Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všem, jaké máte zkušenosti s testem Cemio Gravitest 3v1?…přidaná fotka je z dneška, v limitu se objevila slabounká, nevyfotitelná čárka, po limitu viz foto…mohlo by se dát tomu konkrétnímu testu věřit dle vašich zkušeností?…kdy byla ovulace netuším, ale vzhledem k úrazu partnera přibližně tuším, kdy byl oplodňovací sex- i když v té době jsem už měla mít své dny, které teda mají zpoždění dnes 12. den…vzhledem k nepravidelnému cyklu pro mě ale zpoždění není směrodatné…
Ahoj, přidávám se k vám. Nevim jestli tam něco je ale v reálu tam nějakej stín vidět je. Mám spoždění 4 dny a OVU nevkm kdy byla, a každopádně neplánuji
Ahoj holky potřebuju poradit. Nevite čím by mohlo být že pořád bolej prsa i když jsem Ms? Dneska jsem 7 Dc a prsa mě pořád bolej a mam je i větší normálně. Všiml si toho i přítel což už je co říct.
čím myslíte že by mohlo být? Myslíte že by to mohli byt tim že beru ten Gynex? Beru ho od prvniho dne cyklu a prsa uz me boleli tyden před Ms. Myslela jsem že přestanou s příchozí Ms ale nic ![]()
Ahoj holky, vidíte tam něco?? Už asi magořím… děkuji moc ![]()
@Vladka23 Gynex beru už od prosince a toto jsem neměla, mám to stejné co ty, až tento měsíc, prsa větší, bolí, citlivé, začlo to před ms a trvá doteď… nechápu,ale s gynexem bych to asi nespojovala
Děkuji holky,jste hodné, třeba z toho něco bude… další udělám v pondělí,to už by mělo být vidět líp ![]()
Ahoj holky, už delší dobu to tady sleduju a tak mě napadlo, že zkusím taky hodit fotku
Měla jsem totiž docela divnou menstruaci… jestli se to dá označit za menstruaci
Spíše jsem sem tam ráno špinila (hnědo bily vytok), zhruba co druhý den, nic silného. Pořád jsem čekala, že se to rozjede a nic. Zkusila jsem udělat test a vidím tam ducha, ale mám trochu strach, že už ho tam prostě spíše chci vidět
prvni je mamatest s citlivosti 10 a druhy intimed s citlivosti 25 mezi testy je dvoudeni rozdil. Mela bych byt 13dpo. Předem moc děkuju za každý názor ![]()
@LaBarbra něco tam vidět je no, zkus zas ten mamatest a uvidíš zda síly
@Eliskaxox jo to jsem chtěla, ale neměli ho už
tak jsem zkusila jiný z drogerky
@Natálie27 to je mi líto, takhle jsem to měla teď já. Myslím si že asi vajíčko oplodněné bylo jen se to neuchytilo. Takže MS přišla déle a já ji teda měla dost bolestivou a silnější než obvykle
Tak jsem asi blázen
šla jsem udělat ještě teď jeden test měla jsem takový divny nutkání
a ono toto je to ten nahoře
je to ještě vůbec možné?
já jsou dva testy tak je ro porovnání včera odpolko a dnes, ty tři jsou dole včera odpolko nad tím dnes tano ve 4h
a vrchní tej ještě v limitu