Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1394
17.6.18 08:12

@Andrejka13 dobré ránko tak už máš krásného dušíka na testu a teď už jen aby sílil. Potichounku gratuluju :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.6.18 08:32

@Réza 26 děkuji moc, jen je mi uz 41 a snažíme se jen asi 2.mesic, tak me to překvapilo. Naposledy jsme zkoušeli přesně před rokem a čárka byla stále stejná, až jsem proste dostala menses o týden déle a bylo to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.6.18 08:41

@Kacacca neboj tentokrát to vyjde uvidíš musíš mu věřit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
17.6.18 08:44
@Réza 26 píše:
@Andrejka13 dobré ránko tak už máš krásného dušíka na testu a teď už jen aby sílil. Potichounku gratuluju :hug: :kytka:

moc dekuji :kytka: presne tak, hlavne aby silil..prijde mi ze v tomto obdobi by uz carka mela byt silna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.6.18 09:15

@Andrejka13 mě taky dušík sílil strašně pomalu a álnici jsem měla snad až někde 10 den po vynechání menzesu proto i na gyndě mi řekla že je tam dutinka ale mimi ještě ne že jsem měla ovu později a proto tam není nic vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
17.6.18 10:40

@Domiii27 Pokud můžu radit, zbytečně se neplaš. Srdíčko se ukáže až tak kolem 6tt, někomu i později. Je zbytečné chodit hned k lékaři, teď ještě na ultrazvuku neuvidí nic. Moc dobře si pamatuji, jak jsem byla já nervózní a nedočkavá. Ale opravdu nemá smysl spěchat a hned běžet k lékaři, zbytečně jsou pak holky zklamané a nervózní ještě víc. Zatím můžeš průběžně testovat, třeba jednou za 3 dny, zda čárka sílí. A na gynekologii si zavolej až tak za 2-3 týdny a objednej se. Dřív to stejně nemá cenu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
17.6.18 11:07

Holky,tak dnesni update:) carka sili,tak snad je to na dobre ceste :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.6.18 12:35

@Verus03 super gratuluju tady už je to jasné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
17.6.18 12:44
@Réza 26 píše:
@Andrejka13 mě taky dušík sílil strašně pomalu a álnici jsem měla snad až někde 10 den po vynechání menzesu proto i na gyndě mi řekla že je tam dutinka ale mimi ještě ne že jsem měla ovu později a proto tam není nic vidět

ja prave v pondeli nemela na testu nic a zacala jsem ten den spinit,tak jsem se smirila s tim, ze prijde MS..tak jsem ted prekvapena, ze test je pozitivni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1352
17.6.18 12:45
@Verus03 píše:
Holky,tak dnesni update:) carka sili,tak snad je to na dobre ceste :dance:

gratuluji :kytka: nevis nahodou kolik az test ukaze tydnu? jestli ukaze i 3-4 atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.6.18 13:03

@Andrejka13 tak špinění mohlo být i uhnizďování a pokuď nekrvácíš tak to klidně může být těhu takže testni za dva dny a uvidíš jak bude čárka sílit :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.6.18 13:41

Tak to asi nebude jen duch..

Jen se mi to 23. DC zda brzy? Uvidim… jen jsem si jeste před 5 dny lebedila v sauně:-( tak snad to nebude mít vliv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.6.18 13:43

@Kacacca to už je krásná čárečka. Gratuluju a jen ať sílí. Se saunou zkušenosti nemám ale si by to nemělo vadit takhle na začátku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
17.6.18 13:49

@Réza 26 dekuju :kytka:
Nemam to s kým sdílet, nechci říkat nic doma ani v praci, je mi tolik, kolik mi je a nevim, jak to dopadne. Urcite testy, genetika a tak proběhnou, tak asi až potom…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1394
17.6.18 13:52

@Kacacca to sme na tom stejně ví to jen přítel jinak nikdo a to že mám nutkání to říct snad celýmu světu :mrgreen: tak aspoň tady s vámi můžu sdílet ty svoje radosti :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí