Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, dělala jsem si test včera i dneska ráno. Ovulaci jsem měla asi 31.1.2017. Menstruaci jsem měla dostat 15.1.2018 a dnes jsem začala trochu špinit. Myslíte, že můžu být těhotná?
@Klára9225 podle testu to vypada nadejne, uvidis zda bude carka silit. A to spineni nekdo miva a je to i tak ok. Asi nezbyde nez cekat jak to bude dal se vyvijet ![]()
@Petisek89 díky moc, včera už jsem se radovala, vždycky byl test úplně bílý a dneska ráno přišlo zklamání, tak ještě budu doufat.
@Claaire to je test z krve… Trosku jsem si priplatila ale musela jsem to vedet… V pondeli mam jit darovat krev… ![]()
Něco se tam rýsuje, i když je ještě velice brzy. V neděli by v případě těhotenství mohl (i když ještě i nemusel) něco ukázat i test z moči ![]()
Ahoj
co myslíte, je tam?
nevím kolikátý jsem přesně dpo..ale dnes měla dorazit ms. Test dělaný odpoledne., Duch v limitu.
@makakee Něco tam je. Testuj dál, jestli bude čárka tmavnout. Opatrně gratuluji ![]()
@Petule030 díky za reakci
zítra zkusím z ranní moci a uvidíme
Ahoj zeny mam dotaz… Po samovolnem potratu mi dr rekla ze az priste otehotnim tak mam hned prijit a ona mi da nejake leky na udrzeni… Nyni jsem 28 DC a test je slabe pozitivni jak z moci tak z krve… Problem je ten ze moje dr ordinuje pouze v pondeli a to mam teprve dostat menzes… Nevim teda jestli tam ma cenu jit uz v to pondeli nebo cekat dalsi tyden…
pozitri je brzo ale mam strach ze za dalsi tyden by mohlo byt pozde… ![]()
@makakee To je mi líto. Chce to neházet flitu do žita, příště to snad vyjde.
@Anonymní píše:
Ahoj zeny mam dotaz… Po samovolnem potratu mi dr rekla ze az priste otehotnim tak mam hned prijit a ona mi da nejake leky na udrzeni… Nyni jsem 28 DC a test je slabe pozitivni jak z moci tak z krve… Problem je ten ze moje dr ordinuje pouze v pondeli a to mam teprve dostat menzes… Nevim teda jestli tam ma cenu jit uz v to pondeli nebo cekat dalsi tyden…pozitri je brzo ale mam strach ze za dalsi tyden by mohlo byt pozde…
Ještě týden bych počkala. Na udržení se nejčastěji dává Utrogestan nebo Duphaston. V porodnici jedna sestra pronesla, že ty léky „neublíží, ale nic nezachrání“. Není to spása, když se to má pokazit, tak se to pokazí i přes prášky. Nebo si zítra zavolej k doktorce, jestli máš přijít. To bude asi nejlepší ![]()