Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1352
12.7.18 11:24

@Mííšaaa tak to moc gratuluji :kytka: at krásně roste!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
19.7.18 20:07

Holky potřebuju někoho nestranného :lol: Je tam nebo už sem šílená? Mám dva dny před očekávanou MS, břicho bolí ale tak nějak jinak :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.18 20:55

@Ellenay Když si zvýším jas, tak tam něco tuším, ale jistá si nejsem. Zkus dva dny počkat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 22:45

Ahoj holky.
Přikládám fotku a k tomu mám dotaz. Nezdá se mi, že by ta čárka byla jen “duch”, ale potřebuji názor zkušenějších :oops: :D
Testovala jsem se před třemi dny a a test bílý - nikde nic, žádný duch. Po dvou dnech najednou toto :think: Dostat jsem to měla dnes, ale zatím nic..
Je normální, že taková změna proběhla během dvou dnů? Nebo je spíš možný falešně pozitivní test?
Nerada bych jančila zbytečně :lol:
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
19.7.18 22:50

@Dominika1501 Tohle je čistokrevně pozitivní :potlesk: Gratuluji a přeji, ať těhotenství dobře pokračuje :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
19.7.18 22:51
@Dominika1501 píše:
Ahoj holky.
Přikládám fotku a k tomu mám dotaz. Nezdá se mi, že by ta čárka byla jen “duch”, ale potřebuji názor zkušenějších :oops: :D
Testovala jsem se před třemi dny a a test bílý - nikde nic, žádný duch. Po dvou dnech najednou toto :think: Dostat jsem to měla dnes, ale zatím nic..
Je normální, že taková změna proběhla během dvou dnů? Nebo je spíš možný falešně pozitivní test?
Nerada bych jančila zbytečně :lol:
Děkuji

Pozitivní test :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.18 23:01

Děkuji vám za rychlé reakce holky :hug:
Od včerejška nad tím přemýšlím, jelikož se nějakou dobu nedařilo a teď když přišly úspěchy v práci, tak najednou šup 8o
Tak to dneska asi neusnu :D
A děkuji :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
20.7.18 10:35

@Dominika1501 Také moc gratuluji :kytka: Kolikátý DPO jsi? MS mi má přijít v neděli a včera byl test snehobily, tak třeba se to ještě vybarví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.7.18 12:37

@Sibarita Děkuji ti :srdce: No..neřeknu ti to přesně, ale přibližně dneska 15-16ty den.
S přítelem jsme tomu dávali volný průběh, takže jsem se netestovala ani nic nepocitala :think:
Ale minuly týden jsem jeden den zvracela a od ty doby mě bolí žaludek (nevím jestli to s tím přímo souvisí 8o ) a test mi kupoval přítel, který to asi tušil dřív než já :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
20.7.18 13:44

@Dominika1501 Ti chlapi na to mají asi lepší nos či co ;) Při prvním zjištěném těhotenství jsem byla úplně v šoku a štěstím jsem plakala :D Tak si to užijte a ať je vše v pořádku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.7.18 18:54

Muzu poprosit o radu nazor..dnes odpoledne…mam dojem ze jsem si to uz vsugerovala..co myslite..vidite tam neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
24.7.18 20:46

@kristyna85 Vidím. Opatrně gratuluji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
27.7.18 13:03

Ahoj holky, dneska 5 den zpoždění cca 8 dní od opožděné ovulace. Příznaky všechny, tak jako každý měsíc :mrgreen: ale teď mě bolí podbřišek pořád a tak nějak jinak než před MS :mrgreen: Vidíte toho pididucha, nebo ho vidím jen já :mrgreen:

Příspěvek upraven 27.07.18 v 16:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
27.7.18 15:39

@Kejty.nkaa Úplně pidi ducha tam tuším, ale zatím bych to nebrala moc vážně. Pokud je to 15 dní od ovulace, přijde mi to slabota. Dej vědět, zda se čárka během dalších dnů vybarví ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
27.7.18 15:47

@Petule030
Díky ;) ale u mě to tak je, předtím jak jsem měla mimoděložní, tak byla po měsíci také slabá čárka, žádné dálnice :mrgreen: dám vědět :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí