Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kejty.nkaa Tak to moc držím pěsti at to vyjde. To by jsi mela mit ve stredu hcg okolo 300-400 pri dvojnasobeni ob den. Treba jsi mela pozdější ovulaci… Dneska si testik zkoušela?
@ii-ivuska Ahojky, já teď začala lehce špinit, ale břicho nebolí oproti včerejšku, tak nevím… A testy už nemám žádné. ![]()
Ahoj holky tak dneska 12DPO po druhem IUI mrcha ma prijit zitra mam prehazene cykly 25-28 dni a na testu bilo takze v utery budu volat do CAR s vysledkem myslite ze je jeste sance?
@Sima1995 Ahojky, testovala bych určitě po vynecháné MS
mě třeba testy takhle brzy nic neukážou. Držím palce aby jsi našla // ![]()
@Petule030 píše:
@Kejty.nkaa To mě mrzí. Třeba to ještě bude dobré. Určitě dej vědět, případně se pochlub se sílící čárkou. Držím palce, aby to ještě vyšlo
Tak jsem začala špinit a bolí mě břicho jak kdyby na MS.. Stále doufám, že jde o ten potrat než o MD, ale děkuji za podporu ![]()
@Sima1995 Možná je ještě brzy na testování. Ještě bych tomu 2-3 dny dala šanci ![]()
@Anonymní píše:
Holky prosim, vidite tam neco?
Těžko říct. Možná nějaký stínek ano, ale sama tomu nevěřím. Jestli nejde spíš o nějaký opticky domýšlený klam.
Tenhle test bych za pozitivní nepovažovala.
Holky jdu i já se svou kůží na trh. Snažíme se 4. měsíc. Cyklus mám delší 37dní. Dnes jsem 14DPO a do očekávané MS zbývají 2 dny. Má přijít v sobotu 8.12. Tak co myslíte, ale vypadá to, že nedorazí
dělala jsem dnes i clearblue test a vyšlo + 1-2. Tak snad…
Dobrý den, prosím o názor. Víc oči víc vidí ![]()
Jakoby tam něco bylo,ale není to moc do ruzova, tak to bude asi jen ryska? Je to mamatest 10. Vím, že občas dělá falešný duchy, ale nevím ![]()
@Kallu16 ahoj, je to celkem oříšek, ale myslím, že tal ducha vidím ![]()
@Elen89 To vypadá na dobré cestě. Gratuluji, snad už ms nedorazí ![]()
@Kallu16 U Tvého testu fakt nevím.
Možná je ještě brzy.
Zdravím, zkušenější, mohly byste mi poradit? Neměřím OVU, ale jsem cca 8DPO. O víkendu dost bouřlivá alko akce. S přítelem si dáváme pozor, ale dítěti se nebráníme. Podivně mě už od 4DPO píchá v podbřišku. Tohle jsem nikdy neměla. 7DPO slabé krvácení, dnes na testu nic. Po té alko akci se i malinko bojím. Můžu být? Dělají tyhle testy falešné duchy? Jednoho jsem totiž včera měla, dnes test bílý… Děkuji
Příspěvek upraven 07.12.18 v 12:55
@Zuzanaxx jestli jsi nebo nejsi, těžko říct, ale co se alkoholu týká, tak naše tělo je připraveno na to, že žena o tehotenstvi nemusí hned vědět a zárodek se vyživuje zatím sám až někdy v 2. Měsíci se navazuje na matku