Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
@Taktinevím myslíš že by to mohla udělat cysta?
A ty ji máš? Já s tím zkušenost nemám, ale na cystu trpím.
Zkus si vyhledat nějaký diskuze o cystě, myslím, že tu nějaká zmínka byla o
dvou čárkách. Já fakt nevím. ![]()
@Taktinevím No minulý a před minulý měsíc jsem ji měla právě. Ale takové čárky jsem neměla jak dnes. Tak se uvidí no
@Anonymní píše:
@Taktinevím No minulý a před minulý měsíc jsem ji měla právě. Ale takové čárky jsem neměla jak dnes. Tak se uvidí no
No vidíš, takže šance je.
držím palec
Ahoj holky, 15 měsíců snažení a dnes jsem si udělala test, přítel mi ho přinesl, že nevíme kdy to mám dostat at si ho zkusím udělat, vidime ducha ale nevíme zda nas zrak nešálí. Kdy jste šli na gyndu pro potvrzení? A vidíte ho tam také? Děkuji za odpovědi, a omlouvám se za kvalitu foto nemáme moc dobré světlo.
@Vallantha něco tam trochu je, otázka je jak bude sílit. Udělej si další test stejné značky zítra ráno (ideálně tedy pozítří) a moc už teď večer nepij… k doktorce se případně objednej tak, abys tam šla cca 2-3 týdny od vynechané menstruace nebo 2-3 týdny od jasně pozitivního těhotenského testu. Pokud by jsi krvácela nebo tě hodně bolelo břicho tak dříve
.
@Vallantha píše:
Ahoj holky, 15 měsíců snažení a dnes jsem si udělala test, přítel mi ho přinesl, že nevíme kdy to mám dostat at si ho zkusím udělat, vidime ducha ale nevíme zda nas zrak nešálí. Kdy jste šli na gyndu pro potvrzení? A vidíte ho tam také? Děkuji za odpovědi, a omlouvám se za kvalitu foto nemáme moc dobré světlo.
Něco tam prosvita. Otestuj za 2-3 dny znovu a pokud půjde čárka už pořádně vidět, tak se objednej tak za 3 týdny na gynekologii.
Holky vidite tam neco? Ja mam pocit ze jo…
jsem asi 10 dpo, vim ze je to brzo, ale jsem strasne unavena a u prvniho tehotenstvi bylo to same.
@Lokev bohužel nic tam není, zkus udelat později.
Já si dělala obyčejné testy 5dni před a vůbec nic a na digitálním clearblue pozitivní výsledek.
Šanci ještě máš, zkus testovat později
🍀
@Lokev něco tam možná je… Uvidíš jestli bude třeba za dva tři dny sílit… ![]()
Holky tak jsem testla ještě, to už není duch
byla jsem i na gynde j3likoz jsem tam stejně musela tak tam ještě nic neviděl. Prý mám přijít příští týden.
@Carmen03 děkuju po 15mesicich snažení to přeci jen přišlo😊 😊