Namlouvám si to, je tam duch?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
268
22.4.21 07:10

@Carmen03 děkuji :* mám ale právě obavy kvůli tomu tahání,,tam dole,, a v podbřišku, což jsem dosud připisovala PMS, na nidaci už by bylo pozdě a cyklus mám pravidelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.4.21 07:11

@Carmen03 děkuji :* mám ale právě obavy kvůli tomu tahání,,tam dole,, a v podbřišku, což jsem dosud připisovala PMS, na nidaci už by bylo pozdě a cyklus mám pravidelný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
239
22.4.21 07:13

@Mnoukavka každý má různé příznaky a dovnitř těla nevidíme co se děje. Podle mého jsi v tom a to „tahání“ dle mého k tomu patří :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
268
22.4.21 07:16

@Carmen03 Tak to by bylo super, protože si to s manželem moc přejeme… A to jsme ve fázi, kdy příští týden čekáme na výsledky spermiogramu a integrity DNA (on chtěl mít jistotu) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.4.21 07:28

@Lili93 moc dekuji!:r :hug: elieved:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108
22.4.21 07:38

@Carmen03 strašně moc děkuji! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
22.4.21 09:30

Ahoj holky. Přidávám se, jako plnohodnotná lovkyne duchu. Bohuzel tento mesic jsem nic neulovila po ohledani ze vsech stran a za různých světelných podmínek :roll: a cekam na MS, ta by mela dorazit v nedeli.
Tak jestli muzu, budu lovit s vama :mrgreen:
Drzim palce!!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 10:35

Ahojky, nevim si rady.. dnes 10 den po styku (s největší pravděpodobnosti mimo plodné dny). Dnes jsem si delala večer tehotensky test. Ihned po pocurani se objevila druhá čárka viz foto. Byla jsem vydesena, těhotenství nyní neplánují, tak jsem si za cca 20 min udělala test další stejné značky a ten už byl úplně snehobily… predtim jsem ale vypila cca půl litru vody, aby se mi chtělo na WC..vaše názory či zkušenosti? Jsem nebo nejsem těhotná? :roll:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.21 20:45

Podle mě jste těhotná, krásný duch, žádná ryska… Jestli jste teprve 10 dní po styku, tak to chce opravdu dělat z ranní moci nebo předtím aspoň 2-3h nepit, jinak může být test snehobily.. Uvidíte zítra ráno, to budete mít jistotu :) hezky večer

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.21 21:04

Duch?

Ahoj holky,
Můžete mě říct názor na test?
Vidite něco nebo to vidím jen já (protože chci) :)

• Citovat
  • Upravit
2119
23.4.21 21:08

Ahoj holky!!! Oba anonymní duchy vidiiim :dance: :dance: :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 21:14

@Motyna Ahoj, děkuji za názor.
Každopádně tomu nerozumím.
Dneska mám termín MS, koupila test, přijela z práce domů a ejhle začala jsem spinit. I přesto si test udělala a bylo snehobilo. Cca po 3 hodinách mě to nedalo a udělala test druhý aby tam nebyl sám 😀 no a výsledek je viz fotka.

• Citovat
  • Upravit
353
23.4.21 21:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky,
Můžete mě říct názor na test?
Vidite něco nebo to vidím jen já (protože chci) :)

Ahoj, já vůbec nic nevidím. Ani při bližším zkoumání. Nevím jestli někdo ano, ale podle mě tam nic není. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2119
23.4.21 21:25
@Anonymní píše:
@Motyna Ahoj, děkuji za názor.
Každopádně tomu nerozumím.
Dneska mám termín MS, koupila test, přijela z práce domů a ejhle začala jsem spinit. I přesto si test udělala a bylo snehobilo. Cca po 3 hodinách mě to nedalo a udělala test druhý aby tam nebyl sám 😀 no a výsledek je viz fotka.

Urcite zkus zitra z prvni ranni. To myslim bude tutovka jestli jooo nebo ne ;) Drzim palce :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.4.21 21:27

@Motyna zkusím v neděli, po 8 letech by to bylo báječný

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat