Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Deniska 1122
Teď jsem od něj vylezla, vzali mi krev, zítra po 10 h. mám zavolat na výsledky ![]()
Holky vidíte tam něco nebo mi hrabe?
Jsem 13. DPO a dnes mám termín ms. Před 4 dny jsem asi hodinu krvácela, od té doby nic. Akorát mi smrdí ryby a syrové maso a mám zimnice. BT se drží od ovulace nad 37, dnes 37.12. Pro info - testím brzy, protože by těhu vyžadovalo přeřazení v práci, pracuju s látkami poškozujícími plod. plodA sorry za otřesnou fotku ![]()
@Deniska 1122 Děkuji
Není to příliš slabounké na 13. dpo? Kéž by se konečně zadařilo, snažíme se už rok a až doteď vždy sněhobílý test. Už jsem přestávala věřit…
@Anonymní u každého je to jiné, zkus za dva dny dalsi test a uvidis zda čárka sili
Anonymní, je tam čárka, gratuluji
Teď jen, aby čárka sílila. V práci to oznam třeba až koncem tohoto nebo začátkem příštího týdne, ať případně neplašíš předem, kdyby to úplně nevyšlo. K lékaři zajdi až tak za 2 nebo 3 týdny, dřív to nemá cenu. Zatím poznáš doma na testech, zda čárka sílí ![]()
@Anonymní píše:
Holky vidíte tam něco nebo mi hrabe?Jsem 13. DPO a dnes mám termín ms. Před 4 dny jsem asi hodinu krvácela, od té doby nic. Akorát mi smrdí ryby a syrové maso a mám zimnice. BT se drží od ovulace nad 37, dnes 37.12. Pro info - testím brzy, protože by těhu vyžadovalo přeřazení v práci, pracuju s látkami poškozujícími plod. plodA sorry za otřesnou fotku
Vidím
držím palce, aby sílila ![]()
@Deniska 1122 Jojo ![]()
@Deniska 1122
Ahojky, tak hodnoty malé 42 hcg, takže je ještě mini
zítra jdu znova ![]()
@Deniska 1122
Zjistila jsem, že to je hodnota ve 4-5tt u prosperujícího těhu, tak věřím, že to bude v pořádku
Děkuji