad mísou a nemůžu nic.. Tak přeji, aby malá dneska spala celou noc, ale musí bejt vyřízená ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
9.8.15 20:46

@Leni112 si hodná děkuji :hug: Já měla hroznou krizi dneska… Tady bych taky řekla, že co jsme na chatě tak je líp, ale člověk už je po těch x dnech tak přehřátej.. Ale máme to stejné, taky se ráno probudím a pohladím bříško a říkám si, že jsem asi v tom :))) Moc bych ti přála, aby vše dopadlo dobře a určitě dopadne :hug: čím víc se blíží ta kontrola, tak začínám být i nervozní..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14075
9.8.15 20:47

@Leni112 Kdo to psal jak nesnáší lovkyně duchů? Taky nechápu jako.. Naopak já hledání důchů chápu a nedivím se, že ti hnula žlučí :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
9.8.15 20:49

@Anonym82 my zaváděli jenom jedno. je to celé o čekání, za 14 dní, na první UTZ, do 12 týdne, na screening a tak dále a tak dále, až se to narodí, tak na kontakt očí, na pasení koníčků, na lezení, na chození, na mluvení, no vlastně už pořád do konce života -------- :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
verulicek
9.8.15 20:51

@Kytičkaaa no, ono to u těch dětí většinou neplatí tak že když jednu noc nespí tak druhou spí :-D jsou to taková období..ona většinou spává těch 12 hodin v kuse, ale když ji cokoliv trápí, máme takových veselých nocí v řadě klidně i pět a její denní aktivitu to nijak neovlivní :lol: @štěpánka11 by mohla taky povídat. a taky platí vzorec, že špatný (krátký) spánek přes den většinou nabourává i kvalitu nočního spaní. Ale tím se teď fakt nezatěžuj. Jinak já věřím, že porod a mateřství zocelují a zvládat budu ještě líp než s prvním dítětem :-) (jo a něco na tom bude, co se malá narodila, nebyla jsem ani jednou nemocná nebo nachlazená. Nic. A to jsem začala studovat zdravku a chodit na praxe po nemocnicích :nevim: )

• Citovat
  • Upravit
14075
9.8.15 20:55

@verulicek aha :mrgreen: a já si myslela jak teď bude unavená a že ti musí padnout a spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.8.15 04:39

@Kytičkaaa Dobre rano, dneska uz strasim kdo vi od kdy, mocak me proste nenechal spat. :roll: Takze usnu zase az k ranu a to me pak probudi hic. :cert:
Taky jsem nervozni, jeste prezit dnesek a zitrek…poboliva me bricho furt, potrebuju proste nutne slyset, ze je to v poradku.
Psala to nejaka „c“ica, vyslovene na to tema zalozila diskuzi, ktera ma beztak v zivote vsechno a zadarmo a nikdy se nemusela trapit nad necim takovym jako je neplodnost a podobne. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.8.15 04:45

@verulicek Ja kdyz jsem jeste bydlela u nasich, tak jsem naproti mela kamaradku se dvema deckama. Jeji segra mela taky dve. Malou jsem mela od jejich 2 let a malyho od 3 mesicu, proste chuva nadevse, ty deti mi rikali mami az mi to bylo blby. :mrgreen: A i kdyz jsem pro me mela program na celej den a mala u me kolikrat spala, tak stejne v 11 vecer stale neskutecna energie a ja ze 4 deti hotova, hlavne teda umluvena. :mrgreen:
Takze jsem rada, ze ted snad je tam jen jedno a ja mu budu moct dat ze sebe zatim vse co jde. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5299
10.8.15 07:00

Ahoj holky, tady se to tedy rozjelo :-) A tento týden bude ve znamení kontrol, kdo vlastně začíná? Házejte sem fotky, ať se můžu kochat, já jdu až v pátek :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8671
10.8.15 07:03

@JituleF Středa 8:30. :andel: Snad to tam bude! :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie