Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Prosím vidíte tam něco ?? Druhá fotka upravena ..jen jsem zkusila test hodne před očekávanou MS , četla jsem pár příspěvků kde byly // brzo vidět i před MS tak mi to nedalo a vyzkoušela jsem to..
Ja tam pidi ducha vidim
Holky chci se zeptat ,mam 4dny do menstruace a.dnes na testu toto..mysslite ze se zadarilo
@Rachelka38 duch tam je, ale uvidis jestli neprijde menstruace. Zatim nic neni jiste.
Ahoj děvčata, nevidíte tam náhodou některá něco? Já asi něco málo ale můžu si to taky jenom hodně prát že …
![]()
@Nikkie jak dlouho mas po ovulaci? Ja tam vidim nejspíš jen rysku.
@tlustyhrosik dnes jsem 17 DPO a mám 4 den zpoždění, tak tiše doufám
před chvílí jsem se naštvala, už jsem ten test zkoumala asi 100× a teď už mi ruplo v bedně a vyhodila jsem ho
![]()
@Nikkie píše:
@tlustyhrosik dnes jsem 17 DPO a mám 4 den zpoždění, tak tiše doufámpřed chvílí jsem se naštvala, už jsem ten test zkoumala asi 100× a teď už mi ruplo v bedně a vyhodila jsem ho
![]()
Tak to uz je dlouha doba. To bude negativni test.
@tlustyhrosik No asi jo, ale MS porad nikde tak jeste neztracim nadeji ![]()
Ahoj, ahoj, co myslíte? Včera měla dorazite menstruace, nedorazila a zatím nevypadá, ze by měla dorazit. Mám bílý výtok a neustálý pocit mokrá. Tohle mi dnes ukázal test, nebyl z ranní moci. Vidíte tam něco? Jedna se o ten vrchní. ![]()
Zdravim,
prosim o zkusenosti, mam 11 dni spozdeni, delala jsem si pred 3 dny tt(pregnant10) na kterem byl duch, dnes jsem delala mamatest a nic neukazal, vzala jsem si tedy znovu ten co jsem mela pred tim a byl tam znovu duch ????????♀️ stalo se Vam to nektere take??
Tak jsem z toho tak trochu blazen a v pondeli rozhodne poletim k doktoru. ????
@Twitter píše:
Mimochodem,
jsem veliký fanoušek a samotestitel
Nerada bych odradila ty, co si nejsou jisté. Sama jsem našla dušíka namamtestu a mám 2 dny zpoždění.
@Twitter píše:
Mimochodem,
Nerada bych odradila ty, co si nejsou jisté. Sama jsem našla dušíka namamtestu a mám 2 dny zpoždění.
@Twitter píše:
Mimochodem,
@malejkus 11 dni zpozdeni, to uz by tam byla vyrazna carka. Mozna to bylo biochemicke a jeden z tech testu jeste reaguje na zbyle hcg.
Prosím vidíte tam něco ?? Druhá fotka upravena ..jen jsem zkusila test hodne před očekávanou MS , četla jsem pár příspěvků kde byly // brzo vidět i před MS tak mi to nedalo a vyzkoušela jsem to..