Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
omlouvám se, že vkládám anonym, ale zatím nechceme být s manželem prozrazeni a tady na servru mám několik známých
myslíte, že už vidím něco co není pravda, nebo se tam rýsuje čárka? Realně je krásně růžovoučká a naběhla hned
ms mám dostat v pondělí a jsem z toho děsně nervózní ![]()
@Anonymní píše:omlouvám se, že vkládám anonym, ale zatím nechceme být s manželem prozrazeni a tady na servru mám několik známých
myslíte, že už vidím něco co není pravda, nebo se tam rýsuje čárka? Realně je krásně růžovoučká a naběhla hned
ms mám dostat v pondělí a jsem z toho děsně nervózní
Je tam! Gratuluji! ![]()
Ahoj holky děkuji za rady. Vite s manzelem se snazime uz 7 mesicu tak jsem doufala ze uz by to mohlo byt. Dnes jsem si delala dalsi test ale s moci a vyšla mi tam slabounka carka tak doufejme ze uz to bude. Co myslite?
Myslím ze tam malinka je zkusila bych zase za dva dny. Chápu té s přítelem jsme se snažili 11 měsíců a pořad nic. Ale teď konečně už se to podařilo tak jsem rada
. Přeji hodně sil.
No tak asi vis jaky to je a gratuluji k miminku
. Dnes sem si rano delala druhy test s moci a tam nebylo nic jsem s toho nejak zmatena nevim co si myslet ani co mam delat.
@Marie203 zkus se objednat k doktorovi jestli se nedostavi menstruace nebo už se nedostavila? A uvidíš ![]()
@Frindulina jeste se nedostavila cekam ji za 3 dny tak uvidime. Sem s toho nervozni
@Kejty.nkaa @Frindulina @Michajlovna Holky, prosím, potřebuju poradit, nějak mi nejde počítání týdnů
když jsem 6+1, znamená to, že jsem šestý nebo sedmý týden těhotenství? ![]()
@Kajiss Koukni na tyhle stranky : http://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka#…, tam se Ti to krasne ukaze. 6+neco je probihajici sedmy, 7+neco osmy atd… ![]()
Jednoduse a logicky - Jedete na dovolenou na dva tydny. Desaty den jste tam 1 (tyden) + 3 (dny), takze probiha druhy tyden dovolene. (Lepsi priklad me nenapadl, vidim se nekde v teple
) ![]()