Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
15.6.18 07:45

@Réza 26 ahojky :) jj zkousela a furt to samy :D asi proste nic…spise tam chci asi videt, to co tam neni:) sila mysle :D prikladam ftku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
15.6.18 07:48

@Verus03 vždyť tam je krásný dušík. Počkej pošlju ti svoje testíky ju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
15.6.18 07:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.18 07:50

@Réza 26 posli:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
15.6.18 07:52

@Verus03 měla jsem ještě slabší dušíky než ty :mrgreen: a sílily sice pomalu ale sílily. Já teda testuju furt jsem magor :roll: :think: ale na dnešním testu je krásná dálnice :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.18 08:00

@Réza 26 ono se to docela prodrazi to testovani vid :D hele a jak dlouho po ovulaci jsi zacla delat testiky? Ja teda nevim kdy jsme mela ovulaci, jen odhadem jsem si spocitala ze to mohlo vyjit s terminem, kdy jsme meli sex :D jsem v tomhle jeste amater :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
15.6.18 08:13

@Verus03 no mrtě prodraží :roll: ale mě ta čárka ujišťuje že tam mimčo furt je :mrgreen: hele vůbec netuším kdy byla ovu. Poslední menzes sem měla 2.5 to jsem byla na gyndě a ten den sem to dostala. Pak jsem byla 30.5 znovu na gyndě brala mi kousky čípku že se jim něco nezdálo na citologii. A v tu dobu jsem měla dostat menzes. Rozmezí mám 28-32 dní. Jenže jsem jen dva dny špinila potom zákroku a menzes nikde. Tak jsem 6.6 zkusila testík a najednou na mě vykoukl pidi pidi dušík a tím začlo moje testovací bláznoství :mrgreen: a hlavně to bylo na jedno š´touchnutí ani ne plánovaný a oto je to větší šok A i zázrak zároveň digi test jsem dělala 8.6 a ještě ani né z první raní moče ale až když jsem přišla z lékárny a hned ukázal plus a 1-2 týdny. a je fakt že jsem si dělala pak ovu test po sexu ani nevím proč a byl jasně pozitivní takže sme se trefily ani nevím jak :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.6.18 08:17

Ahoj holky, jsem tu nova a chyela jsem se zeptat. Mam spozdeni 3 dny a vcera jsem si delala test, na kterem je hodne slaba carka. S pritelem se snazime od dubna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.18 08:30

@Réza 26 to jste se krásně trefili :)

manžel o tom, že si dělámtěhotenské testy teď vůbec netuší :D nechci aby byl pak zklamaný, když z těch duchů nic nebude…on je taková cíťa a chce mimčo asi více i než já :D

včera jsem si koupila poprvé ovulační testy, abych taky konečně zjistila, kdy mám ovulaci :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.18 08:33

@Domiii27 na počítači žádnou čárku druhou nevidím, ale když kouknu přes tel, tak jo :) takový dušík :) no hele kor když ti mešká menzes, tak by to mohlo být znamení :) ale nevím, kdy přesně by měla být druhá čárka viditelná…to je asi individuální…já se v tom taky prd vyznám víš:)studuji tuto problematiku na netu asi tak pár dní :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.6.18 08:36

@Verus03. No je tam a dnes jsem si delala dalsi. Nedalo mi to. A vysledek je takovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.18 08:43

@Domiii27 ty jo tak to vypada nadejne:) nechceš si koupit ten test, jak ti tam ukáže i počet týdnu?:) já ho ještě teda neměla, protože mám zatím na testech jen dušíky, ale kdybych měla čárku druhou nějak výraznější, tak bych si ho koupila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.6.18 08:48

@Verus03 a ten se da koupit v lekarne vid??? A nevis jak se jmenuje???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
15.6.18 08:52

@Domiii27 jj v lékarně, jmenuje se Clearblue:) dej pak vědět:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
15.6.18 09:30

@Verus03 da se mu hodne verit??? No ukazuje… Kdy jit k lekari???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí