Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Carmen03 děkuji
mám ale právě obavy kvůli tomu tahání,,tam dole,, a v podbřišku, což jsem dosud připisovala PMS, na nidaci už by bylo pozdě a cyklus mám pravidelný…
@Carmen03 děkuji
mám ale právě obavy kvůli tomu tahání,,tam dole,, a v podbřišku, což jsem dosud připisovala PMS, na nidaci už by bylo pozdě a cyklus mám pravidelný…
@Mnoukavka každý má různé příznaky a dovnitř těla nevidíme co se děje. Podle mého jsi v tom a to „tahání“ dle mého k tomu patří ![]()
@Carmen03 Tak to by bylo super, protože si to s manželem moc přejeme… A to jsme ve fázi, kdy příští týden čekáme na výsledky spermiogramu a integrity DNA (on chtěl mít jistotu) ![]()
Ahoj holky. Přidávám se, jako plnohodnotná lovkyne duchu. Bohuzel tento mesic jsem nic neulovila po ohledani ze vsech stran a za různých světelných podmínek
a cekam na MS, ta by mela dorazit v nedeli.
Tak jestli muzu, budu lovit s vama ![]()
Drzim palce!!! ![]()
Ahojky, nevim si rady.. dnes 10 den po styku (s největší pravděpodobnosti mimo plodné dny). Dnes jsem si delala večer tehotensky test. Ihned po pocurani se objevila druhá čárka viz foto. Byla jsem vydesena, těhotenství nyní neplánují, tak jsem si za cca 20 min udělala test další stejné značky a ten už byl úplně snehobily… predtim jsem ale vypila cca půl litru vody, aby se mi chtělo na WC..vaše názory či zkušenosti? Jsem nebo nejsem těhotná? ![]()
Podle mě jste těhotná, krásný duch, žádná ryska… Jestli jste teprve 10 dní po styku, tak to chce opravdu dělat z ranní moci nebo předtím aspoň 2-3h nepit, jinak může být test snehobily.. Uvidíte zítra ráno, to budete mít jistotu
hezky večer
Ahoj holky,
Můžete mě říct názor na test?
Vidite něco nebo to vidím jen já (protože chci) ![]()
@Motyna Ahoj, děkuji za názor.
Každopádně tomu nerozumím.
Dneska mám termín MS, koupila test, přijela z práce domů a ejhle začala jsem spinit. I přesto si test udělala a bylo snehobilo. Cca po 3 hodinách mě to nedalo a udělala test druhý aby tam nebyl sám 😀 no a výsledek je viz fotka.
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Můžete mě říct názor na test?
Vidite něco nebo to vidím jen já (protože chci)
Ahoj, já vůbec nic nevidím. Ani při bližším zkoumání. Nevím jestli někdo ano, ale podle mě tam nic není. ![]()
@Anonymní píše:
@Motyna Ahoj, děkuji za názor.
Každopádně tomu nerozumím.
Dneska mám termín MS, koupila test, přijela z práce domů a ejhle začala jsem spinit. I přesto si test udělala a bylo snehobilo. Cca po 3 hodinách mě to nedalo a udělala test druhý aby tam nebyl sám 😀 no a výsledek je viz fotka.
Urcite zkus zitra z prvni ranni. To myslim bude tutovka jestli jooo nebo ne
Drzim palce
![]()