Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
12.3.18 17:36

@Sona73 děkuji za odpověď. jsem z toho teď v rozpacích. mimi by bylo neplánované, plánujeme stavbu domu a chtěli jsme, nebo alespoň ja, jeste nějaký čas počkat. každopádně kdyby se o těhotenství jednalo, tak budeme radi :andel:, uvidíme co se z toho vyklube nebo nevyklube :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.18 17:46

@saphire děkuji za radu :), nikdy se mi nestalo ze by mi dr max udělal ducha, tedka by to bylo poprvé. ale až se dostanu do města, tak pro jistotu zkusím i jiný test. jsem jak na trni, mám doma jenom maxe, tak jsem zvědavá co ukáže ráno. ale ta bolest zad a podbřišku me dost děsí, jako obří PMS, který už ale trvá 5 dní a pořád kde nic tu nic:/

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.3.18 22:28

Ovulacni testy a něco málo na těhotenským testu??
Ahoj už jsem tady jednou řešila tt testy, asi 4dny zpět jsem měla něco málo vidět na tt sle fakt jen když jsem se zadivala, tak jsem si dělal ovul testy a asi probíhala Ovulace, ale teď jsem si zase delala tt a nevím ale něco tam vidím… co to muže byt?? ????‍♀️

• Citovat
  • Upravit
13.3.18 15:56
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata, doufám, ze vám nevadi, ze sem vlitnu. Potřebuju se asi trochu vykecat a znát něčí názor, než me vezme mudr a situace se objasni. Už mam kluka (3roky). Cele tři roky neberu HA (davame si bacha) a teď je to poprvé co se mi opozdil menzes. Měla jsem ho dostat 10.3. a stále nic. Jediné co pociťují je uz 5denni bolest v podbřišku a zádech, což jsem přisuzovala přicházející Ms, ale ta se dosud nedostavila. Nehledě na to, ze Bt mi s přicházející klesá zpravidla na 36.2-36.3, teď se drží okolo 37 uz od ovulace. nicméně test včera i dnes negativní. na dnesnim jsem cosi zahlédla a zkusila foto upravit. nevím zda uvidíte také. nejsem žádný lovec duchů, ale poznám na druhou stranu snehobily test. Děkuji za Vaše názory, už ted se cítím fajn, ze jsem to konečně někomu sdelila :mrgreen:

Ja ho tam vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.3.18 16:11

Holky, co na to říkáte?

• Citovat
  • Upravit
9374
13.3.18 17:14
@Anonymní píše:
Holky, co na to říkáte?

Něco tam je, tak ať čárka sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.3.18 18:36

Čárka zmizela

Ahoj holky. S přítelem se miminku nebráníme.
Mam Teda zpoždění teprve jeden den ale ze zvědavosti jsem si ráno po cestě do Prace koupila test. Koupila jsem ten GS Mamatest.
Když jsem si ho dělala tak už jsem v sobe mela dvě kafe a vodu.
Po namočení testu se objevila krasna druha čárka ale po postupném zasychani čárka zmizela a zůstal po ni jen slaboucky duch.
Mate stim nektera zkušenost ze bych třeba mohla tajne doufat že by se mohlo něco klubat? :D přikládám foto. jelikož jsem test mela v tasce tak je trochu ponicen. Jinak budu testovat ještě zítra hned ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.3.18 21:54

@Violla Nějaký pidi dušík tam je, doufat můžeš ;) Pokud byla v termínu čárka viditelnější, pravděpodobně jsi těhotná. Držím palce, ať čárka sílí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.3.18 22:06
@Petule030 píše:
@Violla Nějaký pidi dušík tam je, doufat můžeš ;) Pokud byla v termínu čárka viditelnější, pravděpodobně jsi těhotná. Držím palce, ať čárka sílí :kytka:
Čárka se objevila cca tři vteřiny po namočení kdy byla opravdu krasne silna a do tři minut nic a po zaschnutí tohle. Všude jsem pak právě četla ze mamatest tohle dela :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
13.3.18 22:12

@Violla Zrovna dneska jsem to řešila s jinou uživatelkou, které mamatest udělal to samé. Zkus zítra nebo za pár dní nový test. Ale vypadá to slibně. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
13.3.18 22:15
@Petule030 píše:
@Violla Zrovna dneska jsem to řešila s jinou uživatelkou, které mamatest udělal to samé. Zkus zítra nebo za pár dní nový test. Ale vypadá to slibně. :)

Přece jenom to nebylo z ranní moči…Ráno budu testovat Women Secret tak snad něco ukáže :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.3.18 08:06

@Violla ahoj taky něco vidím :) tak držím pesticky dneska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1184
14.3.18 08:22

@Violla na druhé fotce vidím dobře, ani nemusím rozklikávat, ale přijde mi to jako ryska :nevim: a šedá…mamatest rád ukazuje čárku, když saje moč…:/ zkusila bych jiný test, dr. max je asi nejlepší, i když taky už dělá druhou čárku, ale většinou až po zaschnutí…holky ještě celkem chválí wondfo/comfort. Já už je beru s rezervou, mě udělal minulý měsíc falešnou čárku, z další moči za 4 hodiny už bílo :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
14.3.18 09:23

Holky asi ve tři ráno me vzbudila MS :D Si ted rikam ze se na ty testy fakt uplne spolehnout nedá. Kolik ženských už takhle muselo byt zklamanych…Nicméně po létě nějak z podzimu mame s přítelem v plánu ze začneme zadelavat na plno tak jsem na to zvedava :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
14.3.18 09:33

@Violla tak to mě mrzí :( ale ono se zadari :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie