Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj možná to tam některé z vás ani neuvidí, ale chtěla bych se zeptat pokud tam něco vidíte stejně jako já, jestli je to opravdu slabej duch a nebo je to jen prosvitajici ryska. Černobílé foto dokladam jako důkaz že tam opravdu něco je
předem všem děkuji.
Vypada to na ducha, je velmi nepravdepodobne, ze by prouzek prosvital.. za 2 dny zkus znovu.. snad bude silit..
Bohužel mi to z blízka nechce zaostřit. Děkuji všem chtěla jsem jen vědět jestli může takto prosvitat například právě ta ryska, zkusím za 2dny další a uvidím. ![]()
Tak dnes jsem dělala test ráno po 2 dnech a vůbec nic
takže to asi vážně byla jen ryska ![]()
@Simba1234 a nebo vadný test.. už ti vynechala MS? Nebo kolik jsi DPO?
No je to takový složitější já jsem měla 15teho Pohl. Styk kdy se do mě partner udělal, ovulka podle Men. kalendare měla být až 19teho, ale 16 teho mě strašně pichalo v podbřišku nemohla jsem skoro ani pověsit prádlo chvílemi jsem myslela že mám slepak. Od té doby nic jen mě sem tam pichlo v podbřišku. MS mám dostat 2.8 podle kalendáře mám delší cykly okolo 30 dní. No ale 7-8 dní před ms mě strašně začali bolet prsa, nevydržela jsem mít jinou podprsenku než latkovou do toho píchání v podbřišku a sem tam bolesti a na prsach se mi úplně zvýraznili žíly. Tak jsem právě zkusila ten test i když hodně brzo a vyšlo mi tam právě to co jsem dávala sem ty fotky. Ale dnes (4dny do ms ) prsa už tolik neboli, bolesti sem tam křeč jen a test negativní. Tak nevím
asi opravdu byl buď vadný test nebo jen prosvitajici ryska.
Tak teď jsem na test koukala znova. Jsou to 3 hodky co jsem ho dělala a je tam to stejné co na fotkách co jsem pridavala sem. Takže asi opravdu jen prosivita ta ryska po zaschnutí