Duch v domě?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12834
2.6.20 19:51
@Anonymní píše:
Ahoj.
Nedávno jsem se snažila napojit na svého průvodce vyšší úrovně. Mám u sebe Strážné anděly a jsem za ně moc vděčná, ale protože se snažím vyrovnat se svým vnitřním dítětem, cítila jsem že mi pomůže i odhalit svého průvodce.

Od té doby cítím velmi, velmi zřetelně cizí energii. Cítím se příjemně. Ale včera se stalo něco, co si nedokážu vysvětlit a upřímně se trošku bojím. V noci jsem nemohla usnout. NĚCO mi bránilo.. Když jsem usla, tak jsem nespala dobře. Pak jsem se vzbudila a vyděsila. U mé postele bylo něco, co jsem tam rozhodně nedala já, protože jsem to doma ani neměla. Není důležité, co to bylo. Bylo to něco, u čeho jsem ale měla 100% jistotu že jsem TO TAM nedala..

JSEM doma sama.

Co s tím?
Poradí mi někdo?
Byl to jen důkaz, že je průvodce se mnou, nebo mi něco jiného říká, JSEM TU?

Díky Marta

V diskuzi predtim si Anabell 8o 8o
Trochu schiza, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
2.6.20 19:59

Jasněže není důležité, co to bylo, když to byla kola ve sklenici :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.6.20 20:47

Čauky. Jak víš, že je to průvodce? Jaká vyšší úroveň?

@Anonymní píše:
Ahoj.
Nedávno jsem se snažila napojit na svého průvodce vyšší úrovně. Mám u sebe Strážné anděly a jsem za ně moc vděčná, ale protože se snažím vyrovnat se svým vnitřním dítětem, cítila jsem že mi pomůže i odhalit svého průvodce.

Od té doby cítím velmi, velmi zřetelně cizí energii. Cítím se příjemně. Ale včera se stalo něco, co si nedokážu vysvětlit a upřímně se trošku bojím. V noci jsem nemohla usnout. NĚCO mi bránilo.. Když jsem usla, tak jsem nespala dobře. Pak jsem se vzbudila a vyděsila. U mé postele bylo něco, co jsem tam rozhodně nedala já, protože jsem to doma ani neměla. Není důležité, co to bylo. Bylo to něco, u čeho jsem ale měla 100% jistotu že jsem TO TAM nedala..

JSEM doma sama.

Co s tím?
Poradí mi někdo?

Díky Marta

Vnitřním dítětem? - ty jsi těhotná? Odhalit svého průvodce? - jako jméno? Proč si myslíš, že to v noci bylo něco? - ale ne někdo nebo někteří? Proč si myslíš, že ta věc u postele tam pak byla? Jak se napojujes na tzv. průvodce asi tuším. Ps. warita a spol. neví co píšou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
2.6.20 22:20
@Anonymní píše:
Ahoj.

JSEM doma sama.

Co s tím?
Poradí mi někdo?

Díky Marta

Ahoj Anabelo, nepij před spaním kolu. Kofeina cukr ti pak nedá spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1966
2.6.20 22:39

Svatý Růženec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18
15.3.22 14:44

Duch v domě

@barrbucha píše:
ano, samozřejmě že to dělá za peníze, ale není to žádná suma, ona to sama zjistí co to je, co je s vámi, nebo přímo ve vás…já třeba měla neustále noční můry, nemohla jsem spát, nejsem nijak bojácná, ale jedno období jsme měla fakt děsy a nebyla jsem schopná jít třeba za barák na zahradu po tmě, no a paní zjistila že na mě bylo napojených asi 3 lidi co mě prostě vycucávali, brali mi energii, ona je odtsranila a je mi fajn, ona je prostě zvláštní, je anděl a je prostě napojená fakt na něco mezi…nechápu to, asi radši nechci a mému manželovi pomohla i se zdravotním problémem.

