Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12.11.17 17:56
@Jendice1 píše:
Rozhodně tam vidím proužek…jak daleko po Ovu či před Ms jsi?;)

Mam 16dni po Ovu, ten den jsme se i snazili (vychazelo to shodou okolnosti i presne na Jonase) a ms dle kalendare meskam uz od patku… :think: Ono to je cele zvlastni, tak nejak mi to predpovedel dedecek ve snu a pokud ted budu tehotna, tak mi termin vyjde presne na den dedeckovych narozenin 8o :D Jsem prastena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
12.11.17 18:20

@Michajlovna
Tak ono záleží, kdy byla ovu…protože dle intenzity čárky byla ovu myslím později…dva dny po MS jsem měla čárky už fakt viditelné, ale hlavně nečekej stejnou sílu čárek. Dnešní testy o neumí…za dva dny si udělej test Max test z Max lékárny a uvidíš, když bude čárka viditelná, je to jasné;) Jinak i DM těhu testy jsou celkem fajn…mama test je dobrý jen ten za 99 kč…mám tři děti, jeden potrat…dejme tomu, že mám vyzkoušeno;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.11.17 18:25

@Lucoušek22 mne dr max nikdy falesnaka neudelal, za me jsou nejspolehlivejsi. Posilam meho a je z toho za dva dny termin porodu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
673
12.11.17 18:29

@Lucoušek22 tady je to asi lip videt, ten samy test. Bylo to 11 dpo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 18:31

@mikes89 děkuji a myslíš, že bych mohla být tehu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.11.17 18:34
@Jendice1 píše:
@Michajlovna
Tak ono záleží, kdy byla ovu…protože dle intenzity čárky byla ovu myslím později…dva dny po MS jsem měla čárky už fakt viditelné, ale hlavně nečekej stejnou sílu čárek. Dnešní testy o neumí…za dva dny si udělej test Max test z Max lékárny a uvidíš, když bude čárka viditelná, je to jasné;) Jinak i DM těhu testy jsou celkem fajn…mama test je dobrý jen ten za 99 kč…mám tři děti, jeden potrat…dejme tomu, že mám vyzkoušeno;)

Dekuji za doporuceni, urco budu testovat znovu. Jeste jsem koukala po tom digitalnim Clearblue. Ale Dr. Maxe taky vsichni doporucuji… Zrovna u recenzi mama testu se hodne zminovala slabost druhe carky… Tak snad se to jinym testem jen potvrdi a bude vse OK… Je to vymodleny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 18:57

@mikes89 můj test horní dnešní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
12.11.17 19:40

@mikes89 a @Lumíkovec děkuji mockrát! Mám radost, že to nevidím sama :) Snad to nebudou rozházené hormony, ale tohle je prvně pozitivní ze spousty předchozích týdnů, tak snad! Zkusím zítra a pozítří a uvidím :) moc děkuji ;)

@Lucoušek22 já tam tedy nic nevidím :( ale třeba jsem se jen překoukla… Zkus zítra ráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 19:54

@kajisss lepší foto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
12.11.17 21:35

@Lucoušek22 ja tam teda duchacky vidim :) na hornim lip :) drzim palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
381
12.11.17 22:21

@Lumíkovec děkuji, ten horní je dnešní a spodní je patecni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.11.17 08:37

Já se musím zeptat :) možná tedy budu vypadat jak blb, ale já vážně nevím :D radíte mi, abych si test udělala až za dva dny od prvního se slabou čárkou. Proč až za dva dny? Já myslela, že hladina Hcg stoupá vlastně pořád :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
13.11.17 14:44

@Michajlovna
To plně chápu…tak jsem celkem čekali dlouho na první mimi (tedy z mého pohledu, jsou rozhodně delší čekatelky), než jsme přišli na problém…oba kluci už vyšli na první dobrou;)…jen ta první holčička nám dala zabrat…a dává…:D…takže moc držím palce…digitál není špatný, ale taky je lepší počkat-…každý má jinak vysoké hcg a může ti to ukázat méně týdnů, i když bude vše, jak má být a znervózní tě to;)…ale zase se to pěkně ukazuje partnerovi či rodině…;) dej vědět;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
13.11.17 16:50

Tak já myslím, že oproti včerejšku se vybravuje :) co vy? Obojí je Dr. Max… zítra zkusím elektrický. Ale nějak na mě padá nervozita :( měla jste to taky nějaká? Omlouvám se, že to tady tak zaspamovávám, ale manžel je na služebce, tak o tom potřebuji aspoň s někým povídat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
13.11.17 17:03

@kajisss Ahoj, ten spodní se hezky vybarvil :) No ono když počkáš dýl, je lépe vidět rozdíl. Jiný důvod to nemá :) Nervozní teď už budeš pořád… My se snažili necelý rok, pořád jsem si představovala, že až otěhotním, jaká to bude pohoda. No a co jsem našla dvě čárky, tak od té doby tak do 15. týdne jsem byla jak na trní, aby bylo všechno v pohodě a něco se nestalo… pak se to trochu zlepšilo, ale stejně už jsem trošku nervous neustále :lol: Já už jsem 40. týden zítra a kupodivu jsem teď nejklidnější z celého těhotenství :) Neboj, hoď se do klidu, všechno bude jak má. Tak se raduj :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí