Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Terina94 teda je to napínavý
tady mi to zase připadá jen jako ryska…
Tak ještě jeden, delanej přímo teď, ta druhá čárka do 2 minut ![]()
@Terina94 Ducha vidim, tak uvidis, jak to bude pokracovat. Nekdo je holt plodny, ikdyz nechce, a jini… No, proste zavidim, co nemam ![]()
Ahoj snažilky, těhulky a zasloužilé maminy, jsem tu nová a přidávám fotku mých TT. Ty 3 nahoře jsou že včerejšího odpoledne a ten 1 spodní je z dnešního rána.
Zpoždění MS - dnes 2.den. O mimíska se snažíme teprve 4.cyklus.
Co se týče příznaků spíše bych to viděla na PMS, ale tentokrát 6 dnů před MS oproti 4, což je pro mě obvyklé. Tentokrát ale absence bolesti ramen a za krkem a spíše výrazné,,tahání,, v pochvě a mám divnou pachuť v puse, zbytek ale asi vše v normálu (mírná bolest dolní části zad, pocit, že MS přijde..). Jinak MS mám pravidelnou - 26 DC. Myslíte že z výsledků viz foto je pravděpodobné, že už to tentokrát třeba vyšlo?
díky za odpověď a snažilkám brzké // ![]()
Příspěvek upraven 22.04.21 v 06:38
@Kfětoslava já se také těšila na nějaké tajemno duchovno a ono zas tehotensky test
![]()
@Andys31 Ne určitě tam je.
Jindy si musím zvýšit jas na telefonu, abych viděla, ale u tebe jsem viděla hned. Tak snad bude vše ok. Držím palce
![]()
@Andys31 tak o to víc GRATULUJIII
. 5 let, věřím, že to chtělo hodně nervů a trpělivosti především. Hlavně ať jsi v pořádku, opatruj se a at vše jde jak má.
![]()