Duch v domě?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1053
27.10.18 10:40

@Konnny taky si myslím,že by to chtělo rozptýlení,zkusím navrhnout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.11.18 21:18

Zajímám se o podobné jevy, které se opravdu vyskytují a nadělají někdy mnoho problémů. Lidé, kteří žijí v tomto prostředí, aniž by si uvědomovali souvislost, mohou trpět chronickými psychickými i fyzickými potížemi. Důvodů může být více od destruktivních událostí, prokletí, smrti, atd. Vše se dá zjistit a události urovnat. Nevěřte na různá zaříkávadla, lapače, atd. :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 14:09

Ahoj holky, podělím se s vama o moji zkušenost. Začalo to jak nějaký béčkový americký horor.. koupili sme starý dům,na polosamote k rekonstrukci. Plný strarych krámu atd. Práce jak na kostele. Jsme tři členná rodinka a já v očekávání.. první noci sme tady přespávali sami protože pro dceru to bylo nevyhovující. Spala u babičky. První noci sme spali na zemi ve spacaku, když mě ve dvě ráno vzbudil manžel že někdo klepe na okno. Šel se podívat, nikde nikdo. Já jsem docela flegmous, šla jsem spát dál. Druhou noc stejný scénář to už usnul zpět jen manžel a ja se dívala na telefon na facebook. V tom jsem slyšela jak někdo vybehnul schody. Připadala jsem si jak blázen. Manžel to neslyšel, pes taky nic.. tak to šlo pořád dokola, během dne se přidalo i pískáni. .. když sem něco dělala, někdo za mnou pisknul, vždy jsem se hrozně lekla. Už s námi v domě byla i dcera, která má čtyři roky. Ze sveho pokoje přišla s tim, že je tam holka, kterou jeji tatínek zavírá ve sklepě, když zlobí… To už mi z toho bylo fakt zle. Máme jednoho souseda cca 90let, šla jsem se ho zeptat, kdo tady bydlel. Řekl mi že rodina s mentálně postiženou dcerou. Víc nevím, ani proč odešli atd … Ale už je to prý dlouho.. nas kocour, který s náma žil doma odmítá tady v tom domě být, dělá scény a krčí se u dveri. Chudák se ubytoval radši venku. Krom toho se tady nic neděje. Bude to znít zvláštně, ale už sem si na to zvyklá. Přestávám to vnímat … Když jdu ale v noci přiložit do krbu, jsem si jistá, té v té místnosti nejsem sama.

• Citovat
  • Upravit
21593
24.11.18 15:11
@Anonymní píše:
Ahoj holky, podělím se s vama o moji zkušenost. Začalo to jak nějaký béčkový americký horor.. koupili sme starý dům,na polosamote k rekonstrukci. Plný strarych krámu atd. Práce jak na kostele. Jsme tři členná rodinka a já v očekávání.. první noci sme tady přespávali sami protože pro dceru to bylo nevyhovující. Spala u babičky. První noci sme spali na zemi ve spacaku, když mě ve dvě ráno vzbudil manžel že někdo klepe na okno. Šel se podívat, nikde nikdo. Já jsem docela flegmous, šla jsem spát dál. Druhou noc stejný scénář to už usnul zpět jen manžel a ja se dívala na telefon na facebook. V tom jsem slyšela jak někdo vybehnul schody. Připadala jsem si jak blázen. Manžel to neslyšel, pes taky nic.. tak to šlo pořád dokola, během dne se přidalo i pískáni. .. když sem něco dělala, někdo za mnou pisknul, vždy jsem se hrozně lekla. Už s námi v domě byla i dcera, která má čtyři roky. Ze sveho pokoje přišla s tim, že je tam holka, kterou jeji tatínek zavírá ve sklepě, když zlobí… To už mi z toho bylo fakt zle. Máme jednoho souseda cca 90let, šla jsem se ho zeptat, kdo tady bydlel. Řekl mi že rodina s mentálně postiženou dcerou. Víc nevím, ani proč odešli atd … Ale už je to prý dlouho.. nas kocour, který s náma žil doma odmítá tady v tom domě být, dělá scény a krčí se u dveri. Chudák se ubytoval radši venku. Krom toho se tady nic neděje. Bude to znít zvláštně, ale už sem si na to zvyklá. Přestávám to vnímat … Když jdu ale v noci přiložit do krbu, jsem si jistá, té v té místnosti nejsem sama.

tak pokud vam neublizuje, tak asi dobry, ne? Jinak si nemyslim, ze kocour by se duchu bal, proc taky. Nebude tam spis nejake magneticke pole nebo neco v tom duchu, co tomu kocourovi vadi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 15:18

@warita vážně by ti nevadilo že s vám v domě někdo je ? 8o

• Citovat
  • Upravit
21593
24.11.18 15:27
@Anonymní píše:
@warita vážně by ti nevadilo že s vám v domě někdo je ? 8o

takto, ja jsem silenej straspytel, ja se bojim i vlastniho stinu. Ale jako ciste teoreticky, proc by to melo vadit. Vadilo by, kdyby ta bytost mela spatne umysly a umyselne chtela ublizovat. Ublizuje vam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.11.18 17:05
@warita píše:
takto, ja jsem silenej straspytel, ja se bojim i vlastniho stinu. Ale jako ciste teoreticky, proc by to melo vadit. Vadilo by, kdyby ta bytost mela spatne umysly a umyselne chtela ublizovat. Ublizuje vam?

