Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Setkub to je paráda
ja měla rano bílo
tak čekám zitra mrchu
@Setkub a nebo máš prostě později větší koncentraci. Už jsem slyšela že druhá moč někomu vychází lépe než první
Každopádně držím co mám, pamatuju si Tě z diskuze - pregnyl, clostík a časovaný styk a proto do třetice všeho dobrého ![]()
@Fatelin no já si myslím že se to spíše neudrželo, koukala jsem na ten test - to nebyl žádný duch, tohle wondfo nedělá běžně
Tak jako tak mně to moc mrzí ![]()
@WmarliesW dekuju no zitra by měla ms dorazit, ani se nechce v případe zpoždění delat tt
Holky, uvidime, jsem zvedava, jak to cely dopadne
a @Ellusa picham si Agolutin, misto utrouse ![]()
@Setkub no tak to je taky dlouho my se snažíme přesně 19 měsíců a už je to na palici..a za tu dobu na testu nikdy nic sem tam jen falešňák.3 cykly zpět tak jsem zobala clostil no a stejně nepomohl…já ted vyhlížím tu ovu a dle dnešního testu počítám cca za dva dny…,ale tak jistíme co druhý den tak ji nepropásnem…no každopádně tvoje testy vypadají hooodně nádějně moc držím palce
já už bych aj zkusila digitál
tak za 1-2 dny..určitě bude poz. ![]()
Holky, tak se připojuju k tématu…mám deti dvě ale takhle jsem to nikdy nezkoumala, stejnak se nám podařilo mít děti hned jak jsme si řekli a to jsme spolu ani ne 4 roky:)No jo, jenze ted je jiná situace, kojim petimesicni castecne a tri dny zkousim testy jelikoz mám podezreni ze jsem v tom…v nedeli jsem se zacala radovat ze trochu krvácím jenze kdyz jsem si udelala test videla jsem ducha…no to byl jeste duch…dnes to je ruzovejsi…je to duch nebo uz ne…asi ne co
No tak potrebovala jsem to slyset od nekoho jineho…nemuzu tomu verit a nemuzu se jeste vzpamatovat…mám dvouletou a petimesicni…byla jsem stastna ze uz to zvládám, moje telo je v kondici a ted tohle…navic v tehotenstvi mam bohuzel vzdy strasny nevolnosti brrrr no k tomu se neda nic rict…u Tebe to neni urcite duch
@Setkub krasa,krasa, krasa!!! ![]()
Ja od vcera lovim neco, co snad vidim jen ja
kez by to skoncilo tak jak u tebe ![]()