Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.7.18 22:22

Prosím vidíte tam něco ?? Druhá fotka upravena ..jen jsem zkusila test hodne před očekávanou MS , četla jsem pár příspěvků kde byly // brzo vidět i před MS tak mi to nedalo a vyzkoušela jsem to..

• Citovat
  • Upravit
1257
30.7.18 22:49
@Anonymní píše:
Prosím vidíte tam něco ?? Druhá fotka upravena ..jen jsem zkusila test hodne před očekávanou MS , četla jsem pár příspěvků kde byly // brzo vidět i před MS tak mi to nedalo a vyzkoušela jsem to..

Ja tam pidi ducha vidim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.18 22:56

@tlustyhrosik tak uvidím za pár dní

• Citovat
  • Upravit
31.7.18 08:43

Duch

Holky chci se zeptat ,mam 4dny do menstruace a.dnes na testu toto..mysslite ze se zadarilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.7.18 08:47

@Rachelka38 duch tam je, ale uvidis jestli neprijde menstruace. Zatim nic neni jiste.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.7.18 08:48

Ahoj děvčata, nevidíte tam náhodou některá něco? Já asi něco málo ale můžu si to taky jenom hodně prát že … :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.7.18 08:49

Pardon já zapoměla tu fotku :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
31.7.18 10:24

@Nikkie jak dlouho mas po ovulaci? Ja tam vidim nejspíš jen rysku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
31.7.18 10:30

@tlustyhrosik dnes jsem 17 DPO a mám 4 den zpoždění, tak tiše doufám :nevim: před chvílí jsem se naštvala, už jsem ten test zkoumala asi 100× a teď už mi ruplo v bedně a vyhodila jsem ho :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3237
31.7.18 22:10

@Nikkie dej neupravenou fotku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
1.8.18 09:51
@Nikkie píše:
@tlustyhrosik dnes jsem 17 DPO a mám 4 den zpoždění, tak tiše doufám :nevim: před chvílí jsem se naštvala, už jsem ten test zkoumala asi 100× a teď už mi ruplo v bedně a vyhodila jsem ho :roll: :D

Tak to uz je dlouha doba. To bude negativni test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
188
1.8.18 11:50

@tlustyhrosik No asi jo, ale MS porad nikde tak jeste neztracim nadeji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.8.18 17:29

Ahoj, ahoj, co myslíte? Včera měla dorazite menstruace, nedorazila a zatím nevypadá, ze by měla dorazit. Mám bílý výtok a neustálý pocit mokrá. Tohle mi dnes ukázal test, nebyl z ranní moci. Vidíte tam něco? Jedna se o ten vrchní. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.8.18 20:19

Test po vynechani menstruace

Zdravim,
prosim o zkusenosti, mam 11 dni spozdeni, delala jsem si pred 3 dny tt(pregnant10) na kterem byl duch, dnes jsem delala mamatest a nic neukazal, vzala jsem si tedy znovu ten co jsem mela pred tim a byl tam znovu duch ????????‍♀️ stalo se Vam to nektere take??
Tak jsem z toho tak trochu blazen a v pondeli rozhodne poletim k doktoru. ????

@Twitter píše:
Mimochodem,
jsem veliký fanoušek a samotestitel :palec:
Nerada bych odradila ty, co si nejsou jisté. Sama jsem našla dušíka namamtestu a mám 2 dny zpoždění.
@Twitter píše:
Mimochodem,
Nerada bych odradila ty, co si nejsou jisté. Sama jsem našla dušíka namamtestu a mám 2 dny zpoždění.
@Twitter píše:
Mimochodem,
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1257
4.8.18 20:57

@malejkus 11 dni zpozdeni, to uz by tam byla vyrazna carka. Mozna to bylo biochemicke a jeden z tech testu jeste reaguje na zbyle hcg.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí