Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
5.1.18 17:28
@Kskaja píše:
Taky nakrivo carka?

Je proste takova divna. Na jedne strane tlusta na druhe se zuzuje, takze jakoby nakrivo. Nejde mi to vyfotit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.1.18 17:37
@Lily90 píše:
Je proste takova divna. Na jedne strane tlusta na druhe se zuzuje, takze jakoby nakrivo. Nejde mi to vyfotit :(

Nechci si nic připouštět, uvidím zítra ráno,, ale mám aspon malinkou naději, uvidim jestli se mi k tomu vyjádří ještě někdo jiný ze zkušenostmi. Je mi jasný, že je to asi vadný test,, ale čárka je docela výrazná naživo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.1.18 18:44

Já nic nevidím :nevim:
@Kskaja aŤ koukám jak koukám :nevim:…ale pokud je nakřivo tak to bude stejně vadný test..na mamatestu mám čárku a dobře viditelnou vždycky, tomu už nevěřím, ale pokud je pidi na maxovi, tak to vypadá nadějně 8) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.1.18 18:48

Viz. foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
5.1.18 19:01

@miluver Gratuluju :) Vidím ji tam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.1.18 19:26
@miluver píše:
Já nic nevidím :nevim:
@Kskaja aŤ koukám jak koukám :nevim:…ale pokud je nakřivo tak to bude stejně vadný test..na mamatestu mám čárku a dobře viditelnou vždycky, tomu už nevěřím, ale pokud je pidi na maxovi, tak to vypadá nadějně 8) :srdce:

Jojo jsou vidět špatně na fotkách,, ve skutečnosti docela dost.. ale křivá je, je mi jasný že je to vadný test, jen mě zajímalo, zda to tak někdo taky měl, že byla křivá přesto pozitivní… uvidím zítra hlavně ten max jak se vybarví nebo nevybarví :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
5.1.18 19:34

@Kotla kez by!! :lol: ale tohle je starej a falesnej duch bohuzel…ja mam na testech bilo.:( ted zkousim wondfo, ale nevim kolik presne jsem…asi 8-9 dpo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
5.1.18 19:42
@miluver píše:
@Kotla kez by!! :lol: ale tohle je starej a falesnej duch bohuzel…ja mam na testech bilo.:( ted zkousim wondfo, ale nevim kolik presne jsem…asi 8-9 dpo..

Jéje :( To mě mrzí :hug:, nikdy ho u holek nevidím a u Tebe jsem ho viděla :( Držím palce, aby se to povedlo. Já si ještě rok počkám a půjdeme zkoušet třeťátko, ale nedá mi to a stále sem nakukuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
6.1.18 14:05

Muj byvali dusik, ted uz pekna carka… :srdce: :* 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.1.18 12:21

@Claaire krasna carka :palec: moc gratuluji… Ja ji mam dnes taky takovou… A takhle silnou by falesne mamatest neudelal… Takze super… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.1.18 13:04

To si muzeme drzet navzajem… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
7.1.18 19:50

@Claaire tak to na tom jsme uplne stejne… :lol: ja slysela to samy… Vzdyt tam neni skoro nic videt… :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
9.1.18 10:51

AHoj - je to duch nebo jenom prosvítá místo testovacího proužku? Děkuji za názor

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.1.18 14:26

@aknelka89 ahojky ja tam ducha vidim a celkem hezky… :potlesk: gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
9.1.18 19:52

@Barbuuu AHojik, gratuluji k pekne carce. Mohu se zeptat kolik dpo jsi mela toho prvniho dusika? Diky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí