Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
214
27.11.17 14:47
@Anonymní píše:
Mám 2 dny zpoždění. Ještě mám udělaný clearblue, ale tomu moc nevěřím, už jednou mi udělal falešného ducha.

Ale ty by prave meli byt spolehlive ne? Ja mam dnes tyden zpozdeni a 2testy a jenom duchove. Koupila jsem si taky ten stejny clear blue ale budu testovat zitra nebo pozitri

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.17 14:56

Měly by, ale bohužel už nejsou, jen ten digi. Stejně jako teď Max po inovaci ukazuje taky falešné duchy. :?

• Citovat
  • Upravit
21
27.11.17 17:20
@kajisss píše:
Tak jak jste na tom holky? Já dnes byla poprvé u doktora a jsem taková přepadlá… měla bych být 5+4tt a je vidět jen gestační a žloutkový váček, doufala jsem v embryo :( navíc se můj gynekolog ukázal jako hulvát, tak budu asi hledat nového… Myslíte, že to je normální? Všude píší, že v šestém týdnu už by mělo být vidět miminko i srdíčko :( mám strach

Ahoj, dneska jsem na tebe myslela. Také pravé čtu ze by v šestém týdnu mělo být už srdíčko tak nevím. Já jdu k doktorovi ve středu tak uvidím. Jestli se ukázal být hulvatem hledala bych jiného! Zvlášť v tomto období. Pozval té na další kontrolu nebo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.11.17 18:51

@Frindulina Ono to je asi individuální :) zase podle tadytoho webu to mám úplně ukázkově tak jak to časově má být: ***. Tak je to těžké… už jsem se uklidnila trošku, udělala jsem si i clearblue, aby mi ukázal zda se týdnově nepletu a nepletu! :D
Ale ten hulvát byl vážně hrozný, už jsem obepsala jiné gynekology a příští týden půjdu zkusit někoho nového :) přišla jsem tam a osočil se na mě: Co tady chcete? Tak mu říkám, že jsem asi těhotná. Řekl ať si vyskočím tedy na křeslo, vzal do ruky ultrazvuk, v tom mu někdo volal, tak to zvedl do toho mi říká máte tu jen žloutkový váček, jste tu brzo, nechápu proč jste teď přišla. Tak jsem se mu snažila vysvětlit, že menstruaci jsem měla naposledy v červenci, tak jsem to neměla moc podle čeho odpočítat, ale on stále telefonoval a jen mi řekl přijďte nejdřív za tři týdny, zaklapl za mnou dveře a dál si něco řešil v telefonu :( Na nic se nezeptal, na nic jsem se nemohla zeptat já, tak jsem taková smutná. A to tam ani neměl jiné pacientky :(
Ale věřím, že je všechno jak má být a za týden už tam bude mrňousek i se srdíčkem <3 budu na Tebe ve středu myslet! ;)
P. S. O fotku jsem pak poprosila sestřičku…

edit admin - odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
27.11.17 21:24

@kajisss No teda teď se tam pomalu bojím jít aby mě neposlal někam strašný jak si tohle muže někdo vůbec dovolit říct :zed: Určitě bude vše v pořádku v to věřím proste tam to minci je a to je hlavní ;). A jak se jinak citis je ti dobře po ránu? Já teda musim říct že je mi někdy opravdu ráno zle. A v sobotu to bylo opravdu peklo to jsem prozvracela cele ráno :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
27.11.17 21:32

@Frindulina Mě se naštěstí nevolnosti vyhýbají, ale raději to zaťukám :D ale teda šíleně mě bolí prsa… to je fakt hrůza. Vůbec Ti ty nevolnosti je nezávidím :( Tak držím palce a já dám vědět! Děkuju za podporu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
28.11.17 10:37

Ahoj holky, můžu vás poprosit ó názor?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2600
28.11.17 10:38
:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.11.17 11:14

@hapi.isis Bohužel nic nevidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.11.17 12:20

Ahoj holky, včera jsem byla na sonu nic vidět nebylo. V sobotu jsem byla trhat zub, od neděle špiním, ale těhotenství podle testů které byli pozitivní určitě proběhlo. Dnes teda zatím intimka čistá. Jsou prej 3 možnosti. Buď je těhu tak malé, že ještě není vidět. Nebo právě potrácím, proto nejde vidět. Nebo je mimoděložní, což říkal že si nemyslí, protože vaječníky mám čisté. Mám brát utrogestan na podporu. Vzali mi krev kvůli hcg a ve středu jdu znova, aby věděli jestli stoupá nebo ne. Ve čtvrtek budu vědět výsledky. A kdybych začala silně krvácet, tak hned do nemocnice… Ms jsem měla naposled 10.10. Dnes mám 16 den zpoždění. Co si o tom myslíte, je možné že je opravdu tak malé, že ještě nejde vidět? A jak se pozná zamlklé těhu? Děkuji moc za odpovědi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.11.17 14:04

@hapi.isis nic nevidím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.11.17 14:06

@Kejty.nkaa já si myslím, že bude ještě tak malé, že není vidět :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
28.11.17 14:13

@kajisss Také doufám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 15:30

@kajisss
Me ceka prvni kontrola zitra a pekne jsi me vystrasila :( Jsem z toho nervozni jako pes… Tak hlavne dej vedet, jestli jsi nasla jinyho doktora. Toho cos popisovala bych asi zapichla pohledem, neskutecne arogantni chovani, kor k neznale prvotehuli, misto toho, aby mel nejakou empatii a slusne vychovani. To byl takovy hulvat vzdycky? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
28.11.17 16:02

@Michajlovna Promiň, to jsem nechtěla :( ono já věřím, že všechno je v pořádku, už jsem našla nového a k tomu jdu příští středu :) určitě budeš mít všechno v pořádku <3 No, já u něj byla poprvé. Ona je to ambulance doktorky ke které jsem chodila a on u ní dělá ultrazvuky. Já už se ale neshodovala s ní, a poté co jsem poznala jeho jsem raději utekla… dej zítra vědět! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí