Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@mishulka26 tak to se Vám vlastně zadařilo hned po doporučeném termínu, to je super. Já jsem tentokrát na revizi nemusela, bylo to hodně malinké, takže to odešlo samo. ![]()
Založila jsem jinou diskuzi ![]()
Můžete mi říct zda tam něco vidíte? Opravdu nejsem ta co testuje každý měsíc, s přítelem miminko zatím neplánujeme - časem ano, po svatbě
nechalo se to osudu a teď je mi poslední dobou celkem blbě - žaludek, prsa, čůrání a tak jsem si udělala test. Mestruaci mám dostat zítra nebo ve středu tzn. cca 13.DPO ????
Nechci nikoho naštvat ale kamarádkám se zatím svěřovat opravdu nechci ![]()
Založila jsem jinou diskuzi ![]()
Můžete mi říct zda tam něco vidíte? Opravdu nejsem ta co testuje každý měsíc, s přítelem miminko zatím neplánujeme - časem ano, po svatbě
nechalo se to osudu a teď je mi poslední dobou celkem blbě - žaludek, prsa, čůrání a tak jsem si udělala test. Mestruaci mám dostat zítra nebo ve středu tzn. cca 13.DPO ????
Nechci nikoho naštvat ale kamarádkám se zatím svěřovat opravdu nechci ![]()
Holky díky
![]()
Až teď jsem si spočítala, že jsem teprv 13.DPO
ale je mi docela blbě …
@Anonymní píše:
Holky díky![]()
![]()
Až teď jsem si spočítala, že jsem teprv 13.DPO![]()
![]()
![]()
ale je mi docela blbě …
Měla jsem u obou děti slabe čárky 10dpo, takže 13 uz je v pohodě
Ahoj holky
už mi asi hrábne ![]()
3 týdny mě bolí prsa a podbřišek, dnes mám už 6 den zpoždění, test dělaný 3 den zpoždění, další budu dělat zítra…
Vidíte tam něco ![]()
Děkuji za reakce, už si připadám jak blázen ![]()
@Deniska 1122 kokikaty dpo jsi? Mam tusaka ze se ti neco tak za 2-4dny mozna ukaze ale mozna uz takx jen blouznim ![]()
@Natálie27 Fakt?
Mě se zdá, že tam je stín, ale moc tomu nedávám váhu, zítra chci zkusit znovu ![]()