Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1939
28.1.19 07:27

Duch na Cemio Gravitestu po limitu

Ahoj všem, jaké máte zkušenosti s testem Cemio Gravitest 3v1?…přidaná fotka je z dneška, v limitu se objevila slabounká, nevyfotitelná čárka, po limitu viz foto…mohlo by se dát tomu konkrétnímu testu věřit dle vašich zkušeností?…kdy byla ovulace netuším, ale vzhledem k úrazu partnera přibližně tuším, kdy byl oplodňovací sex- i když v té době jsem už měla mít své dny, které teda mají zpoždění dnes 12. den…vzhledem k nepravidelnému cyklu pro mě ale zpoždění není směrodatné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.1.19 11:26

Je tam duch nebo neni?

Ahoj, přidávám se k vám. Nevim jestli tam něco je ale v reálu tam nějakej stín vidět je. Mám spoždění 4 dny a OVU nevkm kdy byla, a každopádně neplánuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1939
28.1.19 11:58

@AND 87 Koukam na mobilu a nevidim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2941
30.1.19 10:47

Ahoj holky potřebuju poradit. Nevite čím by mohlo být že pořád bolej prsa i když jsem Ms? Dneska jsem 7 Dc a prsa mě pořád bolej a mam je i větší normálně. Všiml si toho i přítel což už je co říct. :lol: čím myslíte že by mohlo být? Myslíte že by to mohli byt tim že beru ten Gynex? Beru ho od prvniho dne cyklu a prsa uz me boleli tyden před Ms. Myslela jsem že přestanou s příchozí Ms ale nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.2.19 16:52

Je tam něco?

Ahoj holky, vidíte tam něco?? Už asi magořím… děkuji moc :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
22.2.19 16:54

@Vladka23 Gynex beru už od prosince a toto jsem neměla, mám to stejné co ty, až tento měsíc, prsa větší, bolí, citlivé, začlo to před ms a trvá doteď… nechápu,ale s gynexem bych to asi nespojovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
22.2.19 17:04

@Lucienka3 já vidím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1557
22.2.19 18:45

@Lucienka3 vidim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
23.2.19 14:05

Děkuji holky,jste hodné, třeba z toho něco bude… další udělám v pondělí,to už by mělo být vidět líp :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.5.19 21:07

Duch, nebo ne???

Ahoj holky, už delší dobu to tady sleduju a tak mě napadlo, že zkusím taky hodit fotku :) Měla jsem totiž docela divnou menstruaci… jestli se to dá označit za menstruaci :D Spíše jsem sem tam ráno špinila (hnědo bily vytok), zhruba co druhý den, nic silného. Pořád jsem čekala, že se to rozjede a nic. Zkusila jsem udělat test a vidím tam ducha, ale mám trochu strach, že už ho tam prostě spíše chci vidět :zed: prvni je mamatest s citlivosti 10 a druhy intimed s citlivosti 25 mezi testy je dvoudeni rozdil. Mela bych byt 13dpo. Předem moc děkuju za každý názor :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
9.5.19 21:34

@LaBarbra něco tam vidět je no, zkus zas ten mamatest a uvidíš zda síly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
9.5.19 21:43

@Eliskaxox jo to jsem chtěla, ale neměli ho už :nevim: tak jsem zkusila jiný z drogerky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
10.5.19 08:58

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5363
10.5.19 09:05

@Natálie27 to je mi líto, takhle jsem to měla teď já. Myslím si že asi vajíčko oplodněné bylo jen se to neuchytilo. Takže MS přišla déle a já ji teda měla dost bolestivou a silnější než obvykle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3905
10.5.19 12:29

Tak jsem asi blázen :lol: šla jsem udělat ještě teď jeden test měla jsem takový divny nutkání :mrgreen: a ono toto je to ten nahoře :think: je to ještě vůbec možné? :lol: já jsou dva testy tak je ro porovnání včera odpolko a dnes, ty tři jsou dole včera odpolko nad tím dnes tano ve 4h :D a vrchní tej ještě v limitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí