Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Evi, tak Tobě třeba ještě vykoukne, psala jsi středa nebo čtvrtek, že to máš mít, že?
A jinak děkuji za podporu, snad příští měsíc už to klapne ![]()
@evca100 já dnes ráno test od pepina a taktéž sněhobílo
Achjo, furt jen čekat je na hlavu.
@evca100 Ahoj, tak jak ja jsi na tom? Já stále nic, testy nic, MS nic, a dnes bílkový výtok tak už jsem z toho fakt magor ![]()
@Káťule23 No to já právě přesně nevím
měla jsem to 27. 3. po vyvolávačce protože předtím dva měsíce nic a pak znovu 15. 4. a od té doby teď nic.
Dneska duch na testu… Vcera digi test ale negativni ???? test jsem delala 3 ruzne a na vsech duch je
prvni test ovulacni, druhy delany rano dalsi po 3hodinach
Holky já včera večer tohle. Buď jen rysky nebo se ještě vybarvi. MS má přijít za 3 dny.
V pátek mi bylo blbě, prospala půl dne a od té doby jsem taková „vlacna“ a hlava se mi pomotava. V sobotu přítel přivezl uzený bok a strašně mi to smrdelo že jsem ho musela dát úplně někam jinam
Tak buď se ještě vybarvi nebo opět Dr. Max zklamal ![]()
@evca100 píše:
@Elik28 ahoj jak jsi dopadla?
Je dekuji za zeptaji.. Cekame na kontrolu testy se krasne vybarvily
Ahojky holky potrebuju poradit. Vcera duch sotva viditeny ze nesel ani vyfotit a dneska na me vykouklo toto. Ta ted nevim jak se stim popasovat. Jestli se zacit pomalu radovat a nebo ne. Diky za odpovedi ![]()
@Réza 26 Můžeš se radovat, ale raději fakt jen pomalinku a opatrně. Ať to nezakřikneš a pokračuje to, jak má ![]()
@Petule030 no moc se mi tomu nechce verit. O prvni mimco sme bojovaly 4 roky a skoncily sme az na IVF a ted to teda bylo dost necekany pac to bylo jrn jednou
no uvidim zitra zkusim dalsi test tak mi drz pesti prosim nemam se zatim komu sverit chlap by byl hodne zklamany kdyby to nevyslo a vedel to ![]()