Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Děkuji za reakce, uvidím co se z toho vyvrbi.. ![]()
Sama nevím, co si o tom myslet
Ahoj, můžu se přidat? Cyklus mám 26 - 28 dní dnes 30DC a ms nikde. Na testu toto. Vidíte tam něco?
@mili 34 Ahojky, ano vidím tam něco, ale zdá se, že ten dušík není úplně celý, jakože není ta čárka stejně silná jako kontrolní (myslím na šířku) ![]()
Zkus za dva dny a uvidíš, zda bude sílit ![]()
No to máš pravdu, je tedy o něco širší než na foto, ale to už je úplně slabounké… ![]()
Ahoj, dnes se dostavila ms. Takže nic… Ale po pravdě už jsem chtěla aby bylo jasno. Bud ms nebo jasnou čárku, ta nejistota byla děsná.
Ahoj holky, co myslíte? Je to dusík, nebo si jen něco namlouvám?
@Anonymní píše:
Je to strasna fotka ze ktery nejde nic dedukovat.. ![]()
Zdravím, máte někdo zkušenost s testem Sluníčko, tímhle plastovým, dělá duchy falešňáky?
Na fotce je to teda hloupě vidět, ve skutečnosti je vidět víc, ale líp mi to foták nevezme…
@Anonymní píše:
Ahoj, vidíte tam něco? Je to mamatest
Ahoj, něco tam vidím, zkus za pár dní znova, pokud zesílí ![]()
@Anonymní píše:
Zdravím, máte někdo zkušenost s testem Sluníčko, tímhle plastovým, dělá duchy falešňáky?
Na fotce je to teda hloupě vidět, ve skutečnosti je vidět víc, ale líp mi to foták nevezme…
Pokud si preskocis tak o 10stranek zpet, tak holky dost psaly o tomto testu jako o jenom z nejspolehlivějších, prý mají hodně barviva
Já osobně zkušenost nemam
@Anonymní píše:Špatně vyfocené a hlavně testovací čárka je nějaká rozpita, zkus za pár dní zase
Bohužel nic nevidím