No, že zatím neubližuje neznamená, že tam nové příchozí chce a že je to nově příchozím příjemné a do budoucna únosné :think:
Zkusila bych si s nimi promluvit - nahlas nebo jen v duchu, to je úplně jedno. Že by tam zakladatelka s rodinou ráda bydlela, jestli je to možné..že přicházejí v dobrém.
Ale mě osobně, kdybych měla podezření, že tam žil nějaký raplouš, co navíral postiženou dceru do sklepa, by to klidu rozhodně nepřidalo, protože o moc hodnou osobu za života nešlo :think: . Netuším, zda duše zemřelých se pak dokážou chovat stejně, jako zaživa, pokud byli ti lidé zlí anebo je to po smrti pak už přejde..těžko říct.
Chudák ta holčina postižená teda..té bych se rozhodně v tom domě nebála, ale otce asi ano :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 17:43

@Evulina děkuji, presne tak to citim!

• Citovat
  • Upravit
33339
24.11.18 17:49

Ubližuje to tobě nebo tvé rodině? Poku ne, tak to neřeš :nevim: Všude je něco, to bys pak nemohla bydlet nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
24.11.18 17:53
@arinecka píše:
Ubližuje to tobě nebo tvé rodině? Poku ne, tak to neřeš :nevim: Všude je něco, to bys pak nemohla bydlet nikde.

Tak víš jak..s námi tady průběžně komunikují rodiče pana domácího, o kterého se staráme. A jsou to moc hodní lidé, vděční nám zato, co děláme. Bydlíme tu s nimi moc rádi (resp. spíš si myslím, že nás jen občas navštíví, když je něco potřeba, že tu možná ani nejsou pořád). Ale teda duch otce - tyrana..no..v klidu bych taky nebyla :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 17:59

@arinecka no tak to promiň, já bydlela už v pár domech a nic takového tam nebylo. Nevím jestli tobě by soužití vyhovovalo, ale mě ne… Budi nás to v noci a je to nepříjemné !

• Citovat
  • Upravit
18304
24.11.18 18:03
@Anonymní píše:
@arinecka no tak to promiň, já bydlela už v pár domech a nic takového tam nebylo. Nevím jestli tobě by soužití vyhovovalo, ale mě ne… Budi nás to v noci a je to nepříjemné !

Zkus si s nimi promluvit, jak oni to vidí, to vaše bydlení tam „u nich“, zeptej se jich na názor..a popros je, jestli by vás nestrašili a neubližovali, že máte z toho nepříjemné pocity..A popřála bych jim klid a lásku a jestli věříš v Boha, tak popros jeho, jestli by jim dal klid..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
24.11.18 18:10
@Anonymní píše:
@arinecka no tak to promiň, já bydlela už v pár domech a nic takového tam nebylo. Nevím jestli tobě by soužití vyhovovalo, ale mě ne… Budi nás to v noci a je to nepříjemné !

Mám s tím zkušenost, jinak bych to nepsala. Když ti v noci něco bere peřinu, hodí ti jí až ke dvěřím, tluče ti na okno, hladí tě, hraje si s náušicema a nenechá tě spát, tak je to už otravné. Když to ale ignoruješ tak to prostě časem přejde. Jestli se ale natolik bojíš tak se odstěhujte, je ale velká pravděpodobnost že to půjde s vámi. tak si moc nepomůžeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33339
24.11.18 18:12
@Evulina píše:
Zkus si s nimi promluvit, jak oni to vidí, to vaše bydlení tam „u nich“, zeptej se jich na názor..a popros je, jestli by vás nestrašili a neubližovali, že máte z toho nepříjemné pocity..A popřála bych jim klid a lásku a jestli věříš v Boha, tak popros jeho, jestli by jim dal klid..

No, já spím v ložnici sama, mockrát mě v noci vzbudí dotek, jakoby si někdo sedne na postel, hraje si s naušnicema atd a už se prostě nebojím. Dojdu si na wc, řeknu jim aby mi dali pokoj že chci spát a je klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.11.18 18:26

@arinecka jistě já dala čtyři miliony za dům a pozemky abych je nechala nějakému duchovi…
@Evulina právě nejsem věřící a do teď sem nevěřila ani na takové „věci“ … Pracuji ve zdravotnictví a zažila jsem už tolik smrti atd a nikdy nic takového… Proto je pro mě šok a nepříjemné co se tady děje. Nějak asi nedokážu mluvit na „ducha“. Už jen z toho co teď píšu si připadám jak cvok . :(

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat