Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Natálie27 píše:
@Violla tak to mě mrzíale ono se zadari
![]()
Už aby to bylo
Dceři v dubnu bude už 10 a i ona se tesi (doufám že ji to nepřejde
) jak bude velka ségra
To pak tady budu pečena vařena
![]()
Ahoj holky, já se hlásím po dvou dnech. včera test negativní, dnes opět neco malo. mám uz 5 dní zpoždění ms, bazálka stále 36,8-36-9. už z toho jsem na palici. bojím se cysty nebo mimodelozniho
zpoždění u me není normální a testy by dle mého měli být uz jasné, pokud se ovulka neposunula az někam k očekávanému příchodu ms. přikládám upravené foto, vrchní test včera spodní z dneska, po zaschnuti se duch začal navíc vytracet.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, já se hlásím po dvou dnech. včera test negativní, dnes opět neco malo. mám uz 5 dní zpoždění ms, bazálka stále 36,8-36-9. už z toho jsem na palici. bojím se cysty nebo mimodeloznihozpoždění u me není normální a testy by dle mého měli být uz jasné, pokud se ovulka neposunula az někam k očekávanému příchodu ms. přikládám upravené foto, vrchní test včera spodní z dneska, po zaschnuti se duch začal navíc vytracet.
Podle bazalky cystu ani mimodelozni nepoznas.
Zkus vlozit original foto protoze na upravenem sice neco vidim ale to obcas upravene fotky delaji. Max original prevest do negativu..ale radeji ten original ![]()
Holky, dneska mela dorazit ms, zatim nic, odpoledne udelany test ale po limitu slaby duch.. Je tam nebo si to namlouvam
![]()
@Elik28 pokud je to dr max a je to az po limitu tak zkus zitra jiny, dela polimitni duchy ![]()
@saphire vcera jsem delala i mamatest po limitu take carka slaboucka, dnes i na tomto je to jina znacka dr. Max ne
@Sona73 jsem po nocni, proto jsem nemohla udelat z ranni moce ![]()
@Elik28 Aha.Tak myslím, že tu radí holky tři hodinky nepít a udělat test. Podle mě to vypadá slibně. ![]()