Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
No spíš zkus jist kyselinu listovou aspoň 14 dní… Já ji nedokážu získat odnikud skoro.
A to má dost lidí.. Kdybych nejedla tak mám furt nízké železo… Jen když ji jim tak mám nádherných 135 železa.
@Anonymní píše:
Zdravím, nějakou dobu si myslím, že trpím nedostatkem železa a i přes naléhání na doktora mi stejně nechce ani nechat udělat test ani předepsat železo (bohužel lékaře změnit nemůžu, protože široko daleko je jediný - další jsou až ve 50 km vzdáleném městě). Léčila jsem se s nedostatkem železa v těhotenství a bohužel si myslím, že mi to zůstalo. Proto jsem si udělala test od verovalu, máte zkušenosti? Jak mám tento výsledek vyhodnotit? Nejsem si totiž jistáděkuji
Ahoj můžu se zeptat jak si dopadla s tím železem podle toho výsledku Veroval?
@Wilík píše:
Ahoj můžu se zeptat jak si dopadla s tím železem podle toho výsledku Veroval?
Taky by mě zajímalo… ![]()
@spiritt píše:
Taky by mě zajímalo…
Já už to vyřešila šla jsme na krevní test železa přímo po menzes a norma…
@Wilík píše:
Já už to vyřešila šla jsme na krevní test železa přímo po menzes a norma…
Díky za reakci.
A na tom Verovalu jsi měla taky jen slaboučkou druhou čárku?
@spiritt píše:
Díky za reakci.
A na tom Verovalu jsi měla taky jen slaboučkou druhou čárku?
Jojo prosím tě byl to fakt malej stín…jak to vyšlo tobě?
@Wilík Právě taky sotva viditelný duch…Tak to zkusím za měsíc znova, a uvidíme. Mezitím budu brát nějaký doplňky se železem, a třeba bude čárka viditelnější..
No ale třeba mi to železo ani nechybí…
@spiritt píše:
@Wilík Právě taky sotva viditelný duch…Tak to zkusím za měsíc znova, a uvidíme. Mezitím budu brát nějaký doplňky se železem, a třeba bude čárka viditelnější..
No ale třeba mi to železo ani nechybí…
A ty máš jake problémy? No spíš jde o to, že jestli ho máš v normě a budeš ho brát můžeš si taky dost ublížit… zašla bych si n a odběr železa někam do laborky já měla ještě ten den hotovej výsledek…
@Wilík já ho mám celý život spíš nedostatek, takže nějakého předávkování se popravdě řečeno neobávám tolik, jako nedostatku. Jsem hodně unavená, ale jinak snad žádné příznaky nemám, no…
A na ten odběr jako samoplátce bych zajít mohla, to je fakt.
@spiritt píše:
@Wilík já ho mám celý život spíš nedostatek, takže nějakého předávkování se popravdě řečeno neobávám tolik, jako nedostatku. Jsem hodně unavená, ale jinak snad žádné příznaky nemám, no…
A na ten odběr jako samoplátce bych zajít mohla, to je fakt.
Jo to běž a máš jasno a dej vědět ![]()
Na netu o tom Veroval ale píší že pokud je čárka viditelná tak je to ok… Jen pokud viditelná není tak je hladina nízká. A to tam ještě bude nějaká tolerance.