Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petule030 dekuju povazuju to za maximalni zazrak
muz byl chvilku v soku taky to necekal ale ted uz to vztrebal a ma radost ![]()
@klarka91 no tyjo pekny. Ale ber to tak ze nekdo chtel aby jste meli jeste jedno mimco a dal ti ten malicky zazrak
ja mam taky prvni z IVF my meli vicero problemu u poceti a ted jsem na to taky koukala a neverila ![]()
@klarka91 tak ten neznam ale prijde mi krasne pozitivni. Jestli chces vedet presne zkus digi test claer blu ukaze i tydny a neboj to zvladnete ![]()
@Réza 26 tohle je pravé obyčejný clearblue… má tam být plus. Koupila jsem si další dva různý testy ???? takže hnedka až přijdu domu jdu na to
@klarka91 tak plus tam je krásně vidět. Ale kup i ten digi je dražší ale ukáže ti najistotu i týdny. A už jsi testila dalšíma nebo to necháš až na zítra? já jdu zítra na kontrolu a snad se jí ani nedočkám ![]()
@Réza 26 jsou dvě značky dělané hnedka po sobě ???? dneska odpoledne
@klarka91 tak na tom druhým už je krásná dálnice
už jsi objednaná na gyndu?
@klarka91 tak tu radost ti verim. Taky furt cucim na testy a testuju jak prdla jestli tam ta carka je ze se mi to nezda
zitra snad uz budu cucet na fotecku miminaka ![]()
Ahoj holky:) rozhodli jsme se s manzelem, ze bychom uz chteli miminko. 1.6 jsme se s manzelem milovali na „ostro“ Plodné dny jsem doteď vůbec neřešila. Bylo to 11 dni od menstruace. Mam ji hrozne nepravidelnou od te doby co neberu antikoncepci. Dnes jsem si delala tehotensky test a nic moc na nem nevidim. Co myslite? Moc dekuji za kazdy nazor:)
@Verus03 potichounku gratuluju je tam krásný dušík já měla na začátku ještě méně patrné dušíky ![]()
Posledni 3 dny trosku spinim, tak nevim jestli to neni predzvest menstruace…bohuzel to nikdy nepoznam, protoze ono od te doby co neberu antikoncepci, tak spinim v prubehu mesice casto, ale dle gynekologa jsem v poradku..moc bychom miminko chteli, ale rikam si, ze to neni moc pravdepodobne, ze by to na poprve hned vyslo,…nechci si delat moc plane nadeje a potom byt zklamana
@Verus03 tak se špiňěním mám zkušenost jen z prvního těhu co jsem špinila skoro celý první trimestr ale mimčo bylo z IVF a brala jsem na to ascorutin a zaváděla utrogestan a mimčo bylo vpoho. Ale jestli chceš mít jístotu tak testni za dva dny to by měla být čárečka více viditelná a držím pěsti ať je to mimísek ![]()