Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobre ranko holky. Uz si pripadam jako testovaci blazen
testuju kazdy den. Nemam zadne tehu priznaky jen obcasne pichnuti v podbrisku ale testy mi potvrzuji ze snad tehu jsem. Uz aby byl ctvrtek abych mohla na kontrolu
prikladam testy
Psano opozdene
uz jsem videla ze jste holky delali… Ja si pak udelala za tyden znovu
@Elik28 jj digi vyšel v pátek 1-2 týdny a pak asi koupím další ještě uvidím no do čtvrtka budu testit jak prdlá jak se znám.
vůbec se mi tomu totiž nechce věřit
a tobě gratuluju
a kdy jdeš na gyndu?
@Réza 26 Holka, snad těhu jsem? Spamatuj se, každý čeká na pozitivní test na tož digi aby ukázal + testy ti sílí tak nehysterči!!!
@evca100 díky za reakci
nehysterčím jen mám radost a zatím ji nemám ským sdílet (bojím se to ještě říct kamarádkám kdyby to náhodou nevyšlo) a jestli ti mé příspěvky vadí tak je prosím nečti. Mám toho za sebou vcelku dost a todle považuju za zázrak že se povedlo a nemůžu tomu furt nějak uvěřit a jestli ti to vadí tak se ti omlouvám
ale psát si můžu co chci
![]()
Dobrý den dámy,
mohu s k vám přidat a zeptat se co si myslíte o testu? Je dělaný dnes ráno a v limitu nic, když jsem se na něj podívala později, tak už tam byly obě čárky a dobře viditelné. Je tedy možné, že bych mohla být těhotná i když se ukázali až po pár hodinách? Ještě doplním, že jsem 10 den po IUI
@zrzka007 já tam dušíka vidím pěknýho to já měla daleko slabší a pak začli sílit takže určitě šance je veliká
![]()
@Réza 26 tak já čekám už 8let a pořád nic
myslím si že u tebe je to už jasné!
@evca100 promiň to jsem netušila
a můžu se zepat co vše už máš za sebou? Klidně napiš zprávu jestli se ti to nechce tady vypisovat ![]()
@klarka9dusika tam vidim. Testni zitra rano nebo pozitri. Kolikaty DPO jsi?
@klarka91 Jojo, je to tam. Gratuluji ![]()
@Réza 26 Diskuzi jsem přestala sledovat, ale jak čtu dodatečně, tak mám radost, že testy sílí. Každé miminko je zázrak, natož u lidí, kterým došla naděje na přirozené početí. Snad to opravdu všechno bude dobře pokračovat, držím palce
A dej potom vědět, jak muž reagoval na oznámení těhotenství ![]()
@Réza 26 to je pravé to, ze nevím vůbec jsem to neuhlídala. Navíc mám neprůchodné vejcovody a 8 mesicni holčičku z ivf takže jsem z toho strašně v šoku.