Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Domiii27 jeee ty jo super:) to vypada nadejne:) ja co jsem o nem cetla, tak by mel byt spolehlivej ![]()
No ja to taky ted projizdela. Nema si zavolat k doktorce a domluvit se s ni?
@Domiii27 určitě doktorce zavolej a domluv si prohlídku a uvidíš, co řekne ona:)
@Domiii27 ty mas taky pozitivní. K doktorovi zavolej, ale dle termínu MS te objedná tak asi za 4 týdny. Pokud chceš mit jistotu, dojdou si do laboratoře na test hcg. Stoji asi 230 Kč a nad 5 jednotek jsi uz těhotná. Důležité je, aby to rostlo a těhotenství se udrželo. Hodně štěstí.
@Maui52 ne to neni mozny,carka by mela byt silnejsi si myslim… uplne busi srdce jak jsem si to precetla co jsi napsala ![]()
Je blby ze mam menzes tak nepravidelnou ze nevim nikdy kdy jI dostanu. Jen vim,ze posledni zacla 21.5
@Domiii27 no super ta potichu gratuluju testík máš jasně pozitivní
já byla u doktorky včera a byla jen dutinka takže když se objednáš cca na ten 7-8tt tak by měl ultrazvuk ukázat už krásného mimiňáka ![]()
@Domiii27 tak mě ukázal těhu opravdu brzo na gyndě byla jen dutinka takže jsem objednaná až za 14 dní ale nikdy neukázal falešně co vím a co psaly i holky. Takže tiše gratuluju budete mít mimčo.
![]()
@Domiii27 koukni na moje testíky jsou na stráce předtím a mrkni na testík z 8.6 byl to hodně slabý dušík a test ukázal že jsem těhule
a doktorka teda viděla jen dutinku ale říkala že je to takhle brzo na začátku že jsem měla ovu asi dýl ![]()
@Réza 26 no tak to je parada. To cekani do pondelka na potvrzeni bude silene…
@Domiii27 ty jdeš v pondělí už na ultrazvuk? kdy byla poslední menzes?
@Réza 26 Spise sem to spatne napsala. V pondeli zajdu k lekarce a domluvim se s ni… Co a jak…
holky, jak je to s tělesnou teplotou na začátku těhotenství? jaká by měla být?