Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Kejty.nkaa to vypada na radne opozdenou ovulaci a nejspíš úspěšnou ![]()
@Deniska 1122 Ale stále nevím kde je, na to si musím ještě počkat
až od hodnoty 1000 hcg jde vidět na ultrazvuku ![]()
Víš co mě tak napadlo, koupila jsem si detoxikační tabletky Cytosan od energy, měsíc jsem to brala a další měsíc měla v kuse průjem, zhubla 2 a půl kg a hned ten další měsíc otěhotněla, plus párkrát jsem si dala od prvního dne MS kontryhelový čaj…tak možná i to k tomu těhu pomohlo ![]()
Holky hodnoty prej stojí, říkal ve čtvrtek a že se jedná buď o mikropotrat nebo mimoděložní
jenže já si dneska udělala další test a čárka zesílila, takze o mikropotrat nejspíš nejde. Je nějaká šance, že roste hcg pomalu přesto, že je v děloze? Na další odběry mám jít ve středu.
Příspěvek upraven 24.11.18 v 18:05
Ahoj holky rada bych se pridala tady jsou testy po druhem IUI udelane predevcirem a nic apon nic nevidim a za dva 2 mam dostat MS bolesti jsou pod briskem uz 2 den ale myslim ze mrcha prijde
co myslite??
@Kejty.nkaa Záleží na dynamice narustu hcg, u mimodelozniho je narust pomalý. Kolik jsi mela posledni hodnotu? Kdyz bude hcg nad 1000, jde uz videt gestacni vacek v deloze. Pokud nebude, je to celkem jasné. ![]()
@Sima1995 na spodnim se mi zda, ze neco malinko tam je. Dneska jsi nezkousela testnout?
Nadeje umírá poslední, tak drzim pesticky at dusik na tebe vykoukne ![]()
@ii-ivuska dneska vubec ne mam na odpoledni nevim zda ukaze i vecer neco :-/
@Kejty.nkaa Já tě nechci strašit a brát ti naděje, ale za 5-6 dní by ta čárka měla zesílit víc znatelně. Možná jsi s tím testováním začala moc brzy. Však uvidíš, zatím není vše ztraceno a neděje stále bliká. Držím palce.
@ii-ivuska
Já už mám jedno mimoděložní za sebou, tak vím, ale děkuji.. A hodnota byla jen 42 hcg, na další odběry jdu až ve středu.
@Petule030
Já se právě bojím dalšího mimoděložního, už nemám jeden vejcovod
a testovat jsem začala až po vynecháné ms 6 den zpoždění, ovulka se nejspíš opozdila.
Jen je šílené, že je to přesně stejný cyklus jako loni ![]()
@Kejty.nkaa To mě mrzí. Třeba to ještě bude dobré. Určitě dej vědět, případně se pochlub se sílící čárkou. Držím palce, aby to ještě vyšlo ![]()
Ahoj holky tak dneska 12DPO po druhem IUI mrcha ma prijit zitra mam prehazene cykly 25-28 dni a na testu bilo ☹️ takze v utery budu volat do CAR s vysledkem :-/