Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Andrejka13 dobré ránko tak už máš krásného dušíka na testu a teď už jen aby sílil. Potichounku gratuluju
![]()
@Réza 26 děkuji moc, jen je mi uz 41 a snažíme se jen asi 2.mesic, tak me to překvapilo. Naposledy jsme zkoušeli přesně před rokem a čárka byla stále stejná, až jsem proste dostala menses o týden déle a bylo to.
@Réza 26 píše:
@Andrejka13 dobré ránko tak už máš krásného dušíka na testu a teď už jen aby sílil. Potichounku gratuluju![]()
moc dekuji
presne tak, hlavne aby silil..prijde mi ze v tomto obdobi by uz carka mela byt silna
@Andrejka13 mě taky dušík sílil strašně pomalu a álnici jsem měla snad až někde 10 den po vynechání menzesu proto i na gyndě mi řekla že je tam dutinka ale mimi ještě ne že jsem měla ovu později a proto tam není nic vidět
@Domiii27 Pokud můžu radit, zbytečně se neplaš. Srdíčko se ukáže až tak kolem 6tt, někomu i později. Je zbytečné chodit hned k lékaři, teď ještě na ultrazvuku neuvidí nic. Moc dobře si pamatuji, jak jsem byla já nervózní a nedočkavá. Ale opravdu nemá smysl spěchat a hned běžet k lékaři, zbytečně jsou pak holky zklamané a nervózní ještě víc. Zatím můžeš průběžně testovat, třeba jednou za 3 dny, zda čárka sílí. A na gynekologii si zavolej až tak za 2-3 týdny a objednej se. Dřív to stejně nemá cenu ![]()
Holky,tak dnesni update:) carka sili,tak snad je to na dobre ceste ![]()
@Réza 26 píše:
@Andrejka13 mě taky dušík sílil strašně pomalu a álnici jsem měla snad až někde 10 den po vynechání menzesu proto i na gyndě mi řekla že je tam dutinka ale mimi ještě ne že jsem měla ovu později a proto tam není nic vidět
ja prave v pondeli nemela na testu nic a zacala jsem ten den spinit,tak jsem se smirila s tim, ze prijde MS..tak jsem ted prekvapena, ze test je pozitivni ![]()
@Verus03 píše:
Holky,tak dnesni update:) carka sili,tak snad je to na dobre ceste
gratuluji
nevis nahodou kolik az test ukaze tydnu? jestli ukaze i 3-4 atd
@Andrejka13 tak špinění mohlo být i uhnizďování a pokuď nekrvácíš tak to klidně může být těhu takže testni za dva dny a uvidíš jak bude čárka sílit ![]()
Jen se mi to 23. DC zda brzy? Uvidim… jen jsem si jeste před 5 dny lebedila v sauně:-( tak snad to nebude mít vliv.
@Kacacca to už je krásná čárečka. Gratuluju a jen ať sílí. Se saunou zkušenosti nemám ale si by to nemělo vadit takhle na začátku ![]()
@Réza 26 dekuju ![]()
Nemam to s kým sdílet, nechci říkat nic doma ani v praci, je mi tolik, kolik mi je a nevim, jak to dopadne. Urcite testy, genetika a tak proběhnou, tak asi až potom…
@Kacacca to sme na tom stejně ví to jen přítel jinak nikdo a to že mám nutkání to říct snad celýmu světu
tak aspoň tady s vámi můžu sdílet ty svoje radosti ![]()