Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.8.19 15:53

Holky, jsou tohle jenom rysky? Vždy vidím až po limitu, ale na různých testech různých značek. Že by všechny dělali takové rysky? Mám 5 dní do MS, takže hodně brzy. Díky za názory :)

• Citovat
  • Upravit
3392
25.8.19 16:06
@Anonymní píše:
Holky, jsou tohle jenom rysky? Vždy vidím až po limitu, ale na různých testech různých značek. Že by všechny dělali takové rysky? Mám 5 dní do MS, takže hodně brzy. Díky za názory :)

Na te prvni fotce to vypada jako ryska a na druhe ani nic nevidim. Testuj nejdrive v den ms, driv ti fakt nema smysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
133
25.8.19 16:27

@Mysticlipstick
Ok, diky, na druhém testu to vypadá velmi podobne, jako na prvním, ale nedari se mi to vyfotit asi jak je menší než ten plastový :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 20:17

Ahojky, prosím Vás, vidíte na posledním testiku neco? Nebo už mám vidiny? :zed: je to Lady max…

• Citovat
  • Upravit
3097
9.9.19 20:19
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím Vás, vidíte na posledním testiku neco? Nebo už mám vidiny? :zed: je to Lady max…

Pidi duch tam asi je. Ale moc to nechapu.Ty testy nahore pozitivni. Mela si na testu carku, a zacla slabnout v ducha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 20:22

@Safrik Nene je to jedna stránka, ty vrchní se dvěma čárkami jsou Ovu testy a ty oddělené tři jsou z pátku, soboty a dneška…Na prvním jsem neviděla nic, na druhém byla asi ryska a dneska se mi zdá, že je to silnější ryska…

• Citovat
  • Upravit
3097
9.9.19 20:27
@Anonymní píše:
@Safrik Nene je to jedna stránka, ty vrchní se dvěma čárkami jsou Ovu testy a ty oddělené tři jsou z pátku, soboty a dneška…Na prvním jsem neviděla nic, na druhém byla asi ryska a dneska se mi zdá, že je to silnější ryska…

Kolik dni jsi po ovulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 20:29

@Safrik Praveze mám ještě čas.. :zed: Testovala jsem dřív, než jsem měla :oops: Do má mám 8dni…8dpo… :zed:

• Citovat
  • Upravit
3023
9.9.19 20:29

Udelej si test nejdriv 12 dni po poslednim styku. Nic tam nevidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3097
9.9.19 20:34
@Anonymní píše:
@Safrik Praveze mám ještě čas.. :zed: Testovala jsem dřív, než jsem měla :oops: Do má mám 8dni…8dpo… :zed:

Tak to musis stejne jeste vydrzet :) drzim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.9.19 20:59

.

Příspěvek upraven 09.09.19 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
9.9.19 21:00

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 21:13

Ahoj holky, prosim radu, cerven ZT, nasledujici cyklus trval 50 dni. Dnes jsem 30DC a prpste me jen tak napadlo kolem 17h udelat si ovu test, ten je pozitivni, pak jsem delala i tehu test a tam je viz foto. Otazka zni, kdy nejdriv myslite, ze muzu delat dalsi tt, aby bylo jasne rozlisitelne, ze tu carku nezpusobila ovulace? Ps. Podle bolesti jsem mela ovu minuly tyden, ale nevim, telo si dela co chce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.19 21:15
@Anonymní píše:
Ahojky, prosím Vás, vidíte na posledním testiku neco? Nebo už mám vidiny? :zed: je to Lady max…

Nic tam není

• Citovat
  • Upravit
3097
9.9.19 21:22

@MilujuJameseBlunta Udelej si test za 2 dny a uvidis rozdil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí