Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petule030 dneska jsem na gunde byla a doktorka mi to potvrdila 4+5 a byla videt dutinka
@Domiii27 Gratuluji, tak snad se bude vše vyvíjet tak, jak má ![]()
Ahoj holky dělala jsem si test ve středu a vyšel pozitivní se slabou čárkou která ale nezmizela…dnes jsem si dělala test znovu a vyšel negativní tak nevím čemu mám věřit? ![]()
Tak asi to vypadá na konec
včera večer jsem odmítla ležet v Motole pro bolesti břicha. Na uz nic neviděli hcg 380. Dneska jsem jela na kontrolu do podoli nic nebylo vidět hcg 250
prý počkají do středy jelikož tu krev nebrali oni tak se tím nemůžou řídit. Takže prý to muže být jen jiná laboratoř jiné přístroje… nevím už co mám dělat nekrvacim nic.
@klarka91 ahojky tak to mě moc mrzí a tak třeba se ještě chytne kolikátý tt by si mela být?
@Réza 26 5 týden,ale podle mě min. Tedka jsem začala trosku krvacet
@klarka91 nene a proč si nezůstala v nemocnici? já taky krvácela a zůstala jsem týden v nemocnici a mimčo zůstalo. Taky jsem myslela že je vše ztracené páč to bylo strašné krve ale bylo to naštěstí z hematomu tak nemůže to být i u tebe? a jestli jsi tak málo tak to na utrazvuku neuvidí si myslím ![]()
@Petule030 ja byla na revizi po samovolnem pktratu takze hcg kleslo neuveritelne rychle, ale taky mam strach aby to nebyla cysta ale toto by snad nezlusobla, nebo ano?? No uvidime zitra co povi pad dr ![]()
@Naomi14 ahojky tak pak dej vědět jak si dopadla u doktora. Držím pěsti ť to dopadne dobře ![]()
@Réza 26 ahoj tak mi udelaly test a nic utz a zase nic ze to ani na tehu nevypada tak mi vzaly krev a pro tu mam volat ve ctvrtek
tak jsem rikala ze to byly dve znacky a ze mi prijde divne ze bych mela od obou spatne testy, hlavne tak hodne vyrazne ze to neni dusik ale duch jak blazen. Tak jsem mu i ukazala fotky a rikal ze je slabe pozitivni ale deloha na tehu nevypada ![]()
@Naomi14 jaký test ti dělaly? na ultrazvuku nic báýt nemusí pokuď jsi těhu krátce. Chjo tak uvidíš co řekne krev ale je to zase další čekání. A dneska si zkoušela nějaký test?
@Réza 26 ne dnes uz zadny, chtela jsem koupit ten clear blue a vyprdla jsem se na to kdyz uz mi odebraly krev tak si na ni pockam, ale ani deloha nebyla zvetsena ale ze jsem mela mit minuly tyden ms na ro nic nerikal ![]()