Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Před 4 dny jsem se ptala na ducha a dnes toto.. tak snad je to na dobre cestě ..termín menstruace mám až za 3 dny…
@Naomi14 Ahoj, tak jak se u tebe situace vyvíjí? Jak dopadla krev?
Mám 2 různé testy citlivost 10 a mám slabé duchy do 10 minut po limitu …co myslíte ?Vyfotit nejdou:-) ![]()
3 -5 minut po limitu
Maxmax a ten druhy comfort
Díky za shlédnutí …manžel ho taky vidí ,ale nevíme jestli se nedělají duchové normální furt po limitu ![]()
@Mííšaaa vidim je take… Za 2 dny z ranni moce, a uz bude lepe videt ![]()
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale mám tu spoustu známých, i z rodiny, a zatím nechceme aby někdo věděl, že se snažíme.. Okem tam slabou čárku vidím.. ale na fotce už to tolik vidět nejde.. nebo vidíte taky? je to dva dny do menstruace.. už nemůžu vydržet čekat
děkuji za každý komentář ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale mám tu spoustu známých, i z rodiny, a zatím nechceme aby někdo věděl, že se snažíme.. Okem tam slabou čárku vidím.. ale na fotce už to tolik vidět nejde.. nebo vidíte taky? je to dva dny do menstruace.. už nemůžu vydržet čekatděkuji za každý komentář
Vidím, ale testovala bych ještě za 2 dny zda čárka sílí. Držím palce ![]()
@Andrejka13 no já byla nedockava
testovala jsem už od 5 dne po ET ![]()
Včera jsem byla den 14 a příkladem foto ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale mám tu spoustu známých, i z rodiny, a zatím nechceme aby někdo věděl, že se snažíme.. Okem tam slabou čárku vidím.. ale na fotce už to tolik vidět nejde.. nebo vidíte taky? je to dva dny do menstruace.. už nemůžu vydržet čekatděkuji za každý komentář
Já mám zaslepený oči ještě asi nic nevidím,ale jestli ty vidíš ducha tak je to na dobře cestě ,já měla mikro ducha a ještě po limitu a je to OK viz foto.
Ahoj, prosím o názor. Já jsem schopná vykoukat všude všechno. Děkuji ![]()
@nero26 cosi tam je, otázkou je jestli to není jen ryska..zkusila bych znovu za několik dní ![]()