Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kejty.nkaa No minuly tyden jsem byla na kontrole u Dr.,tak mi potvrdila, ze jsem dle utz 5+5 tt, ale jinak rikala ze na utz je zatim videt jen vacek, ze je jeste brzo, ale ze vypada vse ok a mam prijit na kontrolu 14.3.,tak snad bude vse v poradku.
Dekuji za optani…
@Markéta hakavcova já vidím ale s krevními testy zkušenost nemám ![]()
U mě taky někdo vidíte? Vloni v září jsem poněkolikáté potratila, vyprdla jsem se na umělý progesteron, na lékaře, zkusila TCM bylinné prášky a asi výsledek (i když jsem je primárně nebrala k otěhotnění ale jiným potížím)
@Anonymní píše:
@Markéta hakavcova já vidím ale s krevními testy zkušenost nemámU mě taky někdo vidíte? Vloni v září jsem poněkolikáté potratila, vyprdla jsem se na umělý progesteron, na lékaře, zkusila TCM bylinné prášky a asi výsledek (i když jsem je primárně nebrala k otěhotnění ale jiným potížím)
Něco málo tam vidím spíš u té druhé fotky tak snad to bude sílit držím pěsti
Ahoj, chci se zeptat…vidite neco? Kojim, nemam menstruaci, tak nevim kdy byla ovulace…
test vcera vecer pepino, dnes rano nejaky no name negativni…
@Markéta hakavcova píše:
Něco málo tam vidím spíš u té druhé fotky tak snad to bude sílit držím pěsti
Tak asi se mi to nezdálo, zaschlý vypadá viditelněji i kdyz na fotce je slabsi.
@Anonymní píše:
Ahoj, chci se zeptat…vidite neco? Kojim, nemam menstruaci, tak nevim kdy byla ovulace…![]()
test vcera vecer pepino, dnes rano nejaky no name negativni…
Zkus jiný, chvíli vidim rysku chvíli čárku..tohle je 50:50 to odhadnout ![]()
@Anonymní píše:
Tak asi se mi to nezdálo, zaschlý vypadá viditelněji i kdyz na fotce je slabsi.
Ale vidět je no. Zkus za dva dny znovu a uvidíš. Snad to vyjde jak si přeješ.
@Markéta hakavcova tak je to tam, do 3minut naskočila. Díky za tvé odpovědi ![]()
@Anonymní píše:
@Markéta hakavcova tak je to tam, do 3minut naskočila. Díky za tvé odpovědi
Ahojky no tak to je super gratuluji ![]()
Ahoj děvčata, doufám, ze vám nevadi, ze sem vlitnu. Potřebuju se asi trochu vykecat a znát něčí názor, než me vezme mudr a situace se objasni. Už mam kluka (3roky). Cele tři roky neberu HA (davame si bacha) a teď je to poprvé co se mi opozdil menzes. Měla jsem ho dostat 10.3. a stále nic. Jediné co pociťují je uz 5denni bolest v podbřišku a zádech, což jsem přisuzovala přicházející Ms, ale ta se dosud nedostavila. Nehledě na to, ze Bt mi s přicházející klesá zpravidla na 36.2-36.3, teď se drží okolo 37 uz od ovulace. nicméně test včera i dnes negativní. na dnesnim jsem cosi zahlédla a zkusila foto upravit. nevím zda uvidíte také. nejsem žádný lovec duchů, ale poznám na druhou stranu snehobily test. Děkuji za Vaše názory, už ted se cítím fajn, ze jsem to konečně někomu sdelila ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, doufám, ze vám nevadi, ze sem vlitnu. Potřebuju se asi trochu vykecat a znát něčí názor, než me vezme mudr a situace se objasni. Už mam kluka (3roky). Cele tři roky neberu HA (davame si bacha) a teď je to poprvé co se mi opozdil menzes. Měla jsem ho dostat 10.3. a stále nic. Jediné co pociťují je uz 5denni bolest v podbřišku a zádech, což jsem přisuzovala přicházející Ms, ale ta se dosud nedostavila. Nehledě na to, ze Bt mi s přicházející klesá zpravidla na 36.2-36.3, teď se drží okolo 37 uz od ovulace. nicméně test včera i dnes negativní. na dnesnim jsem cosi zahlédla a zkusila foto upravit. nevím zda uvidíte také. nejsem žádný lovec duchů, ale poznám na druhou stranu snehobily test. Děkuji za Vaše názory, už ted se cítím fajn, ze jsem to konečně někomu sdelila
Ano, vidím ducha, vypadá to dobře. myslím, že jsi těhotná, tak ať čárky pěkně sílí.
![]()
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, doufám, ze vám nevadi, ze sem vlitnu. Potřebuju se asi trochu vykecat a znát něčí názor, než me vezme mudr a situace se objasni. Už mam kluka (3roky). Cele tři roky neberu HA (davame si bacha) a teď je to poprvé co se mi opozdil menzes. Měla jsem ho dostat 10.3. a stále nic. Jediné co pociťují je uz 5denni bolest v podbřišku a zádech, což jsem přisuzovala přicházející Ms, ale ta se dosud nedostavila. Nehledě na to, ze Bt mi s přicházející klesá zpravidla na 36.2-36.3, teď se drží okolo 37 uz od ovulace. nicméně test včera i dnes negativní. na dnesnim jsem cosi zahlédla a zkusila foto upravit. nevím zda uvidíte také. nejsem žádný lovec duchů, ale poznám na druhou stranu snehobily test. Děkuji za Vaše názory, už ted se cítím fajn, ze jsem to konečně někomu sdelila
Pokud je to dr max tak zkus ještě jiný, dr max mi několikrát duchařil když jsem těhu nebyla ![]()