Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Réza 26 jj, taky jsem rada, ze to muzu někomu rict, dekuju.. u me to neví ani přítel, zatím… až budu vědět, ze je vsechno v relativním pořádku…a mám 2 deti z předchozího vztahu, uz v pubertě, takze u nich vůbec nevim, jak to přijmou…
@Kacacca neboj chlap bude rád ten můj byl asi den v šoku a teď už to vztřebal a vpoho. A děti to taky vemou dobře. Já to musela říct aspoň chlapoj jinak bych se zbláznila a aspoň tady že píšu jinak nevím nevím ![]()
Ahoj holky jsem uplne v rozpacich a zitra jedu k lekari aby se vyjadril co se deje… Minulej tejden lady max hazel duchy co zacaly slabnout tak mi bylo doporuceno ze max se hodne pohorsil abyvh zakoupila gs mamatest. Jak bylo doporuceno udelala jsem a prvni gs nic a max // a dnes stejna ranni moc a max nic a gs // stalo se to nekomu? Jinak abych se vyjadrila k memu zivotu zeny mam pcos a neprucjozi vejcovody a to oba takze ani na nahodu neverim a ted toto ![]()
@Naomi14 ahojky tak já vidím na všech testech aspoň dušíka na tom mamatestu už je to dokonce čárka a ne duch. s testama moc zkušeností nemám ale já taky lovila duchy a pak teprve začli sílit ale testovala jsem jen cemio testy,pak maxem,a nakonec mamatesty ale to už dělám jen pro klid svojí duše páč na kontrolu jdu až 27.6 tak abych viděla že tam čárka je
ale u tebe bych řekla že je to jasný. Možná bych zkusila digi test ten je jistý a ukazuje správně
Ahoj,
já doporučuji jakmile je duchařina a to výraznější, pokud už meškáš, tak rozhodně digitál - tam je to prostě jasné ![]()
Pokud ti nebude líto dvou stovek, skoč si pro něj. Já měla miniducha - ktereho jsem viděla jen já, a dělala si digitál z odpolední moči a bylo to hned jasné ![]()
@Réza 26 tak to dekuju, ja lovila lovila a nic, jen na 1 maxu to bylo jasne to byl duch jak 12 den po et tak jsem se malem zhroutila jakou jem mela radost jsem ani nedychala, pak na 2 maxech sotva naznak a na gs vubec nic ani ryska. A dnes
2 maxy a nic a gs carka
jsem z toho uplne mimo a to jsou z jedne moci. Ale clear taky zvazuju, ale jelikoz se mi dnes v tom dusnu nikam nechve tak zajedu zitra rano rovnou k dr. ![]()
@chs.jasmin ja jsem ducharila az mi prislo ze to vidim jen pro to ze to videt chci
Ale po dnesnim gs pojedu zitra k lekari ![]()
@Naomi14 doktor si myslím nic neuvidí max ti veme krev ale fakt zkus digi test mě ukázal těhu už 8.6 a to jsem měla hodně pidi pidi dušíka takže pokuď ti není líto peněz tak ho zkus a budeš mít jistotu ![]()
@Réza 26 ja musim k dr kdyby to byla cysta nebo neco, protoze jak pisu mam nepruchozi vejcovkdy a pcos takze se bkjim aby to nebylo neco jineho ![]()
@Naomi14 tak to jo já stím nemám zkušenosti ale mám zas spousty jiných bohužel. Jako je mazec co člověk musí udlat pro mimčo
ale jestli chceš mít fakt jistotu zkus ten digi ten nelže ![]()
@Réza 26 no ja se prave neraduju, jsem 2 mesic po potratu z ivf takze nicemu neverim. ![]()
@Naomi14 Ve tvém případě mi přijde testování jako zbytečné vyhazování peněz, když nevíš, čemu věřit. Prý může hcg trochu zvýšit i cysta, která ve tvém případě není vyloučitelná. Ani netuším, jak dlouho trvá po potratu, než hcg klesne na nulu. Zajdi k lékaři, ať vezme krev, sleduje se jeho případný nárůst (to bych ti přála) a ať případně vyloučí cystu. Ani digi test za hromadu peněz není vševědoucí ![]()