Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Mishel09 ano, je to o štěstí přesně jak píšeš. ale my nejsme zdraví, už jsme toho absolvovali skutečně dost, takže zřejmě jen zázrak a ty se mi nikdy neděli
bud štastná, že jsi těhotná, skutečně je hodně žen, které to štěstí nemají ![]()
Já vím, mám okolo sebe par známých kterým to nejde
přála bych to štěstí každému kdo si to zaslouží, nejhorší ze jich je spousta který si to nezaslouží ani omylem a daří se jim to hned ![]()
Ahoj, jsem tu nová a začínám být už asi trochu šílená
29. 4. byl sex, nemám páru kdy ovuluji a mám nepravidelný cyklus, 6. 5. jsem si dělala krevní domácí test - byla tam velmi slabá čárka ale pak jsem si tu přečetla negativní hodnocení toho testu a raději se vůbec neradovala, 9. 5. jsem si dělala časný test z Benu lékárny a byl tam duch, dneska ráno jsem zkusila digitální clear blue a byl negativní, tak jsem zkusila znovu časný test z benu a je tam slabounká růžová čárka ale až po zaschnutí (je vidět více až teď když jsem fotila nebylo skoro nic). Neměla už by ale být silnější? Vůbec tomu nerozumím. Mám proste pořád pocit, že magořím a vidím to prostě proto že to moc vidět chci
jinak příznaky téměř žádné, jen mě občas bolí podbřišek a docela často mě tam jako popíchává ![]()
@Hana227 něco vidím, držím palce. Mám to samé, ale mě testy mlčí.
@Hana227 ten poslední test není moc vidět není vidět zda sílí
No právě, že na fotce není skoro nic, okem to vidím, ale já už taky můžu vidět bludy, právě že nesílí, což mě děsí ![]()
Mohla bych se k vám připojit?
Jsem po 5 letech opět ve stádiu snažení.
Momentálně mám 2 dny před (ne)očekávanou MS a dnes ráno jsem nevydržela a udělala si test (Mamatest 10). Napíšete mi, prosím, jestli tam něco vidíte? Už jsem jako blázen. ![]()
@Berulina2503 ahojky, bohužel nic nevidím. Nebo něco tam je, ale to jsou prosáklinky, které mám také na testu ![]()
@evca100 No těžko říct, měla jsem to 27. 3. po vyvolávačce protože předtím dva měsíce nic a pak znovu 15. 4. ![]()
@Hana227 tak ještě vydrž kočko
dokud ms nedorazí je naděje a zkus za dva dny když mrcha nedorazí. Držím pěstičky.