Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky. Pár dní zpátky jsem si dělala test Lady Max a asi hodinu po limitu mi tam vylezla docela zřtelená čárka viz foto. To bylo odpoledne. Další den jsem letěla pro další těhotenský test ale nevšimla jsem si, že má citlivost 25 a ne 10 jako ten Lady Max. Takže se tam další ráno nic neobjevilo. Je možné že to ten test s menší citlivostí ještě nezaznamenal když ta čárka předtím byla až po limitu? ![]()
@Biibii dekuju,jeste koupim jeden test na sobotu a pondeli a kdyztak v pondeli zavolam k dr. doufam ze me kdyztak pozve do Vanoc at mame pres svatky klid ![]()
@Alexandravelika já bych to přes Vánoce nevydrzela. Přesně, čekám a když se nedostavi ms po vikendu jdu k MUDr. Alespoň nemusím cekat na objednání protože mi dá ihned rizikový ![]()
@Alexandravelika kvůli Hodně spatne jizve po předchozím cs a kvůli předešlým dvoum potratum ![]()
Zdravím holky, jdu se pochlubit krásným ovulačním testem. Nikdy jsem neměla testovací čárku silnější než kontrolní. Prosím držte mi palce, naposled to zkusíme a pak se letím objednat na imunologii.
@Pavouček1994 držím pesticky aby se už zadarilo
moc ti to přeji a budu na tebe myslet ![]()