Duchové po limitu i v limitu - foto

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
28.11.17 16:06

Krevni tehotesky test

Ahoj holky je to asi stara diskuse ale potrebuju poradit delala jsem si krevni těhotensky test a vysel mi asi pozitivne ale do testovaci casti mi ujelo trosku krve. Nemohlo to nejak ovlivnit test? Dekuji za odpoved prikladam i foto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 16:13

@kajisss To jsem tak nemyslela, ze Ti neco vytykam :). Jsem vyplasena i standardne, cemuz moc nepomaha projizdeni i-netu na vsechny mozny otazky. Jsem bohuzel zivotni pesimista, straspytel a vsechno hned vidim podelany, i presto se nemuzu uz dockat, co uvidim a tak. Vedet dam a Ty samozrejme pisni take :) uz urcite uvidis mimco a uslysim <3, drzim palecky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.11.17 19:26

@Michajlovna Také jdu zítra na první kontrolu. Neboj se vidím všechno hned taky ze to bude mít špatný konec doufám však ze ne! Ale nevím furt jsem taková ze všeho na vážkách a velmi se bojím :lol:. Přítel mi furt říká ať už o tom nic nečtu ale když já si vážně nemůžu pomoc :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.17 19:34

@Frindulina Tak si muzeme zitra napsat sve dojmy :) tesim se a bojim zaroven… Taky me muj muz porad uklidnuje, ze to bude dobry a nemam mimco stresovat. Myslim, ze takhle plasi asi hodne zenskych :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.17 14:57

Ahoj holky. Prvni kontrolu mam za sebou. Doktor byl moc hodny, spis me nabadal, at se ho ptam na cokoliv a ja po tom UTZ byla uplnej mimon :lol: Slysela jsem uz busit srdicko a cely den jsem jak v nadhernem snu. Dalsi kontrola je 27.12, kdy dostanu tehotenskou knizku. Mala komplikace je, ze se mi udelal na deloze myom, takze se musi hlidat, ale vyvoj detatka pry neohrozuje. Prikladam foto naseho flicku a drzim vsem palecky, at se nam dari dobre :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.11.17 19:54

@Michajlovna krááásné! A v kolikátem tt tedy jsi? :srdce: snad to budu mít za týden stejně :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.11.17 20:40

@Kajiss
Zatim jsem tech 6+4tt, coz je probihajici 7tt. Co jsem cetla, tak je to tak idealni na prvni prohlidku. Takze urcite se pristi tyden dockas! Budu na Tebe myslet a drzet pesti, je to fakt neuveritelny pocit :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
29.11.17 20:44

@Michajlovna já půjdu v 6+6tt tak snad :srdce: děkuju!!! Holt jsem šla moc brzo :D užívej! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.11.17 20:59

Ahoj holky davam test co myslite? Duch druhe /hned v limitu. Ukazala se okamzite. Myslite ze se to da povazovat za pozitivni? I kdyz je to slaba carka?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.11.17 21:09

Vidite neco? Prosim?

• Citovat
  • Upravit
9
30.11.17 00:23

Ahoj holky odpovedi ani rady jsem se nedockala ale i tak dekuji a omlouvam se ze jsem se vmisila do vasi konverzace. Samozřejmě gratuluju k detaku at jste zdravý a vse jak ma byt zkusim štěstí jinde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8066
30.11.17 06:29

@Marie203 zkus tak za tři dny udělat test do moči a uvidíš.. hodně žen říká, že krevní test po vyzkoušení vždy špatně, vždy falešňák.. takže budto náběr přímo u dr (samoplátce 200,–) a nebo do moči tak za tři dny a bude jasno ;) čárka je hezká, ale nelajznu si soudit, když na tom nejsou s kvalitou moc dobře..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.11.17 07:43

Ahoj holky, tak já už jsem dokonce v 9+2 tt. Také jsem slyšela srdíčko a byla jsem z toho celá dojata ze už je to tak velké protože podle svých výpočtu jsem měla být tak nějaký ten 6 tt :lol:. Doktor říkal ze my ženský jsme strašný ze si buď nepamatujem datum poslední menstruace správně nebo že neví :lol:. Také se mu nelíbil můj čípek ale říkal ze to muže bytí tím tehotenstvim tak doufám ze ma pravdu. :nevim: Na další kontrolu jdu 19.12. Kde mi také když bude vše v pořádku vystaví prukazku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
30.11.17 08:22
@Anonymní píše:
Ahoj holky davam test co myslite? Duch druhe /hned v limitu. Ukazala se okamzite. Myslite ze se to da povazovat za pozitivni? I kdyz je to slaba carka?

Já bohužel nic nevidím :(

@Marie203 Promiň, nechtěla jsem se Tě nijak dotknout, bohužel s krevním testem nemám žádnou zkušenost, dokonce jsem ani nevěděla, že nějaký domácí existuje, tak bohužel nevím, na jakém principu funguje a nemohu tedy poradit :(

@Frindulina Perfektní!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
30.11.17 08:23

@Marie203 Koukala jsem na ten tvůj krevní test ale nějak jsem tomu nerozumnela tak jsem ti nechtěla špatně radit :zed: Promin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí