Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Juliet 93 To jako vážně ti je 26 let a už máš 5 dětí?
To jste to vzali hopem. ![]()
@Petule030 no je
a máme jich 5 zatím a můžu ti říct že není minuta mého života kdy by jsem toho litovala jsou to nejlepší co mě mohlo v životě potkat
![]()
@Petule030 no taky si občas říkám že sama sebe nepoznávám co vše dokážu unést
a na druhou stranu jsou to oni mé děti kteří mě drží a ženou vpřed
@Juliet 93 je to fakt moc krásný, jak svoje děti bereš. Často se to nevidí
já bych teda měla první dítko, ale můj partner už jedno má z předchozího vztahu, takže to moc neřeší. Jen já jsem ve stresu, aby vše bylo v pořádku a podařilo se nám to brzy ![]()
@Kuky206 nesmíš se stresovat to nepomůže tobě a ani miminku musíš myslet pozitivně a věřit a uvidíš půjde to samo 😁 😊 jinak jak jsi na tom? Mě pořád MS nedorazila tak se modlím třeba jsem měla opožděnou ovulku
![]()
@Juliet 93 ještě právě pořád nic
ms nepřišla a dneska opět TT negativní. Ale jsem šíleně nafouklá. Jsem z toho vyřízená
![]()
@Kuky206 no to mi povídej já si test dneska nedělala už
ale taky jsem nafouklá a podbřišek mě taky bolí jako by jsem to měla každou chvíli dostat ale pořád nic a taky jsem dneska solidně
tak nwm v čem je zakopaný pes ![]()
@Juliet 93 já už jsem ale úplně vyřízená. To, jak jsem nafouklá je strašně nepříjemný
asi to vidím tak, že pokud to konce týdne nedostanu, půjdu k Mudr. Protože jinak mě klepne ![]()
@Kuky206 určitě to dobře dopadne uvidíš
já to nevydržela a test jsem si stejně udělala tohle na mě vykouklo v limitu hned ještě ani neuschl
tak uvidím jestli zase nemám jen halucinace a nevidím to jen já tak to snad nějak
dopadne ![]()
@Juliet 93 týjo.. nevím jestli špatně nevidím, ale něco tam opravdu je
udělej za dva dny znovu a dej foto. Ať víme, jestli sílí ![]()
@Kuky206 určo udělám a jsem ráda že ho o5 nevidím jen já a že už je to vyfotitelné
😅 😂 předtím tam byl taky ale vážně pidi midi
tak snad to dopadne dobře i u tebe držím ti palečky
a určitě dej taky vědět
@Juliet 93 píše:
@Mysticlipstick![]()
No tak konecne! A hlavne normalni fotka ze ktere to jde poznat
tak at sili a zdravicko ![]()