Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Natálie27 zavidim ti v dobrém slova smyslu hlavně zdravíčko
a děkuji
Ahojky holky, tak jsem dneska delala další a je to skoro stejne jak včera, ale zítra určitě bude silnější ![]()
@Nikissss ale čárka tam stále je
já abych viděla pěkný pokrok tak dělala vždy po dvou dnech ![]()
@Nikissss můžeš klidně, já ho nekupovala je to citlivost 25 takže sem často četla ze slabá čárka na testu 10 a na digi nebylo nic a akorát to holky znervoznelo, mě se osvědčil Benu test růžový 10citlivost, je to časný test a byla na něm krásná dálnice když na mamatestu jen slabá čárka ![]()
Ahoj holky. Co myslite? 10dpo ale delany odpoledne. Deti uz mam dve dalsi sme neplanovali. Ha neberu neustalr z ni krvacim no a zapomeli jsme se v den presne ovulace. Druhy den jsem sla pro escapelle no ale dnes sem zkusila test ze zvědavosti a v limitu sem uz videla pidi ducha a jak to zaschlo sel videt jeste o neco víc ale blbe se to foti i tak :/
@Luss.r.m. Spíš nevidim než vidim, udělej jiný test, na dr maxe ted opravdu není spoleh
Tak jak to vcera vypadalo ze mozna falesna carka i kdyz rysku od prave carky ppznam porad sem si rikala ze urcite ne. No a test z dneska.sem porad trochu v soku
@Luss.r.m. Já na tom tvém prvním neviděla nic, tak jsem to nechtěla moc komentovat
ale tady vidím a krásně, to nebude falešné!!
![]()
A neboj, miminko určitě zvládnete, když k vám tak chce!
![]()