Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
30.11.17 10:45

Dobré dopoledne

:mavam: omlouvám se, že vkládám anonym, ale zatím nechceme být s manželem prozrazeni a tady na servru mám několik známých :oops: myslíte, že už vidím něco co není pravda, nebo se tam rýsuje čárka? Realně je krásně růžovoučká a naběhla hned :lol: ms mám dostat v pondělí a jsem z toho děsně nervózní :zed:

• Citovat
  • Upravit
21
30.11.17 10:51
@Anonymní píše: :mavam: omlouvám se, že vkládám anonym, ale zatím nechceme být s manželem prozrazeni a tady na servru mám několik známých :oops: myslíte, že už vidím něco co není pravda, nebo se tam rýsuje čárka? Realně je krásně růžovoučká a naběhla hned :lol: ms mám dostat v pondělí a jsem z toho děsně nervózní :zed:

Je tam! Gratuluji! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
30.11.17 20:21

Ahoj holky děkuji za rady. Vite s manzelem se snazime uz 7 mesicu tak jsem doufala ze uz by to mohlo byt. Dnes jsem si delala dalsi test ale s moci a vyšla mi tam slabounka carka tak doufejme ze uz to bude. Co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.11.17 22:03

Myslím ze tam malinka je zkusila bych zase za dva dny. Chápu té s přítelem jsme se snažili 11 měsíců a pořad nic. Ale teď konečně už se to podařilo tak jsem rada :). Přeji hodně sil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.12.17 10:14

No tak asi vis jaky to je a gratuluji k miminku :). Dnes sem si rano delala druhy test s moci a tam nebylo nic jsem s toho nejak zmatena nevim co si myslet ani co mam delat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
1.12.17 10:17

@Marie203 zkus se objednat k doktorovi jestli se nedostavi menstruace nebo už se nedostavila? A uvidíš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
1.12.17 11:13

@Frindulina jeste se nedostavila cekam ji za 3 dny tak uvidime. Sem s toho nervozni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
1.12.17 21:42

@Kejty.nkaa @Frindulina @Michajlovna Holky, prosím, potřebuju poradit, nějak mi nejde počítání týdnů :D když jsem 6+1, znamená to, že jsem šestý nebo sedmý týden těhotenství? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1958
1.12.17 22:36

@kajisss sedmý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.17 10:04

@Kajiss Koukni na tyhle stranky : http://www.maminkam.cz/…a-kalkulacka#…, tam se Ti to krasne ukaze. 6+neco je probihajici sedmy, 7+neco osmy atd… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.12.17 10:07

Já sama jsem z těch výpočtu zmatená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.12.17 11:55

Jednoduse a logicky - Jedete na dovolenou na dva tydny. Desaty den jste tam 1 (tyden) + 3 (dny), takze probiha druhy tyden dovolene. (Lepsi priklad me nenapadl, vidim se nekde v teple :lol::mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
2.12.17 16:25

@Michajlovna to je dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.17 12:13

Tak co holky ,co.myslite?