Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedalo mi to, je to tam? Vím, že je ještě brzo..
@miluver vcera to slo fakt blbě vyfoti bylo to slaboučke ale viděla sem že to neni ryska tu už poznam ale porad sem doufala že je. dneska sem namočila test a rikam si jo nic tam neni dobre no a do minutky to tam byla no v tu chvili me polilo horko a hrozne sem brečela. sem musela do sprchy jak sem se zpotila
ted už sem se trochu zklidnila ale nevim jak to veme manžel to bude chtit at dam mimi pryč ja nevim jestli jsem toho schopna spis asi ne nez jo :/ ale když si to mimi udělalo cestu i přes prášek po který má účinnost 85% když se vezme čas tak asi k nam opravdu moc chce. A vypada to že moje dvouleta dcera to vedela dřiv nez ja. pred par dny mi řika maminko mas miminko a spinka a ja co? ne nemaM Miminko a ona jo maš a pak sem si vzpoměla, že se rika že nektere deti to vyciti. a od te doby mi to strašilo v hlave a ono fakt.
@Merenwen vidím a vypada to nadejne. ja mam 2 dny do ms. Poznala sem to na sobe už predevcirem i kdyz na testu skoro nic. sem tak protivna že se hnusim sama sobě.
@Merenwen tak to je taky jasny
@Luss.r.m. Urcite to date, kor kdyz mas takovy pozitivni pristup
..co ja bych za to dala…kazdy mesic bilej test
ja budu testovat v sobotu, tak snad to dopadne!
![]()
@Luss.r.m. Tak koukám, že ms mám dostat až v úterý příští týden. Snad to dobře dopadne, dělala jsem test zbytečně brzo, ale mě tak divně bolel podbřišek..
@miluver to mě mrzí :/..si připadám už po 3 trapně že nám to jde i kdyz nechceme kdybych mohla tak svoji plodnost rozdám
@Merenwen ovulaci si mohla mít klidně dříve ![]()
@Luss.r.m. Pozitivní ovu test jsem měla 14dc, předpokládám, že ovu podle toho a podle příznaků, byla 15 dc, max 16dc
@Merenwen ale je fakt ze ja mela u prvního syna taky brzo čarečka dvojčata sem opravdu čekala později jsem ale o jedno přišla