Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@snažilka2017 ono v reálu to vypadá trochu jinak
ale uvidime no za 3dny má dorazit MS
@snažilka2017 tady na te fotce je to poznat ten poslední je z minulého cyklu 3 dny když už sem krvacela a pak křeče v břiše a po týdnu nic nebylo ani duch ale na porovnání je to vidět
Ahoj holky. Mám otázku. Jsem teď v druhé polovině cyklu. Minulou menzes jsem měla velmi slabou a velmi krátkou. Teď poslední týden jsem pořád vlhká což u mě není zvykem. I během dne kdy na sex vůbec nemyslím. Prsa? Těch se nesmím ani dotknout. A od neděle je mi divně. Objede mě studený pot a mám silný pocit na zvracení. Co si o tom myslíte. Já nevím kdy test udělat když jsem měla velmi slabou až špiněni. Jiné příznaky nemám. Ale je velmi nepříjemný mít imrvére vlhkou mušli ![]()
@Mišičta udelej jeden dnes z rani moci a kdyz bude negativni udelej dalsi po dni kdy ma prijit dalsi ms. Drzim palecky aby vysli //.
@Mišičta co plodné dny, mohly se ti posunout já mám kolem ovu napjatá prsa a pocit jako kdybych se pripocurala trvá to tak 6dni pak je klid
Tak co říkáte vidíte něco? První a druhy jsou z ranní moci a jsou 10tkove, první 8dpo, druhy 10dpo a ten třetí je 25tka a je dělaný o půl 6 večer a je 12dpo ![]()
@Natálie27 Duch tam je. Testuj pouze jednou značkou a jedinou citlivostí, jinak ty výsledky zkreslují a nedá se poznat, jestli čárka bude sílit nebo stagnuje
@Icestar já vím ale došel mi max
takže zítra otestuju tou 25 a pak koupím este Maxe
nebylo teď kdy
@Natálie27 na téhle upravených ano
koukala jsem jen na ty poslední 3 u sebe a tam nic nevidim.Tady je hezkého ruzacek.
Zítra bude na 10pekna čárka, ale max ukazuje déle zkusila bych facelle z rosmannu ![]()