Prosím mohla bych vás moc poprosit o číslo té paní co pomáhá čistit dům od duchů? Máme také takový problém ve Starém domě. Moc Vám děkuji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.8.23 21:45
@Anonymní píše:
Radši anonymně, jsem více méně realistická takže se za toto téma docela stydím..
včera večer se mi stalo něco co je…divný. Přítel má odpolední takže přichází kolem 11té večer z práce. Dceru dávám spát v půl osmé, v osm jak to vyjde. V 7 jsem se šla sprchovat s tím že dcera koukala v obýváku na pohádku, při sprchování mám vždy otevřené dveře kvuli dceři a vidím do chodby a části obýváku abych jí měla trochu pod kontrolou. Když jsem si myla vlasy a měla zavřené oči, dcera přišla za mnou do koupelny tak jí po slepu říkám proč se nekouká na pohádku a jestli nechce čůrat. Nic. Otevřu oči a nikde nikdo, tak na ní volám a ona se ozve z obýváku :nevim: už se chystám jít ze sprchy a utřít se když dcera začne strašně řvát a běží za mnou. Řikám co je? Co se stalo ty si se bouchla? Prej ne, že prej jí táta straší…já řikám že nestraší že je v práci. (on si s ní hraje když je doma na schovku a když ho nemůže najít tak někde něčim zachrastí zakašle a tak a pak na ní někdy bafne dcera to miluje) no nemohla jsem jí utěšit pořád mi řikala že je schovanej že jí straší… 8o kdyby přišel z práce dřív stejně by se nemohl dostat do baráku protože mám klíč v zámku vždy když má odpolední, vyndám je až když se blíží 11tá aby si mohl odemknout. A takhle blbě by nás nikdy nestrašil..no vyděsila mě tim dost. Prohledala jsem dům ale nic co by jí mohlo vyděsit. Pak šla spát…pořád se bála musela jsem nechat svítit ale po chvilce usnula. Asi za půl hodiny mě vyděsila kočka která spala v jídelně na židli..koukám na televizi a kočka najedou vystřelila utíkala do rohu a tam se naježená krčela, koukala směrem do jídelny (máme spojený obývák s jídelnou a kuchyňským koutem) a začala prskat jak kdyby se k ní něco blížilo…to už jsem nevydržela a totálně podělaná běžela do ložnice k dceři, přikryla se peřinou až po uši a snažila se to celé zaspat. No neusnula jsem, musela jsem se ještě odvážit a jít v 11h vyndat klíč ze zámku aby se sem mohl dostat přítel, tomu jsem se svěřila, bral to s úsměvem, hledal vysvětlení, ještě jsme prošli dům jestli se sem nezaběhlo třeba nějaké zvíře ze zahrady nebo tak, no celou noc jsem nespala… jako nevím co si mám myslet, nikdy jsem se tu nebála, bydlíme v novostavbě první majitelé, u lesa, sousedů asi 6, začínají se tu dělat nové sítě na velké ploše takže cca za rok-dva už nebude o sousedy nouze…ale jak to tu do té doby přežiju..nevím co si o tom myslet

Zajdi za knězem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
31.7.24 23:16

Koberův mlýn letní tabor s duchem

AHOJ DOBRÝ DEN. Chci se svama podělit co se nám přidělo na táboře.
Jako každý rok nám probíhá letní tábor na Koberovým mlýně (Vysočany 44, 67107 Vysočany, okres Znojmo, Jihomoravský kraj, Česko) už dřív jsme zaslechli něco o tamějším duchovi ale nikdy nebylo sebemenší podezření ze by se tu nějaký duch opravdu objevoval. Až teda letos. V mlyne jsou dohromady 3 patra a v druhem patre se nové udělal pokoj vedle záchodu přímo naproti schodům. V něm letos poprvé spala rodinka s 2 malými dětmi. Jedno už docela velké které spalo normálně v posteli a druhé miminko ktere mělo vlastní postýlku. Jednou když miminko spalo se ale něco stalo. Maminka koukala na dětskou chuvicku a zahledla jakysi stín u dětské postýlky. Okamžitě si to na chuvicce vrátila a zahledla něco čemu nedokázala uvěřit. Hned to teda vyscreenshotla a zachytila toto (viz foto). Je to siluleta ženy s hnědými dlouhými vlasy a zelenými šaty s nadychanymi rukávy. Cely tábor si i děti stěžovali na to ze mají rozházené kufry a podobně. I v pokoji kde se objevila tato paní se děly divná věci jako například posunuté věci rozházené oblečení a podobně. Nikdo si to nedokážeme vysvětlit a proto píšu všude možné aby mi někdo pomohl zjistit co to muže být. Jestli někdo má i historické fotky z toho místa nebo jiné informace ozvěte se mi. Strašně rada bych to rozlouskla. DEKUJU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
31.7.24 23:47

Na fotce nevidím nic. Jinak, na Koberův mlýn jsem jako dítě jezdila na tábor a několikrát jsem tam byla jako vedoucí. Duchařských historek z tohoto mlýna si pamatuju povícero. Sama jsem tam žádného ducha nespatřila a to jsme často pařili až do rána :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LiduNe
1.8.24 06:07
@Kousavysvetr píše: Více

Postava je úplně dole, hlava a ramena. Jestli je to teda ono.

• Citovat
  • Upravit
381
1.8.24 08:07

Taky se musím s vámi podělit. Chodím každý rok na Šumavu s jednou organizací a ráno chodím běhat po okolí a jedna z holčin taky. A prý loni viděla ducha u pranýře - Kašperské Hory. Ráno běžela kondičku a viděla u toho pranýře menší shrbenou postavu ve tmavém plášti. V první moment, že to byl běžec, houbař, turista. Ale ten plášť se jí zdál divný, tak šla blíž. A ta postava zmizela. Pak se ptala majitela hotela, kde se bydlelo a on jinak veselá kopa hned zvážněl a řekl, že ano. Není první, a asi ani poslední. Ale nikdo jiný ze skupiny ducha neviděl.

Já před 11 lety bydlela v jednom mezonetovém bytě se 3 spolubydlícími. A bylo to na Velikonoce. Přišla jsem tam, na chodbě se přezouvala a na schodech zahlídla siluetu v bílém. Nebyla to žádná z holek, že by dělala fór. Šlo to velmi rychle, byla to skoro průhledná silueta a vznášela se kousek na zemí, pak zašla do kuchyně. Já do kuchyně nahlídla a tam nikdo.

A můj bývalý na privátě, kde jsem s ním bydlela, se jednou v noci vzbudil, šel na toaletu, pak si myl ruce. Bylo to sice v noci, ale nebyl ospalý nebo tak. A viděl z té koupelny, jak kolem prošla postava tělové barvy, ale prošla kolem velmi rychle a byla taková divná, pak se podíval ven a tam nikdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.8.24 23:14

.

Příspěvek upraven 16.08.24 v 08:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.8.24 08:53

Koberův mlýn - strašení v 90-kách...

@Xenora píše: Více

Dobrý den, z vašeho příspěvku mám husí kůži. Na Koberáku jsem byl jako hlavas někdy v 90ých letech, měli jsme pokoje v nejvyšším patře a strašilo tam podobně jak píšete. Byla tam starší paní kuchařka, která dělala do bílé magie a do léčitelství (s virgulí, karty…) a ta se nás jednou zeptala, co říkáme na pokoj č.7… Tak jsem ji řekl že jsou tam malé holky a že se pořád bojí nějakého ducha - že tam létá a rozhazuje jim věci… Paní tvrdila že je to oběšená milenka jednoho z mlynářů. Prý se tam bojí chodit i uklízečka… Další rok jsme na pokoj 7 dali starší kluky - ostřílené z nočních bojových her a stezek odvahy z předchozích táborů a akcí a strašidlo - na které kluci často pokřikovali ať se ukáže…, dalo pokoj. Ale ani na okolních pokojích nebyl úplný klid, jednou jsem se vzbudil a cítil jsem že někdo chodí po mém pokoji a prohrabává mi igelitky… děsný pocit, rozsvítil jsem baterku a nic neviděl. Další rok se mlýn prodal a já hledal nové tábořiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
493
16.8.24 11:09
@agentPV píše: Více

Já jsem na ten tábor jezdila jako dítě v 80tkách a potom jako vedoucí v devadesátých letech. Nicméně, nepamatuju si, že by děti byly kdy ubytované v hlavní budově, kde se „prý“ tyto historky odehrály. Děti byly vždy ubytované v chatkách. V budově bydlel personál a byla tam velká společenská místnost, kde jsme se my dospělí scházeli a hojně popíjeli. Nepamatuju si, že by někdo nějakého ducha viděl nebo pocítil jeho přítomnost. A to se tam těch historek fakt vykládalo moc. Ale to bylo vždy na všech táborech, takový kolorit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.8.24 17:46

@Kousavysvetr - já tam byl 2× - než se to prodalo - roky už nevím. Ani fakturu už nedohledám. Nahoře v budově byly nejmladší děti, ošetřovna, já (Hlavas) a 2 vedoucí. A s námi nahoře bydlela (aspoň na sezonu) i ta starší paní kuchařka. Nepamatujete si ji? - léčila vedoucím různé bolesti zad… rukama a na mě našla virgulí jizvu kterou jsem měl samozřejmě ukrytou pod oblečením…
V chatkách pak bydlely starší děti a zbytek vedoucích- ti měli takovou tu větší chatku a i v ní se údajně oběsil (někdy dřív) správce Koberáku - který tam žil i mimo sezonu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat