Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petule030 díky. Ona by teď nebyla ani nejvhodnější doba, asi to tak má být
ty jsi na tom jak? ![]()
@makakee píše:
@Petule030 díky. Ona by teď nebyla ani nejvhodnější doba, asi to tak má býtty jsi na tom jak?
Já mám ročního prcka v postýlce, na dalšího si dáme pauzu, ale ráda tady studuji ty testy
Sama jsem tady tenkrát dávala fotku, nemohla jsem radostí uvěřit, že by ten test byl pozitivní ![]()
Ahoj.. ![]()
Vidíte něco? ![]()
Já teda ne, už mám 6 den zpoždění MS. ![]()
Ale možná máte lepší oči jak já ![]()
Ahoj vsichni, sem tu nova, s pritelem se vicemene snazime o miminko dva mesice, to jsem vysadila antikoncepci…dnes jsem to mela dostat a nic, tak jsem si spis ze srandy zkusila test a takhle ta moje sranda vypada…co myslite? ????
@Yrisss gratuluji
taky jsem před 5 měsíci dělala test jen tak ze srandy (spis z hecu od mámy ze už by chtěla vnouče
) byla sem stejně překvapena na svoje narozeniny jako ty teď ![]()
@Kotla @Natálie27 Dekuji vam, porad se nejak z toho nemuzu vzpamatovat a nemuzu tomu uverit
Necekali jsme, ze to prijde tak rychle.
@Yrisss To buďte ráda, i když je to asi i šok
Když si člověk uvědomí, kolik žen má problém otěhotnět, tak je to velké štěstí
..za rok se budeme snažit o třetí dítko, tak se třeba pak taky tady pochlubím testikem ![]()
@Michajlovna @kajisss
Ahoj holky, dlouho jsem tu nebyla, potřebovala jsem to trochu vstřebat… 6.12. jsem byla na laparoskopii - bohužel mimoděložní, vzali mi pravý vejicovod, miminko bylo v něm ![]()
Tak teď si dáváme na čas, aby se to neopakovalo. Doktor říkal nejdřív za 3 měsíce.
A co vy, jak rostete ![]()
Příspěvek upraven 26.02.18 v 22:01
@Yrisss
Krásně pozitivní test - gratuluji a přeji hlavně zdravíčko ![]()
@Kejty.nkaa Dekuji moc, nevydrzela jsem to a jeste jsem si pro jistotu koupila digitalni test, ktery vysel take pozitivne ![]()