Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Michala23 krásná čárečka..to je nádějný držím palce uvidíš že ráno bude krásnější ![]()
@Matteo.emma Jeee tak děkuju
Budu se modlit, aby do víkendu MS nedorazila ![]()
@bedruška1 No bohužel nevím
Tento snažící cyklus jsem si řekla, že si jen budeme užívat snažení, ale žádné sledování a testování ovu. Je fakt, že jsme řešili s manželem nepříjemnou situaci a tak nebyl moc čas přemýšlet o tom všem, tak uvidíme ![]()
@Michala23 Děkuju, taky nám moc budu držet pěstičky
Snad to vyjde ![]()
Ahoj holky,
mohu se přidat k Vám, dneska ráno jsem si testila a bílo, já totiž sice měla MS, ale spíše to bylo tři dny špinění a teď mám divný výtok bílý a vůbec nevím co se to děje. Jsem zvykla, že mám MS sice 3 dny, ale hodně krvácím a hodně mě bolí levý vaječník, ale tento měsíc nic z toho. ![]()
@Weronyc píše:
Holky tak vrchní testík dělaný v pondělí a spodní dnes ráno
Gratulujiiii to vypadá pozitivně:-) kolikátý jsi den DPO?
@Frída34 Moooc děkuju
Já popravdě nevím, jsem 30 DC a ovu jsem tento měsíc vůbec neřešila, nehlídala ani netestovala ![]()
@NikiK píše:
Ahoj holky,
mohu se přidat k Vám, dneska ráno jsem si testila a bílo, já totiž sice měla MS, ale spíše to bylo tři dny špinění a teď mám divný výtok bílý a vůbec nevím co se to děje. Jsem zvykla, že mám MS sice 3 dny, ale hodně krvácím a hodně mě bolí levý vaječník, ale tento měsíc nic z toho.
Tak pokud si měla na testu bílo a pokud si měla MS tak pravdepodobne určité těhotná nebudeš. Já taky nemám každý měsíc stejně silnou MS. Bily výtok je klasický neplodny který bývá po MS a postupně se mění do plodného hlenu a po ovu znovu do bílého husteho. Podle mě pravděpodobnost že budeš těhotná i když mas v čas MS a negativní test je téměř nulová.
Poraďte, druhá čárka je o něco slabší, je to pozitivní? Dnes mám 4.den zpoždění… antikoncepci neberu už asi 2,5 roku
a nedáváme si pozor teprve asi 6 tydnu.. zak ze by na první pokus?!?!
Jinak test je Dr. Max…
Příspěvek upraven 04.11.15 v 15:58
Pomoc… nejde mi sem přidat fotka k příspěvku.. jak to mám udělat :-/ normálně jí jako vlozim a nic se nestane…
@Katstr musíš v pravo dát přidat fotky, pak ji vybereš z pc, pak počkáš až se ti nahraje fotka a přidáš příspěvek ![]()
Opravdu? Já se asi zblaznim… nečekala jsem že můj první test bude pozitivní… ![]()
@Katstr no jistě, ukázkově. Já už taky neberu 2,5 roku antiko, ale snažíme se celou dobu..doufám že i já brzo objevím podobný test. Mám doma jeden, a řekla jsem si, že ho udělám až budu mít zpoždění, dřív ne. Jsem zvědavá, jestli vydržím ![]()