Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Jendice1 píše:
Rozhodně tam vidím proužek…jak daleko po Ovu či před Ms jsi?;)
Mam 16dni po Ovu, ten den jsme se i snazili (vychazelo to shodou okolnosti i presne na Jonase) a ms dle kalendare meskam uz od patku…
Ono to je cele zvlastni, tak nejak mi to predpovedel dedecek ve snu a pokud ted budu tehotna, tak mi termin vyjde presne na den dedeckovych narozenin
Jsem prastena…
@Michajlovna
Tak ono záleží, kdy byla ovu…protože dle intenzity čárky byla ovu myslím později…dva dny po MS jsem měla čárky už fakt viditelné, ale hlavně nečekej stejnou sílu čárek. Dnešní testy o neumí…za dva dny si udělej test Max test z Max lékárny a uvidíš, když bude čárka viditelná, je to jasné;) Jinak i DM těhu testy jsou celkem fajn…mama test je dobrý jen ten za 99 kč…mám tři děti, jeden potrat…dejme tomu, že mám vyzkoušeno;)
@Lucoušek22 mne dr max nikdy falesnaka neudelal, za me jsou nejspolehlivejsi. Posilam meho a je z toho za dva dny termin porodu ![]()
@Lucoušek22 tady je to asi lip videt, ten samy test. Bylo to 11 dpo
@Jendice1 píše:
@Michajlovna
Tak ono záleží, kdy byla ovu…protože dle intenzity čárky byla ovu myslím později…dva dny po MS jsem měla čárky už fakt viditelné, ale hlavně nečekej stejnou sílu čárek. Dnešní testy o neumí…za dva dny si udělej test Max test z Max lékárny a uvidíš, když bude čárka viditelná, je to jasné;) Jinak i DM těhu testy jsou celkem fajn…mama test je dobrý jen ten za 99 kč…mám tři děti, jeden potrat…dejme tomu, že mám vyzkoušeno;)
Dekuji za doporuceni, urco budu testovat znovu. Jeste jsem koukala po tom digitalnim Clearblue. Ale Dr. Maxe taky vsichni doporucuji… Zrovna u recenzi mama testu se hodne zminovala slabost druhe carky… Tak snad se to jinym testem jen potvrdi a bude vse OK… Je to vymodleny…
@mikes89 a @Lumíkovec děkuji mockrát! Mám radost, že to nevidím sama
Snad to nebudou rozházené hormony, ale tohle je prvně pozitivní ze spousty předchozích týdnů, tak snad! Zkusím zítra a pozítří a uvidím
moc děkuji ![]()
@Lucoušek22 já tam tedy nic nevidím
ale třeba jsem se jen překoukla… Zkus zítra ráno ![]()
@Lucoušek22 ja tam teda duchacky vidim
na hornim lip
drzim palce!
Já se musím zeptat
možná tedy budu vypadat jak blb, ale já vážně nevím
radíte mi, abych si test udělala až za dva dny od prvního se slabou čárkou. Proč až za dva dny? Já myslela, že hladina Hcg stoupá vlastně pořád ![]()
@Michajlovna
To plně chápu…tak jsem celkem čekali dlouho na první mimi (tedy z mého pohledu, jsou rozhodně delší čekatelky), než jsme přišli na problém…oba kluci už vyšli na první dobrou;)…jen ta první holčička nám dala zabrat…a dává…:D…takže moc držím palce…digitál není špatný, ale taky je lepší počkat-…každý má jinak vysoké hcg a může ti to ukázat méně týdnů, i když bude vše, jak má být a znervózní tě to;)…ale zase se to pěkně ukazuje partnerovi či rodině…;) dej vědět;)
Tak já myslím, že oproti včerejšku se vybravuje
co vy? Obojí je Dr. Max… zítra zkusím elektrický. Ale nějak na mě padá nervozita
měla jste to taky nějaká? Omlouvám se, že to tady tak zaspamovávám, ale manžel je na služebce, tak o tom potřebuji aspoň s někým povídat ![]()
@kajisss Ahoj, ten spodní se hezky vybarvil
No ono když počkáš dýl, je lépe vidět rozdíl. Jiný důvod to nemá
Nervozní teď už budeš pořád… My se snažili necelý rok, pořád jsem si představovala, že až otěhotním, jaká to bude pohoda. No a co jsem našla dvě čárky, tak od té doby tak do 15. týdne jsem byla jak na trní, aby bylo všechno v pohodě a něco se nestalo… pak se to trochu zlepšilo, ale stejně už jsem trošku nervous neustále
Já už jsem 40. týden zítra a kupodivu jsem teď nejklidnější z celého těhotenství
Neboj, hoď se do klidu, všechno bude jak má. Tak se raduj ![